Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

O 19 yaşındaydı .... (1 Kullanıcı)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
kırmızı gül.jpg
Leyla Sevük

Mavi Marmara'ya Haçlı Seferi

Yıllar öncede yazmayı severdim olayları yorumlamayı ve yorumlarımın da yorumlanmasını . Aslında ben yazmayı cihat edenlerden sayardım o yüzden çok severdim yazmayı..Yazılarımı okuyan bir dost senin yaptığın iş değil diyene kadar .
Ben kalemime küstüm kalemim bana .Artık öyle düşünmüyorum uzun zamandır küs olduğum dostumla artık barıştık. Cihat aslında her türlü olur bence . Kendi imkan dahilimizde mücadele vermek , yılmamak usanmamak . Cihat soğuktur yada sıcaktır. Cihat yazmaktır Mehmet Akif gibi Necip fazıl gibi .
Zordur aslında cihat Mirzabeyoğlu gibi , cihat edenlere omuz vermektir .Birde Furkanlar gibi. düşmanın gözlerinin içine bakmaktır , ruhuna korku salmaktır düşmanın ve asil bir şekilde dik duruşu göstermektir . Haksızlar haksızlık edenler korkak olur . Her zaman bir korku bir tedirginlik içinde olurlar . Çünkü çok kişinin kanına girmişler ve çok ah almışlardır . Dostları yoktur çünkü , onların dostlukları kar hesaplarına göredir. Ciroları düşünce dostluklarda biter . Sınırlarına bile girmediğimiz halde hunharca şehit edilen Mavi Marmara da kardeşlerimize yapılanlar . Onların silahsız bir şekilde Müslüman kardeşlerimize destek için gittiklerini tüm dünya bilirken ve bu olanlar .
Biz şimdi kendi yurdumuzda bile sessiz ağlamak zorundayız. Neden bu olanları kınayan kardeşlerimiz tutuklu ve devletimiz neden bu insanları savunmuyor. Diyemedi bizim yaramız büyüktür bu kardeşlerimizi mazur görmeliyiz . Amerika da olsaydı böyle bir olay kendi vatandaşlarını bir gün bile tutuklu bırakmazlardı ve anında savaş uçaklarını kaldırırlardı . Biz kendi vatanımızda öksüz gibiyiz . Birisi de çıkmış bu çocuklara yazık üzülüyorum ama yapmayacaklardı diyor. Hayır İsrailli basketbolcu bayanları yapılan protesto aslında İsrail e yapılmıştır bu aşikardır. Onların şahıslarına değil İsrail in yaptıklarınadır. Yirmi martta mahkemeleri olan kardeşlerimize destek olmalıyız .
Bu yaşadıklarımız bana tarih tekerrür ediyor dedirtti. Yani haçlı seferlerini ve onların Müslümanlara karşı birleşmelerini anımsattı. Emin olun onlarda bu ruh haliyle bunları yapıyorlardır. Olanlara rağmen barış çığlıkları atan ve barış getirdiğini söyleyen onların ve bunların evlatlarının açıkça İsrail e yardımlarını çoğaltacaklarını deklare etmeleri ve onları her dem haklı görmeleri onların hangi ruh halinde olduklarını göstermez mi Ne demeli haçlılar iyi çalışıyorlar fakat bilmeliler ki hiçbir kötünün yaptığı kötülük yanına kar kalmaz

Selam ve dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN Şehitlerin Efendisi, Hz. İmam Hüseyin(as) BERABER OLSUN AMİİN

LEYLA SEVÜK

Kayıtlı Kullanıcı
Yazımı burada görünce gerçekten şaşırdım ve birazda onura oldum özellikle yazımı ismimle beraber almanız . Çalışmalarımızı Rabbim boşa çıkarmasın.

Selam ve dua ile

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Yazımı burada görünce gerçekten şaşırdım ve birazda onura oldum özellikle yazımı ismimle beraber almanız . Çalışmalarımızı Rabbim boşa çıkarmasın.

Selam ve dua ile
Hoş gelmişsiniz...
Allahuekber...
Başımızın tacısınız...
Yüreğinize bereket...
Nerde olursak olalım yüreğimizin dili bir...
Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Şehit Furkan´ın Adı Gazze´de Yaşayacak

31 Mayıs 2010 tarihinde Gazze´ye İnsani Yardım götürürken İsrail askerleri tarafından şehit edilen Furkan Doğan’ın adını taşıyan hastane hizmete açıldı.

Şehit Furkan Doğan’ın ismi Gazze’de bulunan bir hastaneye verildi. Hastaneni açılışı için Gazze’ye giden Furkan’ın babası Ahmet Doğan, hastaneni açılışına katılırken, göz yaşlarına hakim olamadı. Ahmet Doğan Gazze’ye ilk giriş yaptığı anı Facebook sayfası üzerinden şu ifadelerle duyurdu: , “ Tevafuk, kalacağım yer Mavi Marmara yolcularının da kalması planlanan yermiş. Buradaki yogun duygular tum yorgunluga tagmen uyutmayacak gibi. Uzaktan israilin ışıkları gozükuyor, hemen arkasi ise Malum Astot limanı imiş. Gazze´de elektrikler bazı bölgelerde kesik, ayrıca akaryakıt sorunu var. Araçlar istasyon önlerinde kuyruktalar."

İşte Şehit Furkan´ın Babası Ahmet Doğan´ın Filistin´de bulunduğu zaman facebook´a yazdığı Gazze Notları:

" Gazze`de adeta evimizde gibiyiz. Samimiyet ve muhabbet inanılmaz. Furkan`la birlikte dolaşıyor gibiyiz. Burada Mavi Marmara Şehitleri ve aktivistleri için söylenenlere karşı adeta biz mahçup oluyoruz. Mavi Marmara adeta nefes aldırmiş Gazze`ye. Kısmen iyileşme varsa da hala çok yetersiz.
Mavi Marmara için derinleştirilen Gazze limanına yaptırılan Mavi Marmara Şehitleri Anıtını ziyaret ettik. Balikçı teknelerinin 3 km`den fazla açılmaları yasakmıs. Uzaktan israilin kontrol gemisini görebiliyorsunuz. Sinir bozucu bir durum, dalga geçer gibi, Gazze gercekten hapsedilmiş, hem karadan hem denizden.
israil sınırını ve sınırdaki askerlerin kulelerini görduk. 300 metreden yakına girmek yasak. israil tarafı yemyeşil, bu taraf sapsarı.
Çok yoğun programı olmasına rağmen İsmail Heniye bize zaman ayırdı ve cok güzel bir göruşme yaptık, Allah razı olsun, Allah yardımcısı olsun... Ayrıca Türkiye`de bizi ziyaret eden Cabalya Belediye Başkanına iadei ziyarette bulunduk. Kendisi de bir Şehit babası ve bugün oğlunun Şehadetinin 10.yılı imiş. Sadece hatırlattı ve sarıldık.
Ahmet Yasin`in Şehit edildiği mescidi ve evini ziyaret ettik, çocukları ile tanıştık. Ahmet Yasin`in Şehit edildiği anda üzerinde olan her tarafı delinmiş giysisi ve yanmış engelli arabasını gördük, anlatılacak gibi değil. Evde elektrik yoktu maalesef.
Gazze`de İsrail`in buldozerle yıktıgı bir ailenin İHH tarafından yeniden inşa edilen evini ziyaret ettik. Sürpriz olan, evin kapısında "Şehid Furkan Doğan Evi" yazıyordu. Evde oturan engelli aile, 3 sene evsiz yasamış. Duasını aldık ki, herşeye değdi. Tüm olumsuzluklara rağmen bu insanların dik duruşu, güler yüzü ve iman gücü muthis."

Kaynak: Kayseri gündem

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt