Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

o halde aşık olabilirsin; (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaerdeşim çok güzeldi okurken içim acıdı bunların hepsini yaşadım ama ne yazıkki şuan yanımda değil bizi ayırdılar ve ben bunun acısını yaşarken verem oldum bedelini çok ağır ödedim rabbim sewenleri ayırmasın bizi ayırdılar ama şimdi ne aşık olmya ne de birini sevmeye hiç takatim ve cesaretim yok.ben mutlu olamadım ama tüm sevenler mutlu olur inşallah

aleyküm selam kardeşim. seni çok iyi anlıyorum canım benim. rabbim senin karşına seni daha mutlu edecek birini çıkararır inşallah kardeşim. bunun için üzlmeye degmez diyecegim ama dilim varmıyor, çünkü bende çok üzüldüm, günlerce agladım, hayatıma son vermeye bile karar verdim ama yapamadım kardeşim. şimdi çok şükür iyiyim. hepsini rabbimin izniyle atlattım. allahıma çok şükür. bizide annesi ayırmıştı. ama kardeşim şimdi iyiki ayrılmışız diyorum demekki hayırlısı degilmiş. eger o kişi bizim için hayırlı olsa idi bir şekilde yeniden birleşirdik. demi kardeşim bunlar için üzülme.
rabbim gönlüne göre birisini çıkarır inşallah karşına çok mutlu olursun.
selam ve dua ile..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim üzülmemek elde değilki 4 yılımı vermişim ben ve mükemmel bi insandı böyle biri bir daha çıkmaz karsşıma diyorum ama demekki nasip değilmiş nasibimde o insan varsa bişekilde olur die düşünüyorum ama artık olsada eskisi gibi asla olmaz benim ailem vermedi neymiş memur değilmiş ama işi vardı yani yaptıklarının cezasını kendileri de çekti en çokda bana çaektirdiler verem oldultan sonra anladılar ama herşey için çok geçti rabbim büyüktür hakkımda hayırlısı kim ise onu bana nasip etsin kardeşim ne diyeyim selam ve dua ile

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim üzülmemek elde değilki 4 yılımı vermişim ben ve mükemmel bi insandı böyle biri bir daha çıkmaz karsşıma diyorum ama demekki nasip değilmiş nasibimde o insan varsa bişekilde olur die düşünüyorum ama artık olsada eskisi gibi asla olmaz benim ailem vermedi neymiş memur değilmiş ama işi vardı yani yaptıklarının cezasını kendileri de çekti en çokda bana çaektirdiler verem oldultan sonra anladılar ama herşey için çok geçti rabbim büyüktür hakkımda hayırlısı kim ise onu bana nasip etsin kardeşim ne diyeyim selam ve dua ile

canım benim. ya inanki çok üzüldüm ama demekki kısmet degilmiş. canım kardeşim gerçekten vermmi oldun ya inanamıyorum, ya rabbim tez zamanda şifa versin. geçmiş olsun.şimdi nasılsın? canım kardeşim demekki kısmetin degilmiş, eger o kişi kısmetin olsaydı nerede olsa seni bulur evlenirdiniz. rabbim hakkımızda hayırlı kişiler nasip etsin. amin.
kardeşim üzülme ya..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman
Ancak parmak uçlarıyla değebilen
İki kol.
Merdivenlerin oraya koşuyorum,
Beklemek gövde kazanması zamanın;
Çok erken gelmişim seni bulamıyorum,
Bir şeyin provası yapılıyor sanki.

Kuşlar toplanmış göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız?
Cumanız mübarek olsun.
Selam ve dua ile..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ewet gerçekten verem oldum ve 6 ay tedavi gördüm 6 ay boyunca hergün öldüm şimdi çok şükür iyiyim allah aşükür geçti ama öle işte hala bende farklı bir yeri var kimseyi sevemem herhalde artık bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah kardeşim

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ewet gerçekten verem oldum ve 6 ay tedavi gördüm 6 ay boyunca hergün öldüm şimdi çok şükür iyiyim allah aşükür geçti ama öle işte hala bende farklı bir yeri var kimseyi sevemem herhalde artık bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah kardeşim

öyle düşünce güzelim. her işte vardır bi hayır. demekki sen onları yaşaman gerekliymiş sende yaşadın. biliyorsun güzelim bu dünya imtihan dünyası hergün başka bir sınavla karşı karşıya geliyoruz. buda senin bu dünyadaki sınavlarından birisi, çetin olmuş ama. rabbim hiçkimsye kaldıramıyacagı kadar dert vermez. o yüzden güzelim, öyle düşünme inşallah karşıda ondan bile daha çok sevebilecegin kişi çıkar, rabbimin izniyle. allaha emanet ol kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt