Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Offff cok sıkıldım ... (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar kalbimde anlatamayacağım bir sıkıntı var ve hiç geçmiyor. Sabah namaza kalkamadım sanırım ondan ve ayrıca ben avatar resmimi ve sizlerin avatar resimlerini göremiyorum seçeneklerden avatarı göster yapmıştım eskiden gösteriyordu ama şimdi göremiyorum kimseninkini.
Ben siteden sandım ama değilmiş nasıl düzeltecem ben bunu bilen varsa bana yardım etsin lütfen from düzeni yönetimdeki ardadaşlar bakabilirmi aceba
bana dua edin size anlatamayacağım daha cok sıkıntım var rabbimn herşeye kadirdir.

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
sabret kardesim herseyin basi sabirdir...insallah tez zamanda sikintilarindan kurtulursun..

IMEN

Kayıtlı Kullanıcı
tuba kardesım rabbım gonlune ferahlık versın ıns sıkıntını gıdersın selam ve dua ıle

Mehmet Al!

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.maasere.com
Bazen banada oluyo ben namaz kılmıyorum,başlamak lazım biryerden,dışarı cıkıp hava almak iyi geliyo :S

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
sabret kardesim herseyin basi sabirdir...insallah tez zamanda sikintilarindan kurtulursun..

tuba kardesım rabbım gonlune ferahlık versın ıns sıkıntını gıdersın selam ve dua ıle

Bazen banada oluyo ben namaz kılmıyorum,başlamak lazım biryerden,dışarı cıkıp hava almak iyi geliyo :S

Allah C.C. Sizlerden razı olsun arkadaşalar cok şükür bugün cok iyiyim ve her ne olursa olsun sabah namalarıma artık dikkat edcem ve bunun için cok dua ettim rabbim işallah kabul eder hepinizin cuması mübarek olsun cok sağolun selam ve du aile kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt