Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Okursanız kalbiniz sıkışacak.İsteyene çok şey anlatacak..!(Siz Hangi Kapıdasınız?) (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
amin inşaALLAH selametle kalınız.

Geçitlerin, kilitlerin yalnız O’nda şifresi;
İşte, işte o eteğe sarılmadan geçilmez!

Önümüzde kapı bol ama Rabbim doğru kapılardan ayırmasın. En sonunda da doğru kapıları göstersin ve bizlerde o kapılardan girelim inşallah..

Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için..

Kaan Erdem

Yönetici
sizden de sayın kardeşim selametle kalınız.

Çok güzel bir yazıyı bizlerle paylaşmışsınız, Allah razı olsun .

hayat çeldiricilerle dolu , bizleri nihai amacımızdan saptırmak isteyen .. mutlaka en güzeli hep Hayır kapılarından geçmek ama ben şer kapılarından da geçtim, belki de defalarca..Rabbime şükürler olsun ki hep doğru yolu bulmamı , yaptığım hatayı farkederek kendisine af dilemek için sığınmamı ve aynı hataları tekrarlamamamı sağladı ..

''MÜSLÜMAN AYNI YILAN DELİĞİNDEN İKİ DEFA SOKULMAZ''

Rabbim bizleri , hem kendimiz hem de etrafımızdaki insanların dünya ve ahiret hayatlarını aydınlatmamız için hep HAYIR kapılarından geçirsin.
Rabbim ,bizleri geri dönüşü mümkün olmayan hatalardan , günahlardan, şer kapılarından korusun ..
Amin.

Kaan Erdem

Yönetici
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız

Herseyin oldugu gibi ölümünde bir bahanesi vardir
Allah o olmayan merdiyenleri göstermedi, bakmayida aklina bile getirmedi
Allah CC. bizlere Cennete acilan kapilar önünde durmayi nasib etsin
Allah bizleri kendine layik kullar olmayi nasib etsin

Selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli ablamız.amin inşaALLAH selametle kalınız.

Cehennemin yedi kapısına işaret eden yedi başlı ejderhadan maksat insanın nefsindeki şu yedi kapıdır:

1. Gurur kapısı 2. Hırs kapısı 3. Şehvet kapısı 4. Haset kapısı 5. Hasislik kapısı 6. Hiddet kapısı 7. Şöhret kapısı. Bazılarına göre nefret kapısı.

evet biz acaba hangi kapıdayız?yüreğine sağlık.okuyupta anlamış gibi yapanlardan değil anlayıp dikkat edenlerden,uygulayanlardan oluruz inşallah.

Allah razı olsun kardeşim.selam ve dua ile kalın.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ibretle okunulması ve ders alınılması gereken hakıkı bi yazı olmuş yazan kardeş yada abimizin gonlune saglık
turlu turlu tuzakların nefse hayır gorunen serlerın kıyısında köşesinde bucagındayız adım attık yada atmak uzereyız
farkına vardıgımız varmadıgımız bahanelerin arkasına sıgınıyoruz biz hangi kapıdayız acaba?? kalbimize ve nefsımıze sormalıyız hakıkı cevap gelecektır
yaradanı anmaktan onun rızasını almak için sıcak soguk hastalıkta saglıkta iyi gunde kötü gunde calişmalıyız ki hakıkat kapısından adım atıp hakka adım adım yaklaşalım diye
umarım ve dılerim ki ALLAH azze ve celleyi anıp ona yakaran ondan af dıleyen ona sukur sunan farzları yerıne getırenlerden olalım ve hak kapısından girip sukur merdıvenlerını ALLAH ALLAH diye diye cıkalım inşa-ALLAH

emegıen saglık olsun kıymetlı kardeşim
selam ve yurekten samımı dualar ile kalınız.

Kaan Erdem

Yönetici
amin inşaALLAH selametle kalınız.

ibretle okunulması ve ders alınılması gereken hakıkı bi yazı olmuş yazan kardeş yada abimizin gonlune saglık
turlu turlu tuzakların nefse hayır gorunen serlerın kıyısında köşesinde bucagındayız adım attık yada atmak uzereyız
farkına vardıgımız varmadıgımız bahanelerin arkasına sıgınıyoruz biz hangi kapıdayız acaba?? kalbimize ve nefsımıze sormalıyız hakıkı cevap gelecektır
yaradanı anmaktan onun rızasını almak için sıcak soguk hastalıkta saglıkta iyi gunde kötü gunde calişmalıyız ki hakıkat kapısından adım atıp hakka adım adım yaklaşalım diye
umarım ve dılerim ki ALLAH azze ve celleyi anıp ona yakaran ondan af dıleyen ona sukur sunan farzları yerıne getırenlerden olalım ve hak kapısından girip sukur merdıvenlerını ALLAH ALLAH diye diye cıkalım inşa-ALLAH

emegıen saglık olsun kıymetlı kardeşim
selam ve yurekten samımı dualar ile kalınız.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
............................................................

Bir yanda cami kapısı, bir yanda pavyon kapısı dolu bu dünyada.

Bir kapı hayvanlık ahırına, bir kapı insanlık mutfağına...

..............................................................

Selamun aleykum kaan kardeşim.Son giriş kapımız ölüm... Ölümden önce kaç kapından girip çıkarız bilinmez.Beşeriz şaşarız elbet.İnşallah son kapımız hayır kapısı olur. ...

Emeklerinize sağlık.Rahmana emanet olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim haklısın inşaALLAH son nefesimize kadar ve o anda hayırlı imanlı oluruz.

selamünleyküm kardeşim.

............................................................

Bir yanda cami kapısı, bir yanda pavyon kapısı dolu bu dünyada.

Bir kapı hayvanlık ahırına, bir kapı insanlık mutfağına...

..............................................................

Selamun aleykum kaan kardeşim.Son giriş kapımız ölüm... Ölümden önce kaç kapından girip çıkarız bilinmez.Beşeriz şaşarız elbet.İnşallah son kapımız hayır kapısı olur. ...

Emeklerinize sağlık.Rahmana emanet olunuz.

Yaramaz Boncuk

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık.ey kalpleri halden hale çeviren Allahım kalplerimizi dinin üzere sabit eyle:eyle ki kapından başka gidecek yerimiz yok.

berat05

Yönetici
Kapı var; yaldızlı, süslü-püslü, kocaman, fakat cehenneme açılıyor. Kapı var; bazen cazibeli bazen cazibesiz, ama cennete açılıyor.

Eşikten adım atınca bir kapı Rahmân’a çıkmakta, bir kapı şeytâna çıkmakta.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt