Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nokia N86 İçin Yeni Firmware (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
37
Puanları
48
Konum
Ankara
Nokia'nın güçlü Symbian'lı 8MP kameralı mobil cihazı yeni firmware sürümüne kavuştu. V11'e güncellenen yazılım özellikle fotoğraf kalitesinde iyileştirmeler içeriyor.

Symbian'lı en yeni Nokia'lardan olan N86, multimedya özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle 8MP çözünürlüğe sahip kamerası N86'nın en önemli artısı. Zira düşük ışık ortamında dahi yüksek fotoğraf kalitesinden taviz vermeyen cihaz, kalitesiyle fotoğraf makinelerini pek de aratmıyor.

Yeni sürümünde entegre olarak Ovi Store uygulaması ile birlikte gelen cihaz, optimize edilmiş bir Nokia Maps uygulaması da içeriyor. Fotoğraf özelliklerinde de elbette ki bir takım iyileştirmelerin bulunduğu yeni firmware ile video kalitesinde ciddi bir artış gözlemleniyor. Bunun yanı sıra fotoğraf çekimlerindeki modlardan makro, manzara modlarında iyileştirmeler ve karanlık ortamlarda daha fazla performans sağlanıyor.

p3c78no1pr.jpg

Yeni firmware yüklemesini yapmadan önce yedek almanız iyi olacaktır zira yeni frmware UDP desteğine sahip değil.

Tarayıcının hızlanması, Share Online yeniliği, Ayarlarda daha fazla seçenek ile yenilenen Setting Wizard uygulaması yeni firmwarein yeniliklerinden. Nokia Software Updater ile gerçekleştirilebilen firmware yükseltmesi UDP (kullanıcı verilerini saklama) özelliğini desteklemiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt