Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
İsrail'in Filistin'e yardım götüren gemilere yaptığı saldırı herkesi derinden üzdü. O gece gemilere atılan mermileri insanlık yüreğinde hissetti adeta. Dün Şehitler son yolculuklarına uğurlandı, ama onların içinde biri vardı ki bir başka yaktı yürekleri.
Adı: Furkan Doğan. Henüz 19 yaşındaydı. Yaşıtları okuldan sonra takılacakları eğlence mekanlarını düşünürken, o dünyanın herhangi bir yerindeki zulme uğrayan insanların acısını taşıyordu. Açlığa terk edilmiş bir halka yiyecek, ilaç götürmek için yola çıktı onun gibi yüzlerce barış elçisiyle..
Furkan barış için, yardım için yola çıkan gemiye bindi. Ancak o da, gidecekleri yerde onları bekleyen zalim ordunun öldürmeyi çok iyi bildiklerini biliyor ve yola çıkmadan önce arkadaşlarından helallik istiyordu
Ve 30 Mayıs gecesi, caniler barış gemisine saldırdı. Yine en iyi bildikleri şeyi yaptılar. Barış gemisi artık ölüm gemisi olmuştu. Katiller önce Furkan'ın Barış dolu göğsüne sıktılar, sonra tertemiz alnına...
Furkan şehit olup ebediyete göç etti. Ama o İsrail'in fitnesiyle, vahşetiyle kirlettiği Akdeniz'e tertemiz kanıyla barış tohumlarını serpti. Başka Furkanlar yetiştirmek adına, adalet adına, barış adına ve insanlık adına
Şehit Furkan'ın ağabeyi Mustafa Doğan, "Bizim evimiz hüzün evi değil. Bizim evimiz şu anda düğün evi. Benim kardeşim peygamberlikten sonra verilen şehit mertebesi ile ödüllendirildi" dedi.
Dedesi Mustafa Doğan " Üzüntü ile mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Zira, torunum şehit oldu. Çok sakin, efendi, sabırlı ve soğukkanlı biriydi. Bir yandan hayatını kaybettiğine üzülüyor, bir yandan da kutsal bir dava için şehit olmasından mutluluk duyuyoruz" dedi.
Güle güle güzel çocuk.Barışın elçisi. Mekanın cennettir şüphesiz.
Dünyanın senin gibi iyilere ihtiyacı vardı.
Artık analar çocuklarına "Hala ne diye oyunda oynaştasın,Sen furkan'ın adalet için şehit olduğu yaştasın" diyecekler