Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

okumadan mı gececeksin?? (2 Kullanıcı)

teacher

Kayıtlı Kullanıcı
RE: okumadan mı gececeksin??

Allah razı olsun...Hiç olmazsa dualarımızı din kardeşlerimizden esirgemeyelim .... Rabbimiz demiyor mu ki'Dualarınız olmasa ne hükmünüz var diye...' Dualarda buluşalım ...

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

suranur yazdı:
Allah senden razı olsun güler kardeşim.Dualarımızda ordaki kardeşlerimizi asla unutmuyoruz ama yine de kardeşlerimizi hatırlattığın için sağol.Rabbim kalbin kadar güzel ameller nasip etsin sana.Allaha emanet olB)B)
ecmain kardeşim.çok sağoalsın..Allah(CC) razı olsun..bir gün inşAllah o gün gelmez eminim ki din kardeşleirmizde bizleerden dualarını eksik etmeyecek inşAllah..çoks ağolasın kardeşim.selam ve dua ile..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

buket yazdı:
selamun aleyküm.paylaşımınız için allah razı olsun.ne güzel bir uyarış.selametle inşaallah...B)B)
aleykümselam kardeşim..sağolasın..inşaAllah bu yazı okunduktan sonra dualarımızda din kardeşleirmize daha da çok yer verilir...selametle kardeşim..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

betis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN EVET OKUMADAN GEÇMEDİK TAM KALKMAK ÜZEREYDİMKİ BAŞLIK DİKKATİMİ ÇEKTİ.ÇOK GÜZEL OLMUŞ.RABBİM TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
amin amin amin kardeşim inşAllah..hem bak ne güzel kalkmadan dua etmiş oldun kardeşleirne ne güzel.sağolasın..selametle

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

teacher yazdı:
Allah razı olsun...Hiç olmazsa dualarımızı din kardeşlerimizden esirgemeyelim .... Rabbimiz demiyor mu ki'Dualarınız olmasa ne hükmünüz var diye...' Dualarda buluşalım ...
ecmain inşAllah kardeşim..çok sağolasın..güzel bir hatırlatma eklemişsin.Allah(CC) razı olsun..selametle..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

MÜSLÜMAN,MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR.ONA ZÜLMETMEZ,ONU(DÜŞMANINA) TESLİM ETMEZ.KİM,MÜMİN KARDEŞİNİN BİR İHTİYACINI GİDERİRSE, ALLAH'TA ONUN BİR İHTİYACINI GİDERİR.KİM MÜSLÜMANI BİR SIKINTIDAN KURTARIRSA,BU SEBEBLE ALLAH'TA ONU KIYAMET GÜNÜ SIKINTILARININ BİRİNDEN KURTARIR.KİM BİR MÜSLÜMANIN KUSURUNU ÖRTERSE,ALLAH'TA KIYAMET GÜNÜ ONUN KUSURUNU ÖRTER.(((HADİS-İ ŞERİF)))(((BUHARİ))).

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM SİZLERE SORMADAN FORMLARDA GEZİNİRKEN BULABİLDİGİM GÜZEL YAZILARINIZI TEKRAR SAYFALARA TAŞIMAK İSTİYORUM MÜSADENİZ OLURSA HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHCC. RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIKB)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C) RAZI OLSUN ''HAYIR'' TABIYKI BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL ZATEN ONLARDA KARDESLERIMIZ ELHAMDULILLAH MUSLUMANIZ BUTUN MUSLUMANLAR EL ELE VERSEE EN AZINDAN BIR COGUU SICAK BIR YUVA SAHIBI OLURLARR INSALLAH BIZIM BURDA FENERIMIZ VAR BIRAZDA OLSA YARDIM ETMEYE CALISIYORUZ ALLAH HERKEZE YARDIM ETSIN KIMSEYI AC SUSUZ BIRAKMASIN YARDIMA MUHTACLARA YARDIM EDELIM ALLAHA EMANET OLUN

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HER ZAMAN VE HER YERDE AKLIMIZ KARDEŞLERİMİZDE HİÇ BİR ZAMAN ÇIKMIYORLARKİ. BİR DE YANI BAŞIMIZDA KARDEŞLERİMİZE ZULMEDENLER VAR GEÇEN ŞHOW TV NİN ÖZEL HABER PROĞRAMINDA İZLEDİM ( DEVLET OKULUNDA MESCİT) DİYE BAGCILARDAKİ Bİ OKUL KIZ KARDEŞLERİMİZ ERKEK KARDEŞLERİMİZ OKULUN ALT KATINDA NAMAZ KILIYORLAR DİYE OKUL YÖNETİMİNİ SORGULAYACAKLAR OYSAKİ LAİKLİK DİYOLAR HANİ NERDE DİN VE VİCDAN ÖZGÜRLÜĞÜ VAR DİYOLAR HANİ NERDE ÖNCE BUNLARI HALLEDELİM GEREK MANEN GEREK MADDEN OLSUN HER ŞEKİLDE DESTEK ÇIKIP ATAİSTLERİN ZULMÜNE KARŞI ÇIKALIM YOKSA BİZİM SONUMUZ DAHA KÖTÜ OLACAK SELAMETLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt