Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.•°ღ YüReĞi EsKiCiYe SATMALI .•°ღ (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

eSSELAMU ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL GÜL KARDEŞİM...

SEVMEK; İNANMAK,YAŞAMAK,PAYLAŞMAK,ÖĞRENMEK,BEKLEMEK,TÜKENMEK,GÜVENMEKTİR...SEVMEK;SEVMESİNİ HAKEDİP,SEVMEK OLMAKTIR...

ALLAH C.C. RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM.ÇOK HOŞTU İNAN.PAYLAŞIMIN YÜREKLERİMİZE İŞLEDİ.EMEĞİNE,GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK.RAB'BİM C.C. YÜREKLERİMİZDEN "SEVGİ" Yİ EKSİK ETMESİN.AMİN...HER ZAMAN SEVMEK VE SEVİLEBİLMEK DUASIYLA İNŞAALLAH.DAİMİ DUAM İLE YÜCE RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.RAB'BİM HERŞEYİ GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM KARDEŞİM.BAKİ MUHABBETLERE...​

Ve aleyküm Selam, ''Sevgi dolu'', yüreği gül kardeşim.
Senin de o güzel gönlüne sağlık olsun inşallah.. Yorumun yine çok güzeldi..Allah c.c senden de her daim razı ve hoşnut olsun, sevdiği ve sevindirdiği can'lardan eylesin inşallah.. Güzel dualarına kalbi aminler canım kardeşim.. Teşekkür ederim, eklemiş olduğun bu güzel resim için de..Avatarındaki şeker kalpçikler gibi çok güzel..Sağolasın gönlü güzel'im...

Bir müddettir yine yoksun, inşallah iyisindir.. Rahman c.c senin de güzel gönlüne göre versin can.. Ecmain..
Dualarımdasın hep.. Rabbimize emanetimsin inşallah.. Baki Dua ve ''SEVGB)'' ile..

1b0ca10987720e07ge0yq1fym1.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliyecim eline sağlık
şükür eskiciye satacak yüreğim yok
çok beğendim bu yazıyı
selametle ablacımmmm

Teşekkür ederim ablacım.. Sevindim beğendiğinize..B)
İnşallah iyisinizdir ablam, sitede yoksunuz bir müddettir..
Dualardasınız inşallah.. Rabbimize emanetimsiniz.
Baki Dua ile.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yüreyi gönlü güzel kardeşim emeyine sağlık güzel yüreyine sağlık RABBİM CC senden razı olsun ALLAHA CC emanet ol selametle kal

Ve durup durup sızlıyorsa bir gece yarısı.
Köz yanmada ise yürek kafesinde ve nefret harlıyorsa közü.

İşte bunun için satmalı bu yüreği eskiciye.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm aliyecim....

çok güzel anlamlı bir paylaşım olmuş...

rabbim razı olsun senden inşaallah ablacım..
rabbime emanet ol dua ile hayırlı geceler...

Ve aleyküm Selam ablacım..
Teşekkür ederim.. Sevindim beğendiğinize..
Allah c.c sizden de razı ve memnun olsun inşallah..
Selam ve baki Dua ile.. Rabbimize emanetsiniz.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm kalbi güzel canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun İNŞALLAH...
emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı her zamanki gibi ...B)
Bayramınız mübarek olsun...
Hayırlara vesile olması duası ile selametle İNŞALLAH B)B)

Ve aleyküm Selam değerli ablacım..
Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah..
Sevindim beğendiğinize, teşekkür ederim ablam..
Cuma Bayramı'mız mübarek olsun;)... Her daim hayırlara gark olmamız duası ile..
Rabbimize emanet olunuz..Dualarda buluşmak duası ile inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum can kardeşim,
çok ama çok güzel bir yazı, Mevla razı olsun paylaştığınız için Aliyecim.
sevmek güzel şey...ki eğer eksilirse insan, yüreğinden birşeyler eksildiği içindir.
yürek sevilmeye en layık Rabbimizin tecelli ettiği nadide yer... sevgiyi "gönüllerin od"u yapan Allah, bizleri onsuz bırakmasın...
selam ve dua ile, Rabbimize emanetB) güzel kardeşim...

Ve aleyküm Selam can kardeşim,
Rahman c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah Esmacım..Kalbi aminler, o güzel duanıza.. Yine çok güzel bir yorumdu, Maşallah..Çok teşekkür ederim. Güzel yüreğinize sağlık olsun.. Haklısınız güzel kardeşim; sevgi, Sevginin Gerçek Sahibi'nden ve Kaynağı'ndan, insana nüzul olan ilahi bir rahmet ve muhabbettir.. Bu değerli hazinenin birer mirasçısı, talibi olmak duası ile inşallah.. Rahman ve Rahim Olan'a emanetimsiniz.. Selam ve baki Dua ile, güzel kardeşim..B)

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim .Sevgisiz yürek yürek olmuyor onun adına artık taş deniyor.Kalplerimizin taşlaşmaması duasıyla inşallah.Yosun bağlamış kalplermizide göşyaşıyla süslemek temennisiyle inşallah rabbime emanet o]

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
emegine sagllık kardeşim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm yüreyi gönlü güzel kardeşim emeyine sağlık güzel yüreyine sağlık RABBİM CC senden razı olsun ALLAHA CC emanet ol selametle kal

Ve durup durup sızlıyorsa bir gece yarısı.
Köz yanmada ise yürek kafesinde ve nefret harlıyorsa közü.

İşte bunun için satmalı bu yüreği eskiciye.

Ve aleyküm Selam değerli ablam.. Sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Teşekkür ederim.. Allah c.c cümlemizden razı olsun.. Selam ve baki Dua ile, Rabbimize emanetsiniz. B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleykum kardeşim .Sevgisiz yürek yürek olmuyor onun adına artık taş deniyor.Kalplerimizin taşlaşmaması duasıyla inşallah.Yosun bağlamış kalplermizide göşyaşıyla süslemek temennisiyle inşallah rabbime emanet o]

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim.
Allah c.c razı olsun, amin inşallah duanıza..
Yorumunuz için teşekkürler.. Selam ve Dua ile, Rabbimize emanet olunuz.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
B).•°ღ YüReĞi EsKiCiYe SATMALI .•°ღ B)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Görmelisin yürek; hurda değerin bile olmaz sevgi ile dolmayınca...

selamun aleykum ablacım ya bu dokundu bana gözlerim doldu rahman gönlümü sevgisiyle doldursun inşaallah paylaşımın çok içten ablacım allah cc. razı olsun içinde senin sevgin varken verirmiyim ben yüreğimi eskiciye rahman inş cümlemizin gönlünü doldurur taşırır ve allah için seven yürekler artar dünyanın en büyük sorunu sevgisizlikken böyle dualara çok ihitiyacımız var benimde senin dualarına ablam bu arada nasılsın ablam hep paylaşımlarda görüşüyom ama bir halini bile soramıyorum canım ablamın sen bakma bu düşüncesiz kardeşine ama dualarımdasın ablam kendine iyi bak rahmana emanet ol....hayırlı geceler...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Görmelisin yürek; hurda değerin bile olmaz sevgi ile dolmayınca...

selamun aleykum ablacım ya bu dokundu bana gözlerim doldu rahman gönlümü sevgisiyle doldursun inşaallah paylaşımın çok içten ablacım allah cc. razı olsun içinde senin sevgin varken verirmiyim ben yüreğimi eskiciye rahman inş cümlemizin gönlünü doldurur taşırır ve allah için seven yürekler artar dünyanın en büyük sorunu sevgisizlikken böyle dualara çok ihitiyacımız var benimde senin dualarına ablam bu arada nasılsın ablam hep paylaşımlarda görüşüyom ama bir halini bile soramıyorum canım ablamın sen bakma bu düşüncesiz kardeşine ama dualarımdasın ablam kendine iyi bak rahmana emanet ol....hayırlı geceler...

Ve Aleyküm Selam, gönlü güzel, sözleri naif kardeşim benim:)..
Ne güzel, ne içten bir yorum bu böyle maşallah.. Güzel yüreğinize daim sağlık olsun, o güzel gönlünüzce mükafatlandırılın inşallahü teala.. Kalbi aminler güzel ve içten dualarınıza güzel kardeşim.. Sevginin Gerçek Kaynağı O.. Sevgiyi koyan ve Sevgiye layık gören.. Allah c.c, bizlere ebedi sevgisini versin, masivaya kalpte yer olmasın ki, eskicilik bir yürek olmasın inşallah;)..
Güzel kardeşim ben hamd olsun iyiyim.. Çok çok teşekkür ederim.. Eksik olmayın.. Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Ablanızın acizane dualarındasınız.. Unutulmuyorsunuz inşallah.Estf, benim güzel kardeşim düşüncesiz değil, rica ederim.. Siz de En Güzel'e emanetimsiniz inşallah güzel kardeşim.. Baki Selam ve Dua ile, nurlu geceler..B)B)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam, gönlü güzel, sözleri naif kardeşim benim:)..
Ne güzel, ne içten bir yorum bu böyle maşallah.. Güzel yüreğinize daim sağlık olsun, o güzel gönlünüzce mükafatlandırılın inşallahü teala.. Kalbi aminler güzel ve içten dualarınıza güzel kardeşim.. Sevginin Gerçek Kaynağı O.. Sevgiyi koyan ve Sevgiye layık gören.. Allah c.c, bizlere ebedi sevgisini versin, masivaya kalpte yer olmasın ki, eskicilik bir yürek olmasın inşallah;)..
Güzel kardeşim ben hamd olsun iyiyim.. Çok çok teşekkür ederim.. Eksik olmayın.. Siz nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Ablanızın acizane dualarındasınız.. Unutulmuyorsunuz inşallah.Estf, benim güzel kardeşim düşüncesiz değil, rica ederim.. Siz de En Güzel'e emanetimsiniz inşallah güzel kardeşim.. Baki Selam ve Dua ile, nurlu geceler..B)B)

benim basit yorumlarıma inci gibi kelimlerle karşılık veren lisanı gönlü güzel ablam...dularına kalbi aminler ablacımbende iyiyim ne olsun 2 günlük dünyda sonsuz ahiret peşindeyiz işte...ilginden dolayı teşkkür ederim ablam allah razı olsun sende en emine emanetsin...selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
benim basit yorumlarıma inci gibi kelimlerle karşılık veren lisanı gönlü güzel ablam...dularına kalbi aminler ablacımbende iyiyim ne olsun 2 günlük dünyda sonsuz ahiret peşindeyiz işte...ilginden dolayı teşkkür ederim ablam allah razı olsun sende en emine emanetsin...selametle...

Hamd olsun güzel kardeşim, iyi olduğunuza çok sevindim.:)..
Rabbimiz c.c daim afiyet ve iyilik ihsan etsin, güzel gönlünüze göre versin inşallah.. Ben, ilk cümlenizi okumamış oldum inşallah;).. Yorumlarınız benim için çok değerli ve ben beğenerek okuyorum, yüreğinize sağlık güzel kardeşim.. Ben teşekkür ediyorum, eksik olmayasınız inşallah.. Sizin avatarınız da, kedicikleri sevdiğinizi söylüyor bana:) Sadece, avatarın nüfusunu ikiye çıkarıyorum inşallah..Çok şirin bu arada avatarınız..En Emin'e emanet oldum inşallah.. Siz de emanetimsiniz O'na.. Baki Dua ve muhabbetle kalın güzel kardeşim.

52398018mn3.png

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt