Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ney'in Esrarı... (15 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kul olmak senin dediğin gibi olmaz ...Bir büyüğümüzün dediği gibi...O zaman elde İBRİK gezerdin...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Biz haddi biliriz ...Biliyoruz demek dahi bize göre hata olur ...O yüzden ...Kibirden aftır...Kapristen aftır...Hiddetten aftır,Nefisten aftır...

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı
Kul olmak senin dediğin gibi olmaz ...Bir büyüğümüzün dediği gibi...O zaman elde İBRİK gezerdin...

bir büyük deyince yine karıştıdın. Arkadaş büyükleri bulamıyorum çünkü resulün yanında hepsi çooooooook küçücük.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bakın size güzel bir sünnet örneği...Her an af dileyin...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Eyvallah...Haklısınız...O kadