Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Okumadan Geçmeyin (3 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bayramlik Kaban

Yaşli Adam Konfeksiyon Mağazasina Ait Vitrine Uzun Uzun Baktiktan Sonra Ilerde Yeşillikte Oynayan En Zayif Cocuğa Donerek:küçüüüük!die Seslendi.bana Biraz Yardimci Olur Musun ?
Cocuk Hafta Sonlarinda Yaptiklari Misket Oyununu Ilk Defa Kazanmiş Olmasina Rağmen Arkadaşlarini Birakip Geldi.

7-8 Yaşlarindaydi Uzerindeki Elbiseler Dokuluyordu.
Yaşli Adam Cocuğun Saçlarini Okşadiktan Sonra ''vitrindeki Elbiseyi Giymeni Isterim ''dedi.
Bakalim Uzerine Uyacak Mi ?''cocuk Bu Teklifi Ilk Once şaka Sandi.ama Adam Son Derece Ciddiydi.

Onunla Birlikte Mağazaya Girerken,ilk Once Ruyada Olup Olmadiğini Daha Sonra Da Simdiye Kadar Yeni Bir Elbise Giyip Giymediğini Duşundu.genellikle Ailedeki Buyuk Cocuğa Alinan Veya Komşular Tarafindan Verilen Giyecekler,elbiselerin Ona Dar Gelmesiyle Birlikte Ortanca Kardeşe Kalir.

Birkaç Sene Sonra Da Dizleri Aşinmiş Veya Delinmiş Vaziyette Kendisine Yamanirdi.ama ''her Zaman Hasta ''dedikleri Babasinin Ne Kadar Zor Para Kazandiğini Bildiğinden Bu Işe Bir Kere Bile Itiraz Etmemişti.şimdi Ise Ilk Defa Yeni Bir Elbisesi Olacakti.

üstelikte Bayrama 3 Gun Kala......cocuk,yaşli Adamin Gosterdiği Elbiseleri Giydiğinde Buyumuş Olduğunu Ilk Defa Farketti.cizgili Kadifeden Yapilmiş Pantolon Bacaklarin Ne Kadar Uzun Olduğunu Ortaya Koyarken,ceket Te Omuzlarini Geniş Gosteriyordu.fakat Hepsinin Uzerinde Giydiği Kaban Bir Bambaşkaydi.

Cocuk Biraz Once Kazandiği Misketleri Onun Cebine Biraktiğinda Iyice Keyiflendi.demek Ki Her Bir Cep En Az 50 Misket Alabilirdi.yaşli Adam, Cocuğu Sağa Sola Döndürdükten Sonra Elbiselerin Paketlenmesini Istedi.ve Iş Tamamlandiğinda Tezgahtara Donerek:''
''elbiseleri Torunuma Aliyorum ''dedi.onlari Bu Cocuğun Uzerinde Denedim,ikisininde Boyu Ayni ''dedi.cocuk Bir Anda Beyninden Vurulmuşa Dondu.ama Artik Buyuduğune Gore Birsey Belli Etmemeliydi .

Aynaya Son Defa Baktiktan Sonra Uzerindekileri Yavaşca Cikartarak Bir Kenara Firlattiği Eskileri Giydi.adam Elbiselerin Torununa Uyacağindan Emindi.yaptiği Hizmet Icin Cocuğa Bir Sakiz Parasi Vermek Istediğinde ,onu Yaninda Goremedi....

Cocuk Arkadaşlarinin Yanina Donduğunde Bir Kenara Cekilerek Onlari Seyretti.ve Tum Israrlara Rağmen Oynamadi.arkadaşlari ''niçin Oynamiyorsun ?en Guzel Misketleri Sen Kazanmiştin ''dediler.

