Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ninenin Yazdığı Mektup anlayana (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Ninenin Yazdığı Mektup anlayana

S.A FATMA ERGÜN KARDEŞİM.ALLAH CC RIZASI İÇİN BİR SİZİ BİRDE TAYFUN DOKGÖZ VE KARAPEÇE KARDEŞİMİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM.İLK ÜYE OLDUĞUM ZAMANLARDA SİZLER VARDINIZ.AMA ŞU AN SİZ DEMEK ARA SIRA BURALARDASINIZ.AMA DİĞER İKİ KARDEŞİMİZ NERELERDE ACABA.HER NEYSE UMARIM ONLARDA İYİLERDİR VE SAĞLIK SIHHAT VE KEYİFLERİ YERİNDEDİR.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN.

FATMA_ERGUN yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL YA.HAKKINIZI HELAL EDİN YAZDIRDIM YAZINIZI.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU HİKAYEYİ ALIP YAZICIDAN CIKARTIP ARKADAŞLARA OKUTTUM HAKKINI HELALET CÜNKÜ BEN KIRIKKALELİYİM BENDE BÖYLE KONUŞUYORUM KIRIKKALE KIRŞEHİR CORUM ANKARA YANİ İC ANADOLU İNSANI ŞÖYLE B) KB) HARFİNE B)GB) DERLER B)PB) HARFİNE B)BB) DERLER YAZARKEN BAZEN KACIRIYORUZ ÖRNEGİN NEŞET ERTAŞ AYNI BENNİM GİBİ KONUŞUR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİMB)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

:D:D:D:D:DAS ABİ ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KAL.

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU HİKAYEYİ ALIP YAZICIDAN CIKARTIP ARKADAŞLARA OKUTTUM HAKKINI HELALET CÜNKÜ BEN KIRIKKALELİYİM BENDE BÖYLE KONUŞUYORUM KIRIKKALE KIRŞEHİR CORUM ANKARA YANİ İC ANADOLU İNSANI ŞÖYLE B) KB) HARFİNE B)GB) DERLER B)PB) HARFİNE B)BB) DERLER YAZARKEN BAZEN KACIRIYORUZ ÖRNEGİN NEŞET ERTAŞ AYNI BENNİM GİBİ KONUŞUR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİMB)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt