Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.◦˚ VİCDAN, KÜL Yutmaz ˚◦. (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
eS SELAMU ALEYKÜM GÜL KARDEŞİM...
VİCDAN...İNSANIN KENDİNİ HESABA ÇEKTİĞİ ADETA İÇ DÜNYASIYLA KARŞI KARŞIYA KALIP MUHAREBE ETTİĞİ BİR TUTUM..YİNE BİZLERE MANİDAR BİR PAYLAŞIM SUNMUŞSUN.EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK CAN KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDİYETE KADAR İNŞAALLAH..
BİR YORUMUNDA OKUDUM CAN KARDEŞİM.KIYMETLİ BABANIZ SANIRIM HAC VAZİFESİNDE,YANLIŞ ANLAMADIYSAM EĞER ALLAH C.C. HACCINI KABUL BUYURSUN,TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA DÖNMESİNİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH.BİZLERDENDE SELAM İLETİNİZ MÜBAREK TOPRAKLARDAKİ KIYMELİ BABANIZA..
YİNE BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞSIN CAN ALİYE'M.BENDE SENİN VE KIYMETE DEĞER AİLENİN BAYRAMINI EN SAMİMİ DİLEK VE DUYGULARIMLA KUTLUYORUM.RAB'BİM C.C. SEVDİKLERİNİZLE DAİM OLAN NİCE BAYRAMLARI GEÇİRMENİZİ NASİP ETSİN.DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE CAN KARDEŞ...YÜCE MEVLAYA C.C. EMANETİMSİN.SELAMETLE BAKİ MUHABBETLERE...

Ve aleyküm Selam Gül Yürekli, güzel kardeşim.. B)
Yorumun yine çok güzeldi, maşallah..Çok teşekkür ederim bu güzel tebrik kartı için de, çok güzeldi.. Ellerine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah.. Rabbimiz c.c senden de ebeden razı olsun, razı olduklarıyla beraber kılsın.. Can kardeşim, babam Hac'da evet. Nasipse 19 Aralık'ta dönüyor.. Allah c.c razı olsun o güzel ve içten duaların için.. Dualarındasın inşallah onun da can.. Baş üstüne, görüştüğümüz an, ileteceğim Selam'larını.. Eksik olmayasın inşallah gül yürekli kardeşim. İnşallah sana ve kıymetli ailene de bu ibadeti en kısa zamanda nasip eylesin Rabbimiz c.c güzel kardeşim.. Hayırlısıyla inşallah.. Tekrar tekrar değerli ailenin ve senin bayramınızı can-ı gönülden kutlarım, birlikte nice bayramları karşılamak nasip olsun bizlere inşallah.. Dualarımdasın.. Sevgi Dolu Kalbi'nin sahibine emanetimsin.. Baki muhabbet ve kardeşlik ile Can..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt