Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nur Damlanin Vedasi (1 Kullanıcı)

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Aşkina Neler Yapiyosunuz Kendinize Gelin Kusura Bakmayin Sitenin Rotasi Degişiyo Galiba Havasinida Bozdunuz....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam benim kalbi güzel kardeşim dün sizi kararınızdan caydıra bilir miyim diye hakkımı helal etmem dedim ama gördümki gitmekte kararlısınız artık söyleyecek söz bulamıyor cok üzülüyorum:A ve kararınızada herzaman saygı duyuyorum hakkım yoktur ama varsada helal olsun rabbime emanet olun sağlıcakla kalın:A

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam benim kalbi güzel kardeşim dün sizi kararınızdan caydıra bilir miyim diye hakkımı helal etmem dedim ama gördümki gitmekte kararlısınız artık söyleyecek söz bulamıyor cok üzülüyorum:A ve kararınızada herzaman saygı duyuyorum hakkım yoktur ama varsada helal olsun rabbime emanet olun sağlıcakla kalın:A

sagol cevdet abim biliyordum senin bana hakkını helal edecegini
hani sol yanım gül sultanıma kavuşma arzusuyla acıyor demiştim ya şimsi sizden ayrıldıgıma sol yanım acıyor sızlıyor
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

BENİ UNUTMAYIN TAMAM MI

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum damla kardesim gitmene çok üzüldüm.Gitme nedenini degistiremezmisin.Ben çok üzüldüm.Bu günler de zaten bizim sitede herkes gidiyor.Bu da beni çok üzüyor.hiç tadi kalmadi sizler gidiyorsunuz ve bizleri üzerek.Ben sunu belirtmek isterim " NE OLUYOR BIZLERE KARDESLERIM":A :Abizler burada aile degilmiyiz.Eger bir hakkim geçmissede HAKKIM SONUNA KADAR HELAL OLSUN.sen benim kardesimdin. :A Artik nerede Görürüz biz damlamizi,Ama sunu bil benimde sol yanim aciyor sizlerin gitmesi benim canimi çok acitti.Allah'a emanetsin kardesim.InsaAllah artik nerede bilinmez görüsmek üzere.
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve berakatuhu :gulegule

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kıymetli kardeşim..bir kaç gündür sitede değilim ve ALLAH cc rızası için sevdiğim saydığım kardeşilerim yaprak dökümü gibi dağılıyor..

lütfen iyi düşünün ve kararınızı ona göre verin..ben şahsım adına gitmenizi asla onaylamıyorum..konu ve içerik nedir tam bilmiyorum ama sanırım sizi üzenler oldu...güzel haberlerinizi bekliyoruz..selam ve dua ile kalın..

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
bahar58 kardeşim inşallah güzel gönlündekiler olur inşalalh salavat kampanyanız hayırlısıyla tamamlanır ben aldıgım salavatları bitirince sema şeyma kuzenim size bildiricek inşallah hakkını helal et kardeşim

Seninde Damla´m ALLAH gönlüne Göre versin__ Cok üzüldüm heleki Üye oldugumdan beri cok sevdigim konulari takip ettigim sitede olmadigindi bi bosluk hissettigim görmedigim halde abim kadar cok sevdigim aska mecnun "Muhammed" adi gibi Güzel abimin artik burda olmamasi Canim Kardesim mabet bekcisinin yani mervenin senin... hepinizin yeri bende cok ayri idi... InsALLAH umut ediyorum ki geri dönersiniz... Simdiden muhammed abimide mervemide senide cok özledim... Biliyorum ve eminimki giden cok degerli üyelerimiz dönmeden bu site eskisi gibi olmayak hep bi eksiklik olacak... önceden bir gün girmeden siteye duramiyordum simdi siteye girmeyi unutuyorum sirf salavat kampanyasi icin girmeye calisiyorum....
Hakkim gecmemistir damlam ama eger gecmisse helali hos olsun kardesim sende helal et...

Eger Okursa Muhammed abimdende Helallik istiyorum:ABende hakkin tahmin edemiyecegin kadar cok senden cok sey ögrendim....
Canim Abim eger okursan bilki seni abim kadar cok seviyorum benim icin senin yerin cok baska... Senin hakkinda konusanlar kisiligine laf edenler... bilki kendi kisiliklerini ortaya koyuyorlar... "Biz" seni taniyoruz gerisi bos.... Abim RAbbim o güzel Gönlüne göre verir insALLAH__ ALLAH Emanet Ol abim Bilki senin icin Hep Dua eden bi Kardesin olacak

Merve Canim Kardesim eger sende okursan.... Sendende helallik istiyorum:ASenide bi kardes gibi seviyorum_ Rabbim hakkinda hayirlisini versin InsALLAH hakkinda hayirli olacak tüm dualarini rabbim kabul eder__ InsALLAH okulunu Basarirsin, hak ettigin yerlere gelirsin insALLAH

ALLAH´a Emanet Ol Kardesim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
damlam.bir yanım eksik canım.çok üzülüyorum.tadı yok hiçbirşeyin .canım yerin çokkkkkk görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt