BULENT TUNALI
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.bilsankimya.com
S.A.HOCAM YÜREĞİMİZ BURKULDU BOĞAZIMIZDA BİRŞEYLER DÜĞÜMLENDİ.SELAM VE DUA İLE KALIN
S.A.HOCAM YÜREĞİMİZ BURKULDU BOĞAZIMIZDA BİRŞEYLER DÜĞÜMLENDİ.SELAM VE DUA İLE KALIN
EVET HOCAM.DAHA ÖNCE ANLATMIŞTIM OYUNCAK KAMPANYAMIZ VAR SADECE.BİRAZDA OLSA GÜLDÜREBİLİYORUZ ULAŞTIĞIMIZ KADARI İLEselamunaleykum
benımde ıçım acımıştı hemde cok...cocuklarıma da okudum onlara okumamın nedenı hallaerıne şükretmelerı ıcındı....
KEŞKE BU GIBI COCUKLARA DAHA FAZLA YARDIM EDEBILSEK OYLE DEĞIL MI ?
ALLAHA EMANET OLUN
:A
EVET HOCAM.DAHA ÖNCE ANLATMIŞTIM OYUNCAK KAMPANYAMIZ VAR SADECE.BİRAZDA OLSA GÜLDÜREBİLİYORUZ ULAŞTIĞIMIZ KADARI İLE
selamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.inan bir an kendimi o çocugun yerine koydum ve içim cız etti.yokluk ne kötü.ya cimrilik en kötüsü.
ALLAH emeginizin karşılıgını mislince versin.selametle.
BEN SİZİ 34 BİLİYORDUM NEYSE.BUGÜN ÇOK DUYGU YÜKLÜSÜNÜZ SANIRIM.SELAM VE DUA İLE KALIN:A BUGUN BOYLE
ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN
COK GUZELLER
ANNEM KIZIM SEN DAHA 25 YAŞINDASIN DER
SIZIN KOŞENIZ VARDI YA MUTLULUKLA ILGILI YA DA INSAN ILIŞKILERI BUGUN ANLADIM KI INSAN ILİŞKILERI COK ZOR MUŞ
NEYSE BURDA KIMSENIN CANINI SIKMAK IZTEMEM
ZATEN YAZDIĞIM HIKAYE ACIKLI
ALLAH SIZLERI MUTLU KILSIN TEŞŞEKKURLER HERŞEY ICIN
Allah razı olsun paylaşımınız için
Selamun Aleykum.herşeyi anlarım ama bir çocuğu hiç düşünmeden böyle hoyratça sömürmek,kalbini kırmak onun o küçücük kalbiyle oynamak nasıl bir yüreksizliktir bunu anlamam.gercekten bu hikayede olsa gerceklik payı dolu dolu ne yazık ki.ALLAH hiç bir çocuğu boynu bükük bırakmasın,Hiçbir anne babayı da evladına karsı boynu bükük bırakmasın.Hiçbir anneyi babayı evladıma bunu alamadım sunu yapamadım acısını yaşatmasın AMİN...
Selamün Aleyküm
Içim Burkuldu Ama Ya Bende çocuğa Aldi Sanmiştim.güzeldi Allah Razi Olsun