RE: OKUYALIM BAKALIM SAMİMİCE NASIL KARŞILIYACAGIZ...
ne bileyim kendime kızıyorum işte şeytana bu kdar uyulurmu diye...Lütfen dualarınızı ihmal etmeyiniz bu kardeşinize....
Gülen kardeşimizinde yazısını okudum gerçekten okuyupta ağlamamak elde değil çok duygulandım Rabbim sabır versin Rabbim Gülen kardeşimizle eşini cennette kavuştursun inşaallahh....
Ablacım bilmezmiyim övgü sözleri olmadığını içtenlikle yazılmış en samimi duygular olduğunu....Bunların yetmeyeceğinide biliyorum kendime en çok kızdığım nokta da bu zaten neden bile bile neden hep yanlış hep yanlış...ADALETIMAHZA yazdı:
berdar yazdı:
B)B)B)B)B)ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN ÇOK SAMİMİ CEVAP VEREYİM.TV DIŞINDA ORTADAN KALDIRMAYI İSTEYECEĞİM BİRŞEY YOK.HATTA TAM TERSİ,KİTAPLIĞIMI GURURLA GÖSTERİRDİM.LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL,GÜNLÜK ALIRIM GENELDE HERŞEYİ MEVSİMİNDE YEMEYİ SEVERİM VE YIĞMAM.GİRİŞTE KAPIMIN ÜSTÜNDE BESMELE YAZISI VAR.AMA YOK MU ÇEKİNECEĞİM DURUMLAR VAR ELBET YİNE DE GELMESİN İSTENİR Mİ,O ŞEFKAT VE MERHAMET KAYNAĞI EFENDİMİZ(ASM).GELSİN BENİ UYARSIN,KIZSIN KIZSA DA MERHAMETLE BANA DUA ETSİN İSTERİM.ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESULULLAH DEMEYİ İSTERİM.A.E.O.
Yorumunuzu okumadan önce kaldırmayı düşündüğüm tek şey tv olur dedim önce sonrada
LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL deyince imrendim size neden bende öyle olamadım diye utandım kendimden....
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
S.A.KARDEŞİM AMA BÖYLE DE SEN BENİ UTANDIRDIN.KENDİMİ ÖVMEK İÇİN YAZMADIM Kİ,SAMİMİ OLUN DENİNCE DURUMU YAZDIM.GERÇEKTEN DE ÖYLE,KEŞKE GELİP GÖRME İMKANINIZ OLSA.AMA BUNLAR YETER Mİ SANIYORSUN ŞEFAATE NAİL OLMAYA.SON NEFESE KADAR İMANI KORUMAYA,NE EVLİYALAR İMANSIZ GİTMİŞ.ALLAH KORUSUN.LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNME.CÜMLEMİZ EFENDİMİZİN (ASM) ŞEFAATLERİNE NAİL OLURUZ İNŞAALLAH.A.E.O.
ne bileyim kendime kızıyorum işte şeytana bu kdar uyulurmu diye...Lütfen dualarınızı ihmal etmeyiniz bu kardeşinize....
Gülen kardeşimizinde yazısını okudum gerçekten okuyupta ağlamamak elde değil çok duygulandım Rabbim sabır versin Rabbim Gülen kardeşimizle eşini cennette kavuştursun inşaallahh....