çocuk ,inci Gibi Yaşlar Suzulen Gozlerini Arkadaşlarindan Kaçirmaya Calişirken''
''misketlerim,bu Elbiselere Yakişmayacak Kadar Guzeldi.bu Yuzden Onlari,bayramlik Kabanimin Cebine Sakladim ''

Alintidir Allaha Emanet Olun

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
''misketlerim,bu Elbiselere Yakişmayacak Kadar Guzeldi.bu Yuzden Onlari,bayramlik Kabanimin Cebine Sakladim ''

çok güzel.selam ve saygılarımla.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun
Bugun Bu Hikayayi Okudum Kuzucuklarima

Hepsi Yorum Yaptilar Farkli Farkli....

Allaha Emanet Olun

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar emeğinize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı okurken yüreğim burkuldu RABBİM razı olsun bizleri yardıma muhtaç olanlara el uzatanlardan eylesin

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Sizdende Razi Olsun

Allaha Emanet Olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim...

çok Güzel Anlamli Bir Paylaşimdi..

Rabbim Razi Olsun..hayirli Akşamlar..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Sizden De Rabbim Razi Olsun Beğendiğinize Sevindim
Allaha Emanet Olun

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim çok güzel bi paylaşımdı Mevla razı olsun ve cümlemize yetim çocuklara yardım etmeyi nasib etsin

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Kardeşim
Allah Sizden De Razi Olsun
Allaha Emanet Olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepimizin Gecesinin Hayirli Geçmesini Nasip Etsin Amin

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm...
bende hikayedeki çocuğun sevincine ortak olurken, ani bir hüzün dalgası sardı heryanı...:gulegule
ALLAHA EMANET OLUNUZ

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
ççook çook üzüldüm Yazmaya Gerek Yok Etraf Bu çocuklarla Dolu...ben Elimden Geldiğince Son Kuruşuma Kadar Yardim Ediyorum Rahat Uyumak Için....ama Bu Hikayeyi Okudum Yine Uyuyamayacağim..allah Bütün çocuklara Tüm Aç Susuzlara Tüm Soğukta Kalmiş Yataksiz Lara Yardim Etsin ...ammin Onlarin Hepsine Bir Fatiha Okuyalim ....

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ççook çook üzüldüm Yazmaya Gerek Yok Etraf Bu çocuklarla Dolu...ben Elimden Geldiğince Son Kuruşuma Kadar Yardim Ediyorum Rahat Uyumak Için....ama Bu Hikayeyi Okudum Yine Uyuyamayacağim..allah Bütün çocuklara Tüm Aç Susuzlara Tüm Soğukta Kalmiş Yataksiz Lara Yardim Etsin ...ammin Onlarin Hepsine Bir Fatiha Okuyalim ....

allah razı olsun
EVET COCUKLARA YARDIMCI OLMAK EN BUYUK MUTLULUKLARDAN BIRI

ALLAHA EMANET OLUN

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c)'razı olsun gülnisacığım.Kendi çocuklarımıza her şeyin en güzelini almaya çalışırken bu yavrularıda hatırlıyalım ki ahirette harcadıklarımızın hesabı kolay geçsin,inş.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(c.c)'razı olsun gülnisacığım.Kendi çocuklarımıza her şeyin en güzelini almaya çalışırken bu yavrularıda hatırlıyalım ki ahirette harcadıklarımızın hesabı kolay geçsin,inş.

SELAMUNALEYKUM KARDEŞIM

COK DOĞRU ASLINDA HERGUN ONLAR ICIN BIRSEYLER YAPILABILIR DIYE DUŞUNUYORUM.MADDI YETERSIZ KALINSA BILE MANEVI ACIDAN

ALLAH SIZDEN DE RAZI OLSUN

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Yazının ortasında Çocuk mutlu olunca çok sevinmiştim ama Sonu çok kötü oldu :( Çocukları sevindirmek güzeldir fakiri sevindirmek daha güzel ... Rabbim Tüm fakir kardeşlerimize Aç susuzlara Yardım etsin inşallah ..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Yazının ortasında Çocuk mutlu olunca çok sevinmiştim ama Sonu çok kötü oldu :( Çocukları sevindirmek güzeldir fakiri sevindirmek daha güzel ... Rabbim Tüm fakir kardeşlerimize Aç susuzlara Yardım etsin inşallah ..

AMIN KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANER OL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt