Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

offff offf bizim içimiz yandı ya analarının? (2 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hepiizin başı sağolsun inşaallah
şehit kardeşlerimiz dualarımızdadır Rabbimizin izni ile her daim
hayırlı akşamlar Rabbimiz ailelerine sabırlar ihsan eylesin inşaallah..

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar evet bende cok uzuldum şehitlerimizin yakınlarına allahtan sabır diliyorum arkadaslar ben sızlerden dua ıstıyorum abımde suan asker vede şırnaga gonderılcek sızlerden dua ıstıyorum bu sıralar maddı durumdanda cok zorluk cekıyorum allah rızası ıcın bana ve tum sıkıntıda olanalara dua edelım allaha emanet olun selam sevgı dua ıle.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Sabir Versin Tüm şehit Ailelerine. Mekanlari Cennet Olsun. Benim Kardeşimde şirnakta Asker Ve Oda şu Anda Irakta Teröristlerle Savaşiyor. Allahim Yüce Mevlam Bütün Asker Kardeşlerimle Beraber Benim Kardeşimide Koru Kolla. Sen O Zalimlere Firsat Verme. Inş. Hayirli Olarak Sonuçlanir Bu Savaş Bir An önce Biter. Bütün Dualrim Tüm Mehmetçiklere. Allah Yardimcilari Olsun.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sabır versin

Allah sabır versin

off offf bu nasıl acıdır yaa:( Allah askerlerimizin yardımcısı olsun..

hadiye.34

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım onlara sehıtlık mertebesını verdı ne mutlu onlara Rabbım aılelerıne sabır versın ınsallah Onlara cennetın 3.kapısından gecmeyı nasıp ettı Rabbım ahırette onları komşumuz eylesın fatıha bende okuyacagım ınsallah
tekrar Allah Rahmet eylesın Amın..
selametle...:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM ACIP BİZLERİDE CAĞIRMANIZA COK SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN BEN BİR KAC TANE OKUMAK İSTERİM ALLAH KABUL ETSİN ŞEHİTLERİNİZE ALALH RAHMET EYLESİN YAKIN AKRAMALARINA SABUR VERSİN RABBİME EMANET OLUN

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abi ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN dünde okudum bu akşamda okuycam fatiha çok acı ya:( Allah rahmet eylesin

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sen sabır ver Yarrabbimm ailelerine..

Allahım sen sabır ver Yarrabbimm ailelerine..

genemi ya genemi şimdide 8 şehit of of of of:(:(:(:(

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım tüm şehitlerimizin ailelerıne sabırlar versın
şehitlerimiz peygamberımiz cennetın kapısında onları beklıyor rabbım onlara cennetın en ğüzel yerını bagşetı tüm fatıhalarımız onlara
şuan doguda kara harekatında gögsünü düşmana sıper etmış kardeşlerımızı rabbım korusun inşallah başka anaların yüreklerı yanmasın

tanem28

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzgünüm böyle bi haber vermek istemezdim ama şehitlerimizin sayısı 12ye yükseldi
Rabbim ailelerine sabır versin

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah çoooooook üzgünüm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt