Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nur Damlanin Vedasi (2 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim
ilk önce şunu söylemek istiyorum EYÜP1 kardeş sen benim konumun altına bir cevap verme verirsen sana hakkımı helal etmicem bunu bilesin hala AŞKA MECNUN kardeşimin arkasından da artık konuşma
can kardeşim gül kardeşim benim senden ayrılcagıma çok üzülüyorum rabbim ahirette buluşmayı nasip etsin inşallah her zaman daima dualarımdasın unutmaki uzakalarda bir yerlerde senin için dua eden bir bir nur damlan var hakkını helal et
gül damlasının talip amcası çok kısa zaman oldu fakat çok güzel şeyler yaptık mevlana arşivimize bitmeden gittiğim için özür dilerim senden amcam hakkını helal et
cevdet abim senden daha çok çorba içmek isterdim fakat buraya kardamış hakkını helal et
güzel nigdeli kardeşim güzel kardeşinin daima dualarındasın
sefene-i hayat tatlı kardeş tatlı bir elveda yazdı senin gibi birinci yılımı tamamlamak isterdim ama nasip işte hakkını helal et
cennet agacı ablam ben kambuşumun resimlerini koydum ama sen bayadır siteye girmedin heralde neyse bakarsan sevinirim seninkini görmek nasip olmadı hakkını helal et
kaan erdem kardeşim sen gittiğinde çok üzülmüştüm ama şimdi ben elveda diyorum daima dualarımdasın unutma kardeşim hakkını helal et
mahsun kul ablam ve tugba ablam sizlerden özür diliyorum ikinizide siteye girmeniz için çok istedim ama şimdi damlanı elveda diyor hakkınızı helal edin
resul acer kardeşim güzel paylaşımlı kardeşim hakkını helal et
damla ablasının ekremesi kardeşim ben seni nasıl unuttum kendi kendime çok kızdım benim neşeli kardeşim hakkını helal et
kasım hadi abi sitenin masalcı abisiydin masallarnıza devam edin inşallah hakkını helal et abi
bahar58 kardeşim inşallah güzel gönlündekiler olur inşalalh salavat kampanyanız hayırlısıyla tamamlanır ben aldıgım salavatları bitirince sema şeyma kuzenim size bildiricek inşallah hakkını helal et kardeşim
hafize ablam annem benim senin konularından da mahrum kalıcagım için çok üzülüyorum hakkını helal et
........ve yazamadıgım bir çok kardeşim hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
şunuda söylemekten vazgeçmicem ben msn adresimi vermedim ayrılıyorum demedim ilk defa elveda diyorum ve geri de dönmeyecegim
HAKKINIZI HELAL EDİN
sizlere hayırlı sohbetler paylaşımlar diliyorum

DİLERİMKİ MEVLAM BAŞKA YERLERDE DAHA GÜZEL KARŞILAŞMAK UMUDUYLA

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Hayirdir Nereye Gidiyorsun Bunu Yapma Bize Gel Etme Eyleme Beni Ağlatma Ki Gidersen Cok üzüleceğim Okadar üzüleceğimki Cok Ağir Bir şey Söylüyecem Cünkü Sen Gidersen Benim Cok Canim Aciyacak Sen Gidersen Hakkimi Sana Helal Etmiyecem Ve Hic Birzaman Konuşmuyacam Umarim Anlamişsindir Noooolur Gitme:A:A

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Hayirdir Nereye Gidiyorsun Bunu Yapma Bize Gel Etme Eyleme Beni Ağlatma Ki Gidersen Cok üzüleceğim Okadar üzüleceğimki Cok Ağir Bir şey Söylüyecem Cünkü Sen Gidersen Benim Cok Canim Aciyacak Sen Gidersen Hakkimi Sana Helal Etmiyecem Ve Hic Birzaman Konuşmuyacam Umarim Anlamişsindir Noooolur Gitme:A:A

cevdet abim sizler biliyorsunuz benim sizleri ne kadar çok sevdiğimi söylememe hiç gerk yok hasta oldugum halde sırf sizlerle birlikte olabilmek için pc ninkarşısında oturdugumuz zamanları abim hakkını helal et söyleyecegin şeyide söyleme boşver yoklugumu bir hafta sonra farketmezsiniz bile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Söylüyeceğim Ağir Söz Buydu Hakkimi Helal Etmem. Gidersen Seni Bir Hafta değil ömür Boyu Unutmam. Bir Daha Ve Son Sözüm Gel Gitme Bizleri üzme:A:A:A

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.e damlam e güzel kardeşim.eğer gidersen ablan değilim bunu böyle bil.ayrıca sana sabahtan beri ulaşamıyorum.bana mutlaka ulaş.a.e.o

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bak canım vakit kaybediyoruz.1 saat sonra yaşayacağımız ne malum.mümin için her saniyenin önemi var.bence bu konuyu kapatalım ve zamana bırakalım.bak şimdi biz bu tartışma formlarını hep yukarda tutarak kardeşlerimizin zamanlarından çalıyoruz.buda kul hakkına girmekte.herşeyi zamana bırakmak daha doğru.hadi benim temiz yürekli kardeşim.bu konuyu burda kapatalım ve senin o güzel paylaşımlarından yararlanalım.EĞER CEVABIN HAYIRSA DAMLAM BİRDAHA CEVAP VERMİCEM.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım cevabım hayır ama cevdet abim hakkını helal et
ablam niye öyle diyorsun sen benim her zaman ablamsın ben şuan açamıyorum ben sana daha sonra açıklarım ablam :A:A:A:A
hepinizi çok seviyorum inanın sizden daha çok üzülüyorum ve şuan aglıyorum zaten

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm damlacım bi kez gitmeyi unut lütfen sebep ne olursa olsun sen bizi bırakıp gidiyosun bu kötülüğü hem kendine hem bize yapıyosun düşün hemen karar verme ne olur gitmek kolay hepimiz gitsek ne olacak önemli olan kalmak ne olursa olsun yola devam etmek sevdiklerin için fedakarlık yap ve bizi bırakma:A:A:A

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
NELER OLUYOR YA NAZAR MI DEĞDİ BU GÜZEL AİLEYE..........

G_İ_T_M_E

BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

LÜTFEN NUR DAMLASI KALSAN GİTMESEN .... ANİ KARAR VERMESEN HANİ DAHA İYİ OLMAZMI...

BELKİ BENİ TANIMIYORSUN BİLMİYORSUN AMA .. BEN SENİ TANIYORUM VE PAYLAŞIMLARININ MÜKEMMEL OLDUĞUNU BİLİYORUM

KAL LÜTFEN :A

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
aleykümselam...kardeşim aldığınız kararı son bir defa düşünseniz:A İNŞALLAH vazgeçersiniz diyorum...kararınızdan...hakkım var ise helal olsun sizde hakkınızı helal edin......inanmak istemiyorum aslında ayrılmanıza.....:A
pc başına her geçişimde bir ayrılık neden dağılıyoruz anlamıyorum?....
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile....

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim

ilk önce şunu söylemek istiyorum EYÜP1 kardeş sen benim konumun altına bir cevap verme verirsen sana hakkımı helal etmicem bunu bilesin hala AŞKA MECNUN kardeşimin arkasından da artık konuşma
can kardeşim gül kardeşim benim senden ayrılcagıma çok üzülüyorum rabbim ahirette buluşmayı nasip etsin inşallah her zaman daima dualarımdasın unutmaki uzakalarda bir yerlerde senin için dua eden bir bir nur damlan var hakkını helal et
gül damlasının talip amcası çok kısa zaman oldu fakat çok güzel şeyler yaptık mevlana arşivimize bitmeden gittiğim için özür dilerim senden amcam hakkını helal et
cevdet abim senden daha çok çorba içmek isterdim fakat buraya kardamış hakkını helal et
güzel nigdeli kardeşim güzel kardeşinin daima dualarındasın
sefene-i hayat tatlı kardeş tatlı bir elveda yazdı senin gibi birinci yılımı tamamlamak isterdim ama nasip işte hakkını helal et
cennet agacı ablam ben kambuşumun resimlerini koydum ama sen bayadır siteye girmedin heralde neyse bakarsan sevinirim seninkini görmek nasip olmadı hakkını helal et
kaan erdem kardeşim sen gittiğinde çok üzülmüştüm ama şimdi ben elveda diyorum daima dualarımdasın unutma kardeşim hakkını helal et
mahsun kul ablam ve tugba ablam sizlerden özür diliyorum ikinizide siteye girmeniz için çok istedim ama şimdi damlanı elveda diyor hakkınızı helal edin
resul acer kardeşim güzel paylaşımlı kardeşim hakkını helal et
........ve yazamadıgım bir çok kardeşim hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
şunuda söylemekten vazgeçmicem ben msn adresimi vermedim ayrılıyorum demedim ilk defa elveda diyorum ve geri de dönmeyecegim
HAKKINIZI HELAL EDİN
sizlere hayırlı sohbetler paylaşımlar diliyorum

DİLERİMKİ MEVLAM BAŞKA YERLERDE DAHA GÜZEL KARŞILAŞMAK UMUDUYLA

GÜL DAMLA 'ma..B)

Esen zemherinin rüzgarı yine,
Son kalan yaprakta kopunca daldan..
Gözümüzün önündeki o mai
Son DAMLAyı da, çekince kumsaldan..

Yaprak düştü,deniz bitti,son DAMLA,
Aydınlık soldu,karanlık çöktü gamla,
Yargılanır oldu sevgi idamla,
Son arzuyu da, sorunca akıldan..

Tükenince heves,bitince hece,
Tıkanır kalır nefes..sorma nice,
Ay küs,yıldızlar ağlıyor her gece,
Son aşığı da, çıkınca masaldan..

Ayrılık dile değen acı zehir,
Mezarcı özlem kazar, GÜL misafir,
Gönlümüzde feryad eden bir kabir,
Son duayı da, alınca yoksuldan..

EsSelamunAleyküm

GÜL DAMLA 'm...B)

Yara üstüne yara..ve biliyor musun hiç kapanmayacak..

Çok yazamayacağım..özür dilerim..Hakkım varsa
helali hoş olsun..Siz de helal ediniz olur mu?
Allah(CC) bahtını açık etsin..Gül yüzün hiç solmasın..
Ve asıl yurtta inşaAllah ellerinde Güllerinle
B)GÜL SULTAN 'ın yanında..yanıbaşında görmeyi nasib etsin
Rabbim..
Dualarında bizleri unutma tamam mı ?
Seni çok sevdik...
Selam ve dua ile
Allah(CC)'a
emanet olmanı diliyorum GÜL DAMLA 'm...B)

Ebeden ve daima amcan..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Nur Damlası...

Doğrusu o günkü mesajından sonra arkasından bunların olacağı içime doğmuştu..Daha doğrusu belki inanmayacaksın ama sana her paylaşımına cevaben yazardım ya, ''Allah c.c seni burada daim kılsın.'' diye, sanki o zamanlardan bir şeyler hissetmiştim..Ve onu her yazdığımda da içimde tarif edemediğim bir burukluk hissediyordum..Bilmiyorum ama yanılmamışım, yanılmayı çok isterdim ama yanılmadığımı görüyorum...Bu gidiş, beni o yüzden şaşırtmadı çok da..Senin için bu duayı çok yapma sebebim belki de baştan buydu, bilemiyorum...Veda mesajları yazmayı sevmiyorum, bu başlığı gördüğümden beri de Rabbimiz c.c biliyor, cevap yazmayı da hiç istemedim..Ama yaşanan çok güzel anılar var, helallik isteğin var.. Benden yana hakkım şayet geçmişse eğer, her kardeşime ebediyyen helaldir..Sen de helal et inşallah..Bu zaman zarfında bilmeden, farkında olmadan kırmış veya üzmüş isem, affola...Ne olursa olsun kardeşiz, buradan ayrılmış olman bunu kesinlikle değiştirmeyecek..Rabbimiz c.c için çok sevildiğini ve asla unutulmayacağını bil canım kardeşim.. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcın olsun..Hakkında da her daim hayırlısı olsun inşallah...

Rabbimiz c.c yolunu açık etsin..Selam ve dua ile.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm damlacım bi kez gitmeyi unut lütfen sebep ne olursa olsun sen bizi bırakıp gidiyosun bu kötülüğü hem kendine hem bize yapıyosun düşün hemen karar verme ne olur gitmek kolay hepimiz gitsek ne olacak önemli olan kalmak ne olursa olsun yola devam etmek sevdiklerin için fedakarlık yap ve bizi bırakma:A:A:A

ablacım ben bunu bir gece düşündüm dogru olan gitmem ben sizi zaten bırakmıcam herzaman her daim dualarımdasınız sizlerden tek ricam tek isteğim haklarınız helal etmeniz

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
NELER OLUYOR YA NAZAR MI DEĞDİ BU GÜZEL AİLEYE..........

G_İ_T_M_E

BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

LÜTFEN NUR DAMLASI KALSAN GİTMESEN .... ANİ KARAR VERMESEN HANİ DAHA İYİ OLMAZMI...

BELKİ BENİ TANIMIYORSUN BİLMİYORSUN AMA .. BEN SENİ TANIYORUM VE PAYLAŞIMLARININ MÜKEMMEL OLDUĞUNU BİLİYORUM

KAL LÜTFEN :A

sagolun kardeşim beni çok mutlu ettiniz ama gitmem dogru olan ve bende dogru olanı yapıyorum sizden tek bir ricam var haklarınızı helal edin

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
GÜL DAMLA 'ma..

Esen zemherinin rüzgarı yine,
Son kalan yaprakta kopunca daldan..
Gözümüzün önündeki o mai
Son DAMLAyı da, çekince kumsaldan..

Yaprak düştü,deniz bitti,son DAMLA,
Aydınlık soldu,karanlık çöktü gamla,
Yargılanır oldu sevgi idamla,
Son arzuyu da, sorunca akıldan..

Tükenince heves,bitince hece,
Tıkanır kalır nefes..sorma nice,
Ay küs,yıldızlar ağlıyor her gece,
Son aşığı da, çıkınca masaldan..

Ayrılık dile değen acı zehir,
Mezarcı özlem kazar, GÜL misafir,
Gönlümüzde feryad eden bir kabir,
Son duayı da, alınca yoksuldan..

EsSelamunAleyküm

GÜL DAMLA 'm...

Yara üstüne yara..ve biliyor musun hiç kapanmayacak..

Çok yazamayacağım..özür dilerim..Hakkım varsa
helali hoş olsun..Siz de helal ediniz olur mu?
Allah(CC) bahtını açık etsin..Gül yüzün hiç solmasın..
Ve asıl yurtta inşaAllah ellerinde Güllerinle
B)GÜL SULTAN 'ın yanında..yanıbaşında görmeyi nasib etsin
Rabbim..
Dualarında bizleri unutma tamam mı ?
Seni çok sevdik...
Selam ve dua ile
Allah(CC)'a
emanet olmanı diliyorum GÜL DAMLA 'm...

Ebeden ve daima amcan..

aleykum selam kıymetli degerli amcam benim
amin inşallah ben biliyorumki dualarında gül damlanı hiç unutmucaksın sende biliyorsun ki amcam gül damlasının herzaman dualarındasınız
amcam inanki beni o kadar çok mutlu ettinki bilemezsin ellerine güzel yüreğine saglık rabbim senden ebeden razı olsun hakkım varsa helal olsun amcam
rabbimize emnaetsin inşallah
ebeden daima gül damlası yiğenin olarak

bunlada verdiğim son güller amcam

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Nur Damlası...

Doğrusu o günkü mesajından sonra arkasından bunların olacağı içime doğmuştu..Daha doğrusu belki inanmayacaksın ama sana her paylaşımına cevaben yazardım ya, ''Allah c.c seni burada daim kılsın.'' diye, sanki o zamanlardan bir şeyler hissetmiştim..Ve onu her yazdığımda da içimde tarif edemediğim bir burukluk hissediyordum..Bilmiyorum ama yanılmamışım, yanılmayı çok isterdim ama yanılmadığımı görüyorum...Bu gidiş, beni o yüzden şaşırtmadı çok da..Senin için bu duayı çok yapma sebebim belki de baştan buydu, bilemiyorum...Veda mesajları yazmayı sevmiyorum, bu başlığı gördüğümden beri de Rabbimiz c.c biliyor, cevap yazmayı da hiç istemedim..Ama yaşanan çok güzel anılar var, helallik isteğin var.. Benden yana hakkım şayet geçmişse eğer, her kardeşime ebediyyen helaldir..Sen de helal et inşallah..Bu zaman zarfında bilmeden, farkında olmadan kırmış veya üzmüş isem, affola...Ne olursa olsun kardeşiz, buradan ayrılmış olman bunu kesinlikle değiştirmeyecek..Rabbimiz c.c için çok sevildiğini ve asla unutulmayacağını bil canım kardeşim.. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcın olsun..Hakkında da her daim hayırlısı olsun inşallah...

Rabbimiz c.c yolunu açık etsin..Selam ve dua ile.

aleykum selam gül tanem benim sizlerden ayrılmayı hiç ama hiç istemezdim ama dogru olan bu gül tanem evet can kardeşim benim herzaman dualarında burda daim olmamdı nasip diyoruz gül tanem rabbim ahirette gül sultanımızla birlikte buluştursun inşallah sen zaten biliyorsun ama ben yine söylemek istiyorum nur damlanın her zaman her daim dualarıdasın elbette degiştirmicek gül tanem ben senin herzaman nur damlanın sende benim gül tanemsin ben size yine yazılarını takip edicem paylaşımlarınızı okucam ama teşekkür yazılarım olmucak burda ama şunu bilin her yazının altında ilk nur damlanın teşekkürü olucak bir daha senden çiçek alamıcam belki sizler için daha çok konular açıcaktım ama nasip diyorum
ebden daima nur damlanın

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm damlacım..mesajına çok üzüldüğümü belirteyim canım kardeşim.. Fazla yazamayacağım kardeşim..:gulegule

Hakkım geçmemiştir ama geçmişse helal hoş olsun ebeden güzel kardeşim, sen de helal et inşaAllah..

sen de her daim senin için acizane duacı olan, seni unutmayan bir kardeşinin olduğunu unutmayasın inşaAllah damlamız..Herkesin belirttiği gibi seni çok sevdik kardeşimB) Rabbimiz c.c. hakkında hayırlar nasip eylesin inşaAllah..Yolun açık olsun, Rabbul alemin her daim yar ve yardımcın olsun inşaAllah..Dualarda buluşmak üzere inşaAllah ahir kardeşim..selametle kal damlacım:gulegule..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam...kardeşim aldığınız kararı son bir defa düşünseniz:A İNŞALLAH vazgeçersiniz diyorum...kararınızdan...hakkım var ise helal olsun sizde hakkınızı helal edin......inanmak istemiyorum aslında ayrılmanıza.....:A
pc başına her geçişimde bir ayrılık neden dağılıyoruz anlamıyorum?....
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile....

canım kardeşim sanırım sizde yeni üyesiniz keşke herkes siz gibi yapıcı olmayı bilsede yazılan konular hakkında bilmeden yorum yapmasa sagolun kalmayı sizden çok isterdim ama nasip bu kadarmış sagolun benim helal olsun kardeşim
inşallah bundan sonra ne ayrılık olmasın temennisiyle
rabbimize emanetsin inşalah
selam ve dua ile

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm damlacım..mesajına çok üzüldüğümü belirteyim canım kardeşim.. Fazla yazamayacağım kardeşim..

Hakkım geçmemiştir ama geçmişse helal hoş olsun ebeden güzel kardeşim, sen de helal et inşaAllah..

sen de her daim senin için acizane duacı olan, seni unutmayan bir kardeşinin olduğunu unutmayasın inşaAllah damlamız..Herkesin belirttiği gibi seni çok sevdik kardeşimB) Rabbimiz c.c. hakkında hayırlar nasip eylesin inşaAllah..Yolun açık olsun, Rabbul alemin her daim yar ve yardımcın olsun inşaAllah..Dualarda buluşmak üzere inşaAllah ahir kardeşim..selametle kal damlacım:gulegule..

aleykum selam güzel kardeşim benim
sagol canım kardeşim benden yanada helai hoş olsun
bende sizleri çok sevdim kardeşim benim güzel duaların için allah razı olsun inşalalh...
inşallah güzel kardeşim sizler benim daima dualarımdasınız ahir kardeşim inşalalh ahirette buluşma duasıyla ama şunu untmayın gönlüm her zaman aranızdayım sizler benim din kardeşlerim can kardeşlerim dua kardeşlerim ve ahir kardeşlerimsiniz...
güzel laleler için sagol güzel gönüllü kardeşim benim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt