ayı 60 km hızla koşabiliyormuş
Şu islam alemi (!) böyle iken nasıl müslümanlar huzur bulur
Osmanlı yahudilere bile sahip çıkar ken bu gün ne oldu bize
aaa aynı ben derin derin düşünmekte
aaa aynı ben derin derin düşünmekte
Hayırdır kardeşim ne yaparsın orada...?
Bütün dünyanın yükünü Recep abimin omuzlarına yüklemişler
Gitmiş taaa nerde düşünüyor
derin muhasebe,tefekkür..geçmişin ekstresi,hesap özeti,geleceğin programı
aman düşmeyeyim de
Bütün dünyanın yükünü Recep abimin omuzlarına yüklemişler
Gitmiş taaa nerde düşünüyor
her an bir uçurum kenarıdır aslında yaşamımız..Rabbim istikametten ayırmasın,attığımız her adımı hayırlara atılan bir adım etsin inşallah..
tabirin doğru kardeşcik insan küçük bir kainat,kainat büyük bir insandır ''İnsan büyütülse kainat, kainat küçültülse insan olur.''
bu yüzden muhasebe çetin geçiyor kardeşcik..düşünmek lazım enine boyuna,etraflıca tefekkür de var orda yalnız o da unutulmasın inşallah
saygılar,sevgiler,selamlar cankardeşim
her an bir uçurum kenarıdır aslında yaşamımız..Rabbim istikametten ayırmasın,attığımız her adımı hayırlara atılan bir adım etsin inşallah..
tabirin doğru kardeşcik insan küçük bir kainat,kainat büyük bir insandır ''İnsan büyütülse kainat, kainat küçültülse insan olur.''
bu yüzden muhasebe çetin geçiyor kardeşcik..düşünmek lazım enine boyuna,etraflıca tefekkür de var orda yalnız o da unutulmasın inşallah
saygılar,sevgiler,selamlar cankardeşim
Abi ne güzel yazmışsınız öyle, eyvALLAH..
Allah razı olsun kardeşim..yazana değil yazdırana bakmak lazım kırmızı cümle alıntı idi..dışındakileri de Rabbim söyletmiş
haftasonu bi görüşme olmuştu da anneme dedim ki Allahın izniyle çok güzel,akli konuştum anne diye oğlum söyleyene değil söyletene bakmak lazım demişti bundan mütevellid söyleten ne de güzel söyletmiş,söyletiyor diyorum deşmeyin yaramı hicranda gönlüm ilahisi geldi aklıma
Cümlemizden abime maşaALLAH
Öyle tabi abim her kulada nasip olmaz ama unutmamak lazım
Tarzım değildir abim ama sizin için açtım dinliyorum
Estağfirullah kardeşcik Rabbim razı olsun mavci abimin de her zaman vurguladığı gibi;
''Güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır''
Rabbime şükürler olsun tabiki kardeşim
'' Elhamdülillahi alâ külli hâl yani her halimize hamd olsun ( Küfür ve dalalet hariç, her halden dolayı Allah'a hamd olsun ) ''
Rabbim güzel görüp güzel düşünmeyi ve nimetlerinden ötürü hakkıyla,layıkıyla şükretmeyi nasib etsin bizlere..
Dinlemek lazım azizim dinlemek..önce dinlemek lazım güzeldir hasan abimiz tarzım değil demek çözüm değil
Abi yorumlarınız harika =)
Ben o gün dinledim abim ama yok sevemedim işte
Geç oldu, üzgünüm..