Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

OKUYALIM BAKALIM SAMİMİCE NASIL KARŞILIYACAGIZ... (2 Kullanıcı)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı
EĞER

Eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse, yalnızca birkaç günlüğüne aniden çalsa kapınızı, merak ediyorum neler yapacağınızı...
Biliyorum ama böylesine şerefli bir konuğa açacağınızı en güzel odanızı, ona sunacağınız yemeklerin en iyisi olacağını, ve inandırmaya çalışacağınızı, onu evinizde görüyor olmaktan mutluluk duyacağınızı; gerçekten evinizde ona hizmet etmekten alacağınız hazzı.
 Fakat söyleyin bana, Efendimizi evinize doğru gelirken gördüğünüzde, Onu kapıda mı karşılayacaksınız? Yoksa onu içeri almadan önce, aceleyle, bazı dergileri, gazeteleri çarçabuk saklayıp Yerine Kur'an’ı mı koyacaksınız? Peki hala Amerikan filimlerini seyredecek misiniz televizyonda? Yoksa kapatmaya mı koşacaksınız aceleyle, o size kızmadan önce? 
Kim bilir? Belki de ağzınızdan hiç çıkmamış olmasını mi dilerdiniz, hatırlayamadığınız en son çirkin kelimeyi...
Peki ya dünyalık müziğinizi, kasetlerinizi de saklayacak mısınız? Ve bunun yerine ortalığa, Kitaplığınızın raflarında tozlanmış, hadis kitapları mı çıkaracaksınız?
Hemence içeriye girmesine izin verecek misiniz? Yoksa telaşla ne yapayım diyerek, Sağa sola mı koşturacaksınız?
Merak ediyorum: Eğer Peygamber Efendimiz, bir kaç günlüğüne sizinle birlikte yaşasa, yapmaya devam edecek misiniz, her zaman yaptığınız şeyleri?
Ailenizdeki sohbetler eski halini koruyacak mı? Her yemekten sonra sofra duası etmeyi, yine zor mu bulacaksınız? Hiç yüzünüzü asmadan, oflayıp puflamadan, her vakit namazınızı kılacak mısınız? Ya sabah namazı için, sıcacık yatağınızdan, erkenden fırlayacak mısınız?
Peki ya yine mırıldanacak mısınız, her zaman söylediğiniz şarkıları? Ve okuyacak mısınız, her zaman okuduğunuz kitapları? Peki bilmesine izin verecek misiniz, aklınızın ve ruhunuzun beslendiği şeyleri? Yoksa hiç bilmemesini mi isterdiniz? Şöyle diyelim ya da: Gideceğiniz her yere götürebilecek misiniz Peygamberi de?
Yoksa birkaç günlüğüne değişecek mi planlarınız? Tanıştırmaktan onur duyacak mısınız en yakın arkadaşınızı onunla? Yoksa hiç karşılaşmamalarını mı umardınız, peygamberin ziyareti bitene dek birbirleriyle?
Şimdi söyleyin açık yüreklilikle, onun kalmasını ister misiniz sizinle? Sonsuza dek, hep birlikte... Yoksa rahat bir nefes mi alacaksınız, ziyareti bitip gittiğinde? Gerçekten bilmek ilgi çekici olabilir değil mi?
Bilmek ve düşünmek, eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse yapacağımız şeyleri... Eğer bir gün Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse, yalnızca birkaç günlüğüne aniden çalsa kapınızı, Merak ediyorum neler yapacağımızı...

emine364

Kayıtlı Kullanıcı
RE: OKUYALIM BAKALIM SAMİMİCE NASIL KARŞILIYACAGIZ...

PAYLAŞIM İÇİN EMEGİNE SAĞLIK AÇIK YÜREKLİLİKLE SÖYLÜYORUM BEN YAŞANTIMA DEVAM EDERİM SANIRIM ELBETTEKİ KUSURLARIMIZI GİZLEMEYE ÇALIŞIRIZ YADA NE BİLİYİM BAZI UFAK TEFEK HATALARIMIZ SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN YANINDADA OLUR SANIRIM AMA ONUN GİBİ YARATILMIŞLARIN EN GÜZELİNİ EVİMDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIM VE ONUN SOHBETİNDEN BİR DAKİKA BİLE FEYZ ALMAK İÇİN SANIRIM YANINDAN HİÇ AYRILMAM.
HAYIRLI GÜNLER.
B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.BEN ÇOK SAMİMİ CEVAP VEREYİM.TV DIŞINDA ORTADAN KALDIRMAYI İSTEYECEĞİM BİRŞEY YOK.HATTA TAM TERSİ,KİTAPLIĞIMI GURURLA GÖSTERİRDİM.LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL,GÜNLÜK ALIRIM GENELDE HERŞEYİ MEVSİMİNDE YEMEYİ SEVERİM VE YIĞMAM.GİRİŞTE KAPIMIN ÜSTÜNDE BESMELE YAZISI VAR.AMA YOK MU ÇEKİNECEĞİM DURUMLAR VAR ELBET YİNE DE GELMESİN İSTENİR Mİ,O ŞEFKAT VE MERHAMET KAYNAĞI EFENDİMİZ(ASM).GELSİN BENİ UYARSIN,KIZSIN KIZSA DA MERHAMETLE BANA DUA ETSİN İSTERİM.ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESULULLAH DEMEYİ İSTERİM.A.E.O.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

RABBİM,HABİBİNE (SAV) LAYIK ÜMMET OLMAYI BİZLERE NASİP ETSİN.(amin)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

B)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BEN ÇOK SAMİMİ CEVAP VEREYİM.TV DIŞINDA ORTADAN KALDIRMAYI İSTEYECEĞİM BİRŞEY YOK.HATTA TAM TERSİ,KİTAPLIĞIMI GURURLA GÖSTERİRDİM.LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL,GÜNLÜK ALIRIM GENELDE HERŞEYİ MEVSİMİNDE YEMEYİ SEVERİM VE YIĞMAM.GİRİŞTE KAPIMIN ÜSTÜNDE BESMELE YAZISI VAR.AMA YOK MU ÇEKİNECEĞİM DURUMLAR VAR ELBET YİNE DE GELMESİN İSTENİR Mİ,O ŞEFKAT VE MERHAMET KAYNAĞI EFENDİMİZ(ASM).GELSİN BENİ UYARSIN,KIZSIN KIZSA DA MERHAMETLE BANA DUA ETSİN İSTERİM.ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESULULLAH DEMEYİ İSTERİM.A.E.O.
B)B)B)B)B)
Yorumunuzu okumadan önce kaldırmayı düşündüğüm tek şey tv olur dedim önce sonrada
LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL deyince imrendim size neden bende öyle olamadım diye utandım kendimden....
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
KİM İSTEMEZ GELMESİNİ ONUN YOLUDA OLMAYI, ONA ÜMMET OLMAYI, DÜNYA ONUN HÜRMETİNE YARATILMIŞ...FAHRİ KAİNAT EFENDİMİZ(SAV)İN GELMESİ MÜMKÜN OLMADIGI GİBİ... ELBETTE ER YADA GEÇ BİZ ONA GİDECEGİZ.. DÜŞÜNÜP MUHASEBE EDECEGİZ HEMDE GEÇ KALMADAN ŞİMDİ, ACABA NE YAPTIK NE YAPIYORUZ BİZ ONA(SAV) ÜMMET OLABİLECEKMİYİZ... ŞEFAAT HAKKINI BİZLERE KULLANACAKMI? ÇOK MÜHİM MESELE ÇÜNKİ O EBEDİ SAADET DÜNYADA KURTARILACAK AMA DÜNYALIKLARLA DEGİL...KABİR KAPISI HER DAİM AÇIK BİR GÜN BİZLERDE GÖÇECEGİZ BİZE BUNU HABER VEREN PEYGAMBERİMİZ(SAV) MİRACA ÇIKIYOR CENNETİ CEHENNEMİ MÜJDELİYOR...
EY RABBİL ALEMİN, EY KADİR-İ ZÜLCELAL BANA VE BÜTÜN İSLAM KARDEŞLERİMİZE 4 BÜYÜK KİTAPTA İSMİ GEÇEN EFENDİLER EFENDİSİ (SAV) PEYGAMBERİMİZE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE ONUN YOLUNDA OLAN VEDE ONUN DAVASINDA İLERLEYEN VE BU YOLDA CANLARINI FEDA EDEN KULLARINDAN EYLE... AMİNN

FEDAKE EBİ VE ÜMMİ YARESULALLAH B)B)B)B)B)

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN KARDEŞİM. ALLAH RAZI OLSUN.

BEN KENDİ NAMIMA CEVAP VEREYİM.

KAPILARDA KARŞILARDIM. DEĞİL KAPI SOKAĞIN BAŞINA KADAR DELİ GİBİ KOŞARDIM. ELLERİNİ ÖPMEK İÇİN AĞLAYA AĞLAYA.

SONRA ANNEMLE VE BABAMLA TANIŞTIRIRDIM VE MİNİK KEDİMİ GÖSTERİRDİM, SEN SEVERSİN BİLİYORUM DİYE. KALDIRMAM HİÇBİRŞEYİ BEN İKİ YÜZLÜ DEĞİLİM Kİ. SONRA ONUNLA YANLIZ KALMAYI İSTERDİM.DAHA BEN AĞZIMI AÇMADAN O BİLİRDİ BENİM NE SÖYLEYECEĞİMİ. BİZ SANA LAYIK ÜMMET OLMAYI İSTİYORUZ SENİ O GÜN BİZE BAKARAK UTANTIRMAYI İSTEMEYİZ. BİZLER GÜNAHKARIZ AMA RABBİMİZİ VE ONUN ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖRDERDİĞİ EN SEVDİĞİ KULU OLARAK SENİ ÇOK SEVİYORUZ. BAŞIM ÖRTÜLÜ DEĞİL BENİM AMA KALBİM SANA VE SENİN YOLUNA HEP AÇIK.UZUN UZUN KONUŞUR VE RAHMETLİ EŞİMİ SORARDIM ONA. İYİ Mİ YA RESULLALLAH SENİ ÇOK SEVERDİ. GÖRDÜN MÜ HÜSEYİNİ Mİ? NE OLUR ŞEFAAT EYLE PEYGAMBERİM DEYİP DİZİN DE AĞLARDIM. VE BANA ZULMEDENLERİ RABBİM ISLAH ETSİN DİYE BİRLİKTE DUA ETMEYİ ÖNERİRDİM. ANNEM VE BABAMI ALIRDIM ODAYA. PEYGAMBERİMİZİ BİR DAHA NE ZAMAN GÖRECEĞİZ ŞİMDİ SIRASI MI KEK BÖREĞİN?? ZATEN UTANIR BİZİM PEYGAMBERİMİZ İSTEMEZ ÖYLE ŞEYLER. KONUŞURDUK VE EN ÇOKTA ONU DİNLERDİK.O BİZLERE GÜNAHLARIMIZDAN DOLAYI KIZMAZDI. SADECE NAZİK BİR SESLE DOĞRUSUNU TEKRAR EDERDİ. YEMEK VAKTİ DE OTURUR YEMEĞİMİZİ YERDİK. UYUYAMAZDIM HERHALDE UYURKEN YÜZÜNÜ SEYRETMEK İSTERDİM.HAYATTA HİÇ NUR GÖRMEDİM Kİ BEN. İLK DEFA GÖZLERİM NUR GÖRECEK UYUR MUYUM HİÇ.

GİDECEĞİ ZAMAN BENİ DE GÖTÜR DERDİM SENİ BİR DAHA GÖRECEK MİYİM DİYE SORARDIM HÜSEYİNİME SELAMIMI İLET YA RESULLALLAH ONU ÇOK SEVDİĞİMİ İLET VE ONUNLA CENNETTE KAVUŞMAYI İSTEDİĞİMİ ANLAT VE NE OLUR BİZLERİ ŞEFAATİNE LAYIK GÖR DERDİM VE BEN SENİN EVLADINIM LAYIK DEĞİLİM BUNA AMA NE OLUR O MÜBAREK ELİNLE SAÇLARIMA VE YÜZÜME DOKUNUR MUSUN NURLANAYIM DERDİM VE HÜSEYİNİME İLETMESİ İÇİN ALYANSLARIMIZI VERİRDİM YA RESULLALLAH NE OLUR BUNLARI İLET KAVUŞTUĞUMUZDA EŞİMLE BİRBİRİMİZE TAKALIM DERDİM. O GÜN SEN DE BİZE EŞLİK ET SEVİNCİMİZİ KAT VE KAT ARTTIR DERDİM. EŞİM BU HAYATTA BİR ŞEY GÖRMEDEN ÖLDÜ GENCECİK SENİ GÖRDÜ MÜ CENNETİN EN SEVİNÇLİSİ OLUR BU DA BENİM ONA HEDİYEM OLUR NE OLUR BİZLERİ GERİ ÇEVİRME SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN CANIMIZ SANA FEDA OLSUN DERDİM. VE ELLERİNDEN AYAKLARINDAN ÖPMEK İSTERDİM. ELLERİNE İZİN VERİRDİ AMA AYAKLARINI ÖPMEME İZİN VERMEZDİ UTANIRDI BİLİRİM.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

SABAH SABAH AĞLATTIN BENİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN, PEYGAMBERİMİZİN ŞEFAATAİNE NAİL OLMAN DİLEĞİYLE....B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

berdar yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
B)B)B)B)B)
Yorumunuzu okumadan önce kaldırmayı düşündüğüm tek şey tv olur dedim önce sonrada
LÜKS EŞYAM YOK ŞÜKÜR,KOLTUK TAKIMIM YOK ÖYLE 2-3 MİLYARLIK.BÜFE VİTRİN VB.YOK.NOFROSTUM DOLU DEĞİL deyince imrendim size neden bende öyle olamadım diye utandım kendimden....
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

S.A.KARDEŞİM AMA BÖYLE DE SEN BENİ UTANDIRDIN.KENDİMİ ÖVMEK İÇİN YAZMADIM Kİ,SAMİMİ OLUN DENİNCE DURUMU YAZDIM.GERÇEKTEN DE ÖYLE,KEŞKE GELİP GÖRME İMKANINIZ OLSA.AMA BUNLAR YETER Mİ SANIYORSUN ŞEFAATE NAİL OLMAYA.SON NEFESE KADAR İMANI KORUMAYA,NE EVLİYALAR İMANSIZ GİTMİŞ.ALLAH KORUSUN.LÜTFEN BÖYLE DÜŞÜNME.CÜMLEMİZ EFENDİMİZİN (ASM) ŞEFAATLERİNE NAİL OLURUZ İNŞAALLAH.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

NE CEVAP VEREBİLİRİMKİ...KAPIYI AÇAMAM...AMA AÇMAM LAZIM...ALLAHIM NE YAPMALIYIM...KAPIDA BEKLİYOR...GİRMESİNE GEREK YOK ZATEN BİLİYORDUR...AMA OLSUN BENİ GÖRMESİN...NE YAPARIM BENİ BU HALİMLE GÖRÜRSE...OTURACAK BİR MİNDER VE BİRKAÇ PARÇA KAB İLE VE GİYECEK AZAMİ İKİ KAT ELBİSEYLE YAŞAYAN EFENDİMİZE ELBİSELERİN TAŞMASINA RAĞMEN BEĞENMEDİĞİMİZ GARDROPLU EVİMİZ ,KOLTUK TAKIMLARIMIZLA VE HALİS PORSELENLER İÇİNDEKİ ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEKLERLE BU KAPIYI NASIL AÇABİLİRİZ...ARTIK BAŞ KÖŞEYİ KAPMIŞ OLAN FİTNE KUTUSU TELEVİZYON VARKEN EFENDİMİZ NEREYE OTURACAK PEKİ..YOK OLAMAZ O BAŞ KÖŞEDE DEĞİLDE İKİNCİ PLANDA OTURABİLİRMİ...ORASI ONUN YERİ OLMALI...AMA ORADA TELEVİZYON VAR,ARTIK AİLEMİZİN ,SOHBETLERİMİZİN,KURANIN,SÜNNETİN YERİNİ İŞGAL EDEN KUTU VAR...

ALLAHIM BEN NE YAPACAĞIM ŞİMDİ...

OYSAKİ HERBİRİMİZ ONUN EVİMİZE MİSAFİR OLMASINI NE KADAR İSTERİZ DEĞİLMİ...

AMA BU DURUMDA ONUN EVİMİZE GELMEMESİNE ŞÜKREDECEĞİZ NEREDEYSE...

BU NE TEZAT ALLAHIM...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

gulen yazdı:

KAPILARDA KARŞILARDIM. DEĞİL KAPI SOKAĞIN BAŞINA KADAR DELİ GİBİ KOŞARDIM. ELLERİNİ ÖPMEK İÇİN AĞLAYA AĞLAYA.

SONRA ANNEMLE VE BABAMLA TANIŞTIRIRDIM VE MİNİK KEDİMİ GÖSTERİRDİM, SEN SEVERSİN BİLİYORUM DİYE. KALDIRMAM HİÇBİRŞEYİ BEN İKİ YÜZLÜ DEĞİLİM Kİ. SONRA ONUNLA YANLIZ KALMAYI İSTERDİM.DAHA BEN AĞZIMI AÇMADAN O BİLİRDİ BENİM NE SÖYLEYECEĞİMİ. BİZ SANA LAYIK ÜMMET OLMAYI İSTİYORUZ SENİ O GÜN BİZE BAKARAK UTANTIRMAYI İSTEMEYİZ. BİZLER GÜNAHKARIZ AMA RABBİMİZİ VE ONUN ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖRDERDİĞİ EN SEVDİĞİ KULU OLARAK SENİ ÇOK SEVİYORUZ. BAŞIM ÖRTÜLÜ DEĞİL BENİM AMA KALBİM SANA VE SENİN YOLUNA HEP AÇIK.UZUN UZUN KONUŞUR VE RAHMETLİ EŞİMİ SORARDIM ONA. İYİ Mİ YA RESULLALLAH SENİ ÇOK SEVERDİ. GÖRDÜN MÜ HÜSEYİNİ Mİ? NE OLUR ŞEFAAT EYLE PEYGAMBERİM DEYİP DİZİN DE AĞLARDIM. VE BANA ZULMEDENLERİ RABBİM ISLAH ETSİN DİYE BİRLİKTE DUA ETMEYİ ÖNERİRDİM. ANNEM VE BABAMI ALIRDIM ODAYA. PEYGAMBERİMİZİ BİR DAHA NE ZAMAN GÖRECEĞİZ ŞİMDİ SIRASI MI KEK BÖREĞİN?? ZATEN UTANIR BİZİM PEYGAMBERİMİZ İSTEMEZ ÖYLE ŞEYLER. KONUŞURDUK VE EN ÇOKTA ONU DİNLERDİK.O BİZLERE GÜNAHLARIMIZDAN DOLAYI KIZMAZDI. SADECE NAZİK BİR SESLE DOĞRUSUNU TEKRAR EDERDİ. YEMEK VAKTİ DE OTURUR YEMEĞİMİZİ YERDİK. UYUYAMAZDIM HERHALDE UYURKEN YÜZÜNÜ SEYRETMEK İSTERDİM.HAYATTA HİÇ NUR GÖRMEDİM Kİ BEN. İLK DEFA GÖZLERİM NUR GÖRECEK UYUR MUYUM HİÇ.

GİDECEĞİ ZAMAN BENİ DE GÖTÜR DERDİM SENİ BİR DAHA GÖRECEK MİYİM DİYE SORARDIM HÜSEYİNİME SELAMIMI İLET YA RESULLALLAH ONU ÇOK SEVDİĞİMİ İLET VE ONUNLA CENNETTE KAVUŞMAYI İSTEDİĞİMİ ANLAT VE NE OLUR BİZLERİ ŞEFAATİNE LAYIK GÖR DERDİM VE BEN SENİN EVLADINIM LAYIK DEĞİLİM BUNA AMA NE OLUR O MÜBAREK ELİNLE SAÇLARIMA VE YÜZÜME DOKUNUR MUSUN NURLANAYIM DERDİM VE HÜSEYİNİME İLETMESİ İÇİN ALYANSLARIMIZI VERİRDİM YA RESULLALLAH NE OLUR BUNLARI İLET KAVUŞTUĞUMUZDA EŞİMLE BİRBİRİMİZE TAKALIM DERDİM. O GÜN SEN DE BİZE EŞLİK ET SEVİNCİMİZİ KAT VE KAT ARTTIR DERDİM. EŞİM BU HAYATTA BİR ŞEY GÖRMEDEN ÖLDÜ GENCECİK SENİ GÖRDÜ MÜ CENNETİN EN SEVİNÇLİSİ OLUR BU DA BENİM ONA HEDİYEM OLUR NE OLUR BİZLERİ GERİ ÇEVİRME SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN CANIMIZ SANA FEDA OLSUN DERDİM. VE ELLERİNDEN AYAKLARINDAN ÖPMEK İSTERDİM. ELLERİNE İZİN VERİRDİ AMA AYAKLARINI ÖPMEME İZİN VERMEZDİ UTANIRDI BİLİRİM.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

SABAH SABAH AĞLATTIN BENİ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN, PEYGAMBERİMİZİN ŞEFAATAİNE NAİL OLMAN DİLEĞİYLE....B)B)B)

S.A.SEN DE BENİ AĞLATTIN KARDEŞİM BENİM YA.BU KADAR MI GÜZEL ANLATILIR.KALBİNİN GÜZELLİĞİNİ YANSITMIŞSIN.ALLAH RAZI OLSUN.EŞİNLE SENİ KEVSER HAVUZUNDA BULUŞTURSUN İNŞAALLAH.ALLAHA EMANET OL.B)B)B)B)B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ..ben ne yapacağımı bilemezdim gördüğüm yerde kalırdım hareket edemezdim ona diyememki senin insanlığın kurtuluşu için getirdiğin öğrettiğin ve uğruna savaşlar yapılan bu dini ben yeni öğrenmeye başladım siye .....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ararat yazdı:
selamun aleyküm ..ben ne yapacağımı bilemezdim gördüğüm yerde kalırdım hareket edemezdim ona diyememki senin insanlığın kurtuluşu için getirdiğin öğrettiğin ve uğruna savaşlar yapılan bu dini ben yeni öğrenmeye başladım siye .....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
S.A.OLUR MU KARDEŞİM HİÇ.NE KADAR SEVİNİRDİ BİR ÜMMETİM DAHA OLDU,BİR İNSAN DAHA ATEŞTEN KURTULDU DİYE İNŞAALLAH.A.E.O.

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
gulen yazdı:

S.A.SEN DE BENİ AĞLATTIN KARDEŞİM BENİM YA.BU KADAR MI GÜZEL ANLATILIR.KALBİNİN GÜZELLİĞİNİ YANSITMIŞSIN.ALLAH RAZI OLSUN.EŞİNLE SENİ KEVSER HAVUZUNDA BULUŞTURSUN İNŞAALLAH.ALLAHA EMANET OL.B)B)B)B)B)

B)B)B)ALEYKÜM SELAMB)B)B)
BENİMDE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OKURKEN , GÖZLERİM DOLDU BENDE AGLADIM ABLAM...AVUKAT ABLAMIN DUASINA AMİN DİYORUM...
SELAMETLE.. RABBİME EMANET VE KUL ,PEYGAMBERİMİZE (ASM) ÜMMET KABUL OLUNURSUNUZ İNŞALLAH..
SELAMÜN ALEYKÜM

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

tskB)B)

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETİMAHZA VE SERKAN 25 KARDEŞLERİM ALLAH SİZLERDEN DE RAZI OLSUN. YÜREĞİNİZİN GÜZELLİĞİ SAYESİNDE OKUDUĞUNUZ METNİ İÇİNİZDE YAŞAYARAK ANLAYIP DUYGULANDINIZ. RABBİMİN SEVDİĞİ VE LEBBEYK DİYECEĞİ KULLARINDAN OLUN İNŞALLAH.
RABBİM HER İKİ CİHANDA AFİYET NASİP EYLESİN.

TÜM KARDEŞLERİMDEN DE ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

yahamza

Kayıtlı Kullanıcı

ilk iki cümleni okudugumda düsündüm ve ağlıyorum , kısa süre önce umreye gitmek için iznim çıkmamıştı yurtdışı yasağım var. ben Efendimizin kabrinin başında , O'nun bulunduğu topraklarda o maneviyatla buluşmak için herşeyimi vermekten kaçınmıyorum fakat devlet sağolsun nasip olmuyor. Dediğiniz gibi Efendimiz gelse değilde , hergünümüz , her anımız O varmış gibi düşünürsek ve en önemlisi İlahi adalette nasıl hesap vereceğimizi düşünürsek zaten yeter .
Allah o günümüzde yardımcımız , Efendimiz şefaatçimiz olsun

Allah razı olsun

(dualarınızı bu aciz kardeşinizden eksik etmeyin)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM HEPİNİZİN YAZISI ÇOK GÜZEL DÜRÜST CEVAPLAR AMA GULEN beni ağlattın inanki peygamber efendimiz gelseydi hiç bir şeyi kaldırmazdım çünki onun kızacağı hiç birşey yok ortalıkta tv de kaldırmazdım ben onun adı geçen her programı dinliyorum istiyorum ki tv de her kanal onu anlatsın neysem oyumdur onunla vakit geçirmek için elimden geleni yapardım oturur dizinin dibine bana analarımızı ahirette olan yakınlarımızı anlatmasını isterdim bana anlatacağı nasihatlerini can kulağı ile dinlemeyi isterdim çocukları çok sevdiği için torunlarımı sevmesini isterdim onun muhabbetlerini kıyamete kadar anlatsa bıkmazdın biliyorum bazen namazlarımı zamanında kılamadığım için bana kızacağını onun bana kızması bile benim için ödüldür çünki bana vediği nasihatlerden anlardım ki beni seviyor ve uyarıyor ah ah nerde o günler ahirette bile görebilecekmiyim onsuz cenneti bile istemem Rabbim peygamber efendimizin s.a.s şefaatinden bizleri ayırmasın amin :(

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A GELECEĞİNİ DUYDUĞUM AN SEVİNÇTEN AKLIMA HİÇBİR ŞEY GELMEZ.NE YAPTIĞIM HATALAR NEDE KALDIRMAK İSTEDİĞİM ONUN HOŞUNA GİTMEYECEK ŞEYLER.YANINA GİDERDİM AYAKLARINA KAPARDIM.NE KADAR ÇOK ÖZLEDİM SENİ DERDİM. BİLİYORUM DİYECEK.BENİM BAŞIMI OKŞAYACAK.BEN YALVARACAM NE OLUR NE OLUR BEN GÜNAHKARIM AMA NE OLUR SEN YÜZ ÇEVİRME BENDEN DERİM AĞLARIM.SEN BENDEN YÜZ ÇEVİRİRSEN BEN BİTERİM DERİM.:(:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt