RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
RE: NICK iSiMLERiMiZLE $iiR YAZALIM
elinize sağlık ablacım..ayrıca ego değil güzel olmuşRABBİM RAZI OLSUN SİZDEN..
SELAMÜN ALAKÜM KARDEŞİ BUNE GÜZELLİK BU NE MUHABBET ALLAH MUHABBETİNİZİ SEVGİNİZİ EKSİK ETMESİN KARDEŞİM YEĞİNİN MAVİ BONCUĞA ABİSİNDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLER ALLAHA EMANET OLUN BU GÜLLER MAVİ BONCUK İCİN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)gurbetten yazdı:
gurbetten yazdı:
selamınaleyküm ben gurbetten nin yiğeni gamze teyzem beni affetsin ondan izin almadan sitesine girdim biliyorum kızmıycağını ama yinede sormam gerekliydi içimden ona süpriz yapmak geldi çok değer verdiği bir sitede yazımı görmesini istedim hepinize seslenmek istiyorum beni affedin ama size çok imrendim hatta kıskandım diye bilirim çünkü teyzemi benden daha çok sevmişsiniz sahiplenmişsiniz enesimi ömerimi yazdığınız yazıları okudum ve inanın aglamaktan gözlerim şişti siz ne kadar iyi kalpli iyi niyetli insanlarsınız ALLAH sizden razı olsun sizden tek birşey istiyorum ALLAHIN izniyle yarın memleketime gidiyorum manisaya ve teyzemi yanlız bıtakmam hiç istemiyorum bir yandan da gönlüm çok rahat sizin gibi gönül dostları var ama beni affedin yine de yanlız bırakmak istemiyorum onu benim için hergün teyzeme onu çok sevdiğimi söylermisiniz ben onun elinde büyüdüm annem kadar yakın bana ALLAH razı olsun onların sayesinde bu günüme azda olsa hata yapmadan geldim ALLAHIma şükürler olsun ki onun gibi bir teyzem var ablalarım ağbilerim hepinizi önce ALLAHıma sonra kendinize emanet ediyorum sizleride az çok tanıdım hepiniz melek gibi insanlarsınız yüce mevlam sizi doğru yolldan ayırmasın kib ALLAHA EMANET OLUN(TEYZEM SENİ ÇOK SEVİYORUM HAKKINI HELAL ET en kısa zamanda görüşmek üzere)
AH TEYZESININ TATLI CADISI!MAVI BONCUGUM BENIM NELER YAZMI$SIN ÖYLE BENI AGLATTIN!
BENDE SENI SIZI HEPINIZI COK SEVIYORUM.BÜTÜN YEGENLERIMI COCUGUM GIBI SEVIYORUM.
AY COK KÖTÜ OLDUM BEN.
SIMDI KONUYU SÖYLE ACAYIM BIR GÜN YEGENIMLE MSN DEN GÖRÜSÜYODUK.BEN AYNI ANDA ISLAMIYET GEN TE DE YAZIYODUM AYNI ANDA.TEYZE NE YAPIYOSUN DEDI BENDE YAZDIM NICK ISIMLERLE SIIR YAZIYORUZ DEDIM.COK MERAK ETTI.ÜYE OLMAYA CALISTI OLMADI BENDE BENIM ISMIM VE SIFREMLE GIR DEDI.ISTE SONUC BIZIMKI BOS DURMAMIS.HEPINIZI COK SEVMIS BU ARADA.SU ANDA YOLA CIKTI OTOBÜSÜ.DUALARIM ONUNLA.SIZDE DUA EDIN INSALLAH SAG SALIM VARSIN EVINE.
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALAKÜM KARDEŞİ BUNE GÜZELLİK BU NE MUHABBET ALLAH MUHABBETİNİZİ SEVGİNİZİ EKSİK ETMESİN KARDEŞİM YEĞİNİN MAVİ BONCUĞA ABİSİNDEN KUCAK DOLUSU SEVGİLER ALLAHA EMANET OLUN BU GÜLLER MAVİ BONCUK İCİN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)gurbetten yazdı:
gurbetten yazdı:
selamınaleyküm ben gurbetten nin yiğeni gamze teyzem beni affetsin ondan izin almadan sitesine girdim biliyorum kızmıycağını ama yinede sormam gerekliydi içimden ona süpriz yapmak geldi çok değer verdiği bir sitede yazımı görmesini istedim hepinize seslenmek istiyorum beni affedin ama size çok imrendim hatta kıskandım diye bilirim çünkü teyzemi benden daha çok sevmişsiniz sahiplenmişsiniz enesimi ömerimi yazdığınız yazıları okudum ve inanın aglamaktan gözlerim şişti siz ne kadar iyi kalpli iyi niyetli insanlarsınız ALLAH sizden razı olsun sizden tek birşey istiyorum ALLAHIN izniyle yarın memleketime gidiyorum manisaya ve teyzemi yanlız bıtakmam hiç istemiyorum bir yandan da gönlüm çok rahat sizin gibi gönül dostları var ama beni affedin yine de yanlız bırakmak istemiyorum onu benim için hergün teyzeme onu çok sevdiğimi söylermisiniz ben onun elinde büyüdüm annem kadar yakın bana ALLAH razı olsun onların sayesinde bu günüme azda olsa hata yapmadan geldim ALLAHIma şükürler olsun ki onun gibi bir teyzem var ablalarım ağbilerim hepinizi önce ALLAHıma sonra kendinize emanet ediyorum sizleride az çok tanıdım hepiniz melek gibi insanlarsınız yüce mevlam sizi doğru yolldan ayırmasın kib ALLAHA EMANET OLUN(TEYZEM SENİ ÇOK SEVİYORUM HAKKINI HELAL ET en kısa zamanda görüşmek üzere)
AH TEYZESININ TATLI CADISI!MAVI BONCUGUM BENIM NELER YAZMI$SIN ÖYLE BENI AGLATTIN!
BENDE SENI SIZI HEPINIZI COK SEVIYORUM.BÜTÜN YEGENLERIMI COCUGUM GIBI SEVIYORUM.
AY COK KÖTÜ OLDUM BEN.
SIMDI KONUYU SÖYLE ACAYIM BIR GÜN YEGENIMLE MSN DEN GÖRÜSÜYODUK.BEN AYNI ANDA ISLAMIYET GEN TE DE YAZIYODUM AYNI ANDA.TEYZE NE YAPIYOSUN DEDI BENDE YAZDIM NICK ISIMLERLE SIIR YAZIYORUZ DEDIM.COK MERAK ETTI.ÜYE OLMAYA CALISTI OLMADI BENDE BENIM ISMIM VE SIFREMLE GIR DEDI.ISTE SONUC BIZIMKI BOS DURMAMIS.HEPINIZI COK SEVMIS BU ARADA.SU ANDA YOLA CIKTI OTOBÜSÜ.DUALARIM ONUNLA.SIZDE DUA EDIN INSALLAH SAG SALIM VARSIN EVINE.
SELAMUN ALEYKÜM HÜLYA KARDEŞİM HER ZAMANKİ GİBİ MÜKEMMEL OLMUŞ NE MUTLU ENİŞTEMİZE SİZİN GİBİ ALLAH(C.C) AŞKIYLA PEYGAMBER (S.A.V) SEVGİSİYLE DOLUP ŞİİRLERE TAŞIYAN Bİ EŞİ, Bİ HAYAT ARKADAŞI VAR. ALLAH(C.C) SİZLERİ HER İKİ CİHANDADA AYIRMASIN İNŞALLAH. SELAMUN ALEYKÜM. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN.gurbetten yazdı:
H AYALLERIMDE CANLANDIRDIM YÜZÜNÜ
Ü STÜNDE HULLE YÜZÜNDE NURUNU
L ALELER SÜMBÜLLER GÜLLER DIZINI
Y A RABBI NASIP ET BANA BU KULUNU
A AHIRETIMDE BILE OLSUN CENNET GILMANI
H AY SIN KAYYUM SÜN YA RABBI
A LNIMA YAZDA OLAYIM O KULUN MAHREMI
S EN ALLAH´IM BILIRSIN HAYRI VE $ERRI
A HLAKLI NAMUSLU VE TERBIYELI
N ASIL HAYIRLI ISE SEN ALNIMIZA YAZ YARABBI
CANIM ESIME VE KENDIME YAZDIM BIRAZ EGOISTLIK OLDU AMA
RECEB BOZKUS yazdı:
gurbetten yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
SAGOL RECEB ABI GÜLSÜM (MEFTUN)ÖMERINE YAZMISTI YA BNDE ONA ÖZENDIM
EGO OLARAK ALGILANMAMASINADA SEVINDIM ABI SELAM VE DUA ILEB)B)B)B)B)B)B)B)
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM..GÜN GELİR BENDE Bİ ŞİİR YAZARIM AYNI SİZİN Kİ GİBİÇOK GÜZELLER GERÇEKTEN ELİNİZE SAĞLIK..ALEMLERİN RABBİ ALLAHA(C.C.)EMANET OLUN..GÜLLER DE ÇOK GÜZELDİ
RECEB BOZKUS yazdı:
gurbetten yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
SAGOL RECEB ABI GÜLSÜM (MEFTUN)ÖMERINE YAZMISTI YA BNDE ONA ÖZENDIM
EGO OLARAK ALGILANMAMASINADA SEVINDIM ABI SELAM VE DUA ILEB)B)B)B)B)B)B)B)
SELAMUN ALEYKÜM ABLACIM..GÜN GELİR BENDE Bİ ŞİİR YAZARIM AYNI SİZİN Kİ GİBİÇOK GÜZELLER GERÇEKTEN ELİNİZE SAĞLIK..ALEMLERİN RABBİ ALLAHA(C.C.)EMANET OLUN..GÜLLER DE ÇOK GÜZELDİ
AMIN AMIN AMIN ABI INSALLAH RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN!
HAYIRLI E$LER HEM BU DÜNYADA HEM ÖBÜR DÜNYADA INSALLAH
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN SANA KÜSTÜMMMMMM NEDEN DERSEN HANİ BEN SENİN ABİNİMDİ HANİ BURADA HERKEŞ KARDEŞTİ HANİ APLALARIMIZ ABİLERİMİZ BİZLER GERCEKTEN BİR AİLE GİBİYİZ SAKIN KENDENİ YALNIZ SANMA ÖNCE ALLAH SONRA AİLLEN VE BİZLER VARIZ YANİ HADİ İYİSİN YALNIZ DEYİLSİN BİZLER SENİ YALNIZ BURAKMAYIZ İSTESENDE İLK GÜNLER BİRAZ ZOR OLUR AMA ALIŞIRSIN KAFANA FAZLATAKMA BAK ŞİMDİ MAVİ BOCUGU SANKİ BENİM YEĞİNİM GİBİ BENDE ÖZLEDİM YAZISINI 5 6 KEZ OKUDUM BİRDE BİZ İZMİRE YAKINIZ YARDIM GEREKİRSE ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
gurbetten yazdı:
andelib yazdı:
garip , bir dua etse kabul olmazmı
uzak yakın farketmez değilmi
ruhlar aleminde biriz
birimiz hepimiz hepimiz birimiz
ellerini kaldır da başla hadi
tertemiz kabinle
ttertemiz duygularınla
etme bizi mahrum duandan
ne yapıyosan bırak , acele dua et...............
dua etmezmiyim hic kardesim senin giyabinda herkese dua ediyoruz
Allah yar ve yardimcin olsun.Allah muafak etsin.hayirlisi ile tezkereni almayi nasip
etsin.siir cok güzel olmus.cok begendim.emegine yüregine saglik.
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM HÜLYA KARDEŞİM HER ZAMANKİ GİBİ MÜKEMMEL OLMUŞ NE MUTLU ENİŞTEMİZE SİZİN GİBİ ALLAH(C.C) AŞKIYLA PEYGAMBER (S.A.V) SEVGİSİYLE DOLUP ŞİİRLERE TAŞIYAN Bİ EŞİ, Bİ HAYAT ARKADAŞI VAR. ALLAH(C.C) SİZLERİ HER İKİ CİHANDADA AYIRMASIN İNŞALLAH. SELAMUN ALEYKÜM. ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN.gurbetten yazdı:
H AYALLERIMDE CANLANDIRDIM YÜZÜNÜ
Ü STÜNDE HULLE YÜZÜNDE NURUNU
L ALELER SÜMBÜLLER GÜLLER DIZINI
Y A RABBI NASIP ET BANA BU KULUNU
A AHIRETIMDE BILE OLSUN CENNET GILMANI
H AY SIN KAYYUM SÜN YA RABBI
A LNIMA YAZDA OLAYIM O KULUN MAHREMI
S EN ALLAH´IM BILIRSIN HAYRI VE $ERRI
A HLAKLI NAMUSLU VE TERBIYELI
N ASIL HAYIRLI ISE SEN ALNIMIZA YAZ YARABBI
CANIM ESIME VE KENDIME YAZDIM BIRAZ EGOISTLIK OLDU AMA
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SABIR VERSİN MEMLEKET HASRETİ AKRABA HASRETİ YALLA NE YALAN SÖYLEYİM İŞİN ZOR ALLAH KOLAYLIK VERSİN AMA ŞİMDİ BİRAZ KOLAY GURBET ESKİDEN BİR MEKTUP ATARDIM BEN EŞİME CEVABI ONUDA GELİRSE 1 AY ŞİMDİ TELEFONLAR İNTERNETLER YANİ BİRAZ ŞANSLISINIZ ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
[marq]RECEB BOZKUS yazdı:
İ BADETLER RABBİMİZİN BİR HEDİYESİ BİZLERE
S ADAKATLE VE SEBATLA SARILMALIYIZ YÜCE İSLAMİYETE
L EBBEYK DİYELİM O'NUN HERBİR EMRİNE
A Y'I BİR LAMBA GİBİ YARATTI RABBİM,GECEMİZE
M ÜCADELEMİZ EVVELCE NEFSİMİZE KARŞI OLMALI ELBET
İ HLASIN SIRRINA ERMEK NE GÜZEL BİR HASLET
Y ARATILANI YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEMİZ BUYRULUYOR BİZLERE
E LHAMDULİLLAH BÖYLE BİR AİLEYİ TANITTI RABBİM BANA
T EŞEKKÜR EDİYORUM BURADA EMEĞİ GEÇEN TÜM KAHRAMANLARA..
G AYEMİZ HAKİKİ KARDEŞLİK ÜZERİNE OLSUN
E SİR ALMASIN BİZİ NEFİS VE HEVA,ONLAR DOĞRU YOLU BULSUN
N İCE EMEKLER VERİLDİ,NİCE CANLAR KURBAN OLDU BU DAVAYA
T EVEKKÜL ETTİLER HERŞEYİ ALEMLERİN SULTANINA
R IZASINI KAZANABİLMEK UĞRUNA BAŞLARINI KOYDULAR BU YOLA..
selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)
RECEB BOZKUS yazdı:
selamun aleyküm..bu sitede güzel formlarıyla bizlere bilmediklerimizi,bilip hatrımızdan çıkan gerçekleri hatırlatan ve bol bol dua ettiren kardeşlerimizden rabbim razı olur inşaAllah..hepinizin eline,emeğine sağlık..iyiki bu siteye üye olmuşum..rabbim vesile olanlardan razı olsun..amin..hepinizi allah rızası için çok seviyorum ve dua ediyorum inşaAllah..allaha emanet olun..B)B)
s.aleyküm ablacım rabbim sizlerden razı olsun..estağfirullah ablacım yaa..iyi niyetinizden dolayı çook teşekkür ederim ablacım..bu dünyaya halık-ı kainatı tanımak ve ona ibadet etmek için geldik..inşaALLAH muvaffak olan bahtiyarlardan oluruz..ve vazifemizi hakkıyla yerine getirebiliriz..rabbimin izniyle biz bir aileyiz..ve hep böyle kalırız inşaAllah..o gün(gece) kalbime bu hissiyatlar gelmişti ben de paylaşmak istedim sizlerle..gerçekten bu site çok hayırlara vesile oluyor..rabbim emeği geçen herkesten razı olsun..alemlerin rabbi allaha(c.c.)emanet olun,sağlıcakla kalın..sizin güller kadar olmasa da ben de gönderiyorum kabul buyrun..s.aleyküm..gurbetten yazdı:
[marq]RECEB BOZKUS yazdı:
[/marq]
RECEB ABI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN COOOOOOK GÜZEL OLMUS!ELINE EMEGINE YÜREGINE SAGLIK AILE OLDUGUMUZ BIR DEFA DAHA KANITLANMIS OLDU RABBIMIN IZNI ILE! ! !
BU NASIL BIR GÖNÜLDÜR NASIL BIR ASKTIR BENI HEP KENDINE HAYRAN BIRAKIYORSUN!
ALLAH ASKINA PEYGAMBER SEVGINE IMANINA GIPTA EDIYORUM RABBIM CÜMLEMIZE NASIP ETSIN INSALLAH.SELAM VE DUA ILE RABBIMIN VARLIGINA BIRLIGINE EMANET OLUN.