Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~ NEZAKETİN GALİBİYETİ ~~ (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Köyün birinde adamın biri köyün en nadide kızıyla evlenir.Nadide derken hem fiziken hem de ahlaken.Gelenekler üzere ilk geceden itibaren bir kusurunu kollar onu dövmek için..Dövecek ki otoriteyi ele geçirsin kendince..Bir gün, iki gün, üç gün, bir hafta, bir ay, ulaşamamıştır emeline...Derken harman zamanı gelmiştir. Ağustosun sıcağı, artık tuzak kuracaktır, karısı yanlış yapsın diye.Odun toplar, ateşe verir, soğuk havada ısınmak istermiş gibi oturur ateşin kenarına...Seslenir eşine, ister ki eşi gelsin yanına..''Oh, ateş ne de güzel ısıtıyor..'' deyince, o da : ''Ağustosun sıcağında ne ısınması?'' itirazında bulunsun, eşi de ona haddini bildirsin..Derken eşi gelir, eşinin dizinin dibine oturur, adam bu arada : ''Ateş ne de güzel ısıtıyor değil mi?'' der, kadın aynen eşi gibi ellerini ateşe uzatarak, :'' Onun tutuşturucusu eşimse, ağustosun ortasında da güzeldir.'' der.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ~~ NEZAKETİN GALİBİYETİ ~~

SELAMUN ALEYKUM..

COK GÜZEL KISSA ELİNİZE SAGLIK..SELAMETLE..

xxrukiyexx

Kayıtlı Kullanıcı

süper valla ne saygı elinne sağlık

semos

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. razı olsun kardeşim. çok güzel paylaşım. emeğinize sağlık. selametle inş.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BIR PAYLASIM B)

mehmet29

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ÇOK ANLAMLI PAYLAŞIM, ALLAH RAZI OLSUN.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s..a. çook güzel ya kadındaki erdeme bak.ne denilebilirki.rabbim erdemli olmayı hepimize nasip etsin.kadınlar eşim beni dövüyor diye şikayetlenmek yerine niye ben kendimi dövdüttürüyorum diye düşünmeleri lazım

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

metfamu yazdı:
s..a. çook güzel ya kadındaki erdeme bak.ne denilebilirki.rabbim erdemli olmayı hepimize nasip etsin.kadınlar eşim beni dövüyor diye şikayetlenmek yerine niye ben kendimi dövdüttürüyorum diye düşünmeleri lazım

ve aleyküm selam kardeşim.. amin inş. Allah razı olsun, teşekkür ederim.. selametle

Kaan Erdem

Yönetici

S.A ASLINDA MANASI ÇOK GÜZEL...İMALIDA..''AMA BU MANTIKTAKİ BU KOCAYA BU HANIM ABLA ÇOK YAZIK YA....''

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

KAAN ERDEM yazdı:
S.A ASLINDA MANASI ÇOK GÜZEL...İMALIDA..''AMA BU MANTIKTAKİ BU KOCAYA BU HANIM ABLA ÇOK YAZIK YA....''

aleyküm selam.. buradan eşinin de böyle bir nezaket karşısında kabalaşamayacağı, kısacası adam olduğu anlamı çıkarılabilir.. tabi olamayanları da vardır, dediğiniz gibi. Allah razı olsun.. selametleB)

Kaan Erdem

Yönetici

BİR ŞEY DESEM DE KIZMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...AMA ŞU GÜZEL DEĞERLİ MASUM BACIMIN RESMİNİ KALDIRSANIZ...BELKİ RAZI DEĞİLDİR....SELAM VE DUA İLE.Ç..ALLAH CC RAZI OLSUN........

aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

aleyküm selam.. buradan eşinin de böyle bir nezaket karşısında kabalaşamayacağı, kısacası adam olduğu anlamı çıkarılabilir.. tabi olamayanları da vardır, dediğiniz gibi. Allah razı olsun.. selametleB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

KAAN ERDEM yazdı:
BİR ŞEY DESEM DE KIZMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...AMA ŞU GÜZEL DEĞERLİ MASUM BACIMIN RESMİNİ KALDIRSANIZ...BELKİ RAZI DEĞİLDİR....SELAM VE DUA İLE.Ç..ALLAH CC RAZI OLSUN........

aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

selamün aleyküm kardeşim, bunu birçok insan kullanıyor. kaldı ki resimdeki bayanla bir sitede başörtüsü konusunda röportaj da yapılmış.. ve bu siteden bir kardeşimin daha kullandığını gördüm. bu arada resmi kaldırmayı da düşünmüyorum. teşekkür ederim

Kaan Erdem

Yönetici

SAYGI DUYUYORUM...LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN...SELAM VE DUA İLE..HAKKINIZI HELAL EDİN...AŞAĞIDAKİ KONUDAN DOLAYI SÖYLEDİM...ALLAH CC EMANET OLUN..........

S.A ÖNCELİKLE BİR KONU HAKKINDA SİZLERE DANIŞACAĞIM VE BU KONU HAKKINDA ORTAK KARAR ALINIP UYGULANMASINI HEPİMİZDEN İSTEYECEĞİM.....

BAZI ARKADAŞLARIMIZIN FORUM KONULARINDA YADA YORUMLARINDA SIKÇA KULLANDIKLARI TESETTÜRLÜ KARDEŞLERİMİZİN YADA ABLALARIMIZIN YÜZLERİNİ YADA BOYDAN PARDESÜLÜ OLARAK GÖSTEREN RESİMLER MEVCUT.....BELKİ BUNLARDAN O ARKADAŞLAR RAHATSIZLARDIR YADA HABERDAR BİLE DEĞİLLER..ÇOĞU SANIRIM ÜLKEMİZDE YAŞANAN TESETTÜR SIKINTILARINDA VE TEPKİLERİNDE OLAYLARDAN ÇEKİLMİŞ KARELER.BU DURUM BELKİ DOĞRU OLMAYABİLİR...BİLMİYORUM BEN OLAYA FARKLI BİR BOYUTTAN BAKIYORUM...BELKİ SÖZLÜ,NİŞANLI,EVLİ OLABİLİRLER.BU DURUMDAN ÇOKTA RAHATSIZ OLABİLİRLER....ASLINDA RESİMLERDE GÖRÜNEN KARELER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ BACILARIMIZ.....AMA BİZLERİN ONLARDAN HABERSİZ BİR ŞEKİLDE RIZASIZ BİR ŞEKİLDE KULLANMAMIZI DOĞRU BULMUYOR OLABİLİRLER..BENDE BİRAZ ÖNCE ÇOK YAKIN (SÜT KARDEŞİM) BİR AKRABAM İLE SİTEDE KONULARI OKURKEN HANIM OLAN AKRABAM RESMİ GÖRDÜ VE ÜZÜLDÜ...BAŞINDAN GEÇEN BİR OLAYI ANLATTI YEREL GAZETEYE BAŞÖRTÜ YÜZÜNDEN YAŞADIĞI BİR OLAY AKSETMİŞ VE RESMİNİ GAZETEDE YAYINLADILAR.RAHATSIZLIĞINI ANLATTI...VE SONRA O ZAMANLAR (KONU ASLINDA DERİN VE EHEMNİYET AKSEDİYOR) SIKINTISINI ÇOK YAŞADI...VE ASLA HELE İNTERNET ORTAMINDA ASLA RESMİMİN NE OLURSA OLSUN GEZMESİNİ İSTEMEM DİYİNCE BANA ISRARLA KONU HAKKINDA YAZ VE ARKADAŞLARDA RESİMLERİ KULLANMASALAR OLUR MU DİYE YÖNLENDİRME YAPTI....

ASLINDA ARKADAŞLAR BU RESİMLERİ KULLANMASAK DAHA DOĞRU OLMAZMI...HADİ ÇOCUKLAR NEYSEDE AMA KARDEŞLERİMİZ......EMEĞE VE KİŞİYE SAYGI NE OLURSA OLSUN.....

ALLAH CC EMANET OLUN..SELAM VE DUA İLE..............

aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

aliye_aliye yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

selamün aleyküm kardeşim, bunu birçok insan kullanıyor. kaldı ki resimdeki bayanla bir sitede başörtüsü konusunda röportaj da yapılmış.. ve bu siteden bir kardeşimin daha kullandığını gördüm. bu arada resmi kaldırmayı da düşünmüyorum. teşekkür ederim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

estağfurullah kardeşim, ben kusura bakmadım, bakmam da, yanlış anlayacak bir durum da yok. hakkım geçmişse de helal hoş olsun.. duyarlılığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. olgun bir hassasiyet sizinkisi.. Allah razı olsun.. fakat kendi adıma şunu söyleyeyim. ben başörtüsü konusunda gerçek hayatta da mücadele veriyorum ve bunu bir şekilde gündemde tutmamız gerektiğini düşünüyorum.. bunun için de resimlerden, illüzyonlardan, o zulmü gözler önüne seren bir çeşit materyalden faydalanmak zorunda kalıyoruz. bunu yansıtabilmenin görsel olarak başka yolu yok.. varsa da en azından diğer türlüsünü ben bilmiyorum. bu benim için bir nevi protesto, bir nevi yaşanan haksızlığa bir başkaldırış... bunu yaparken yanlış bir yol izliyorsam, ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar bunu nasıl göz önüne sunabiliriz??? bir çözüm yolunuz varsa bir büyüğüm olarak sizden öneriler almak beni memnun eder, düşüncelerinizi anlatabilirsiniz.. bu arada yanlış anlamadım.. ama saygınız için de çok teşekkür ederim.. selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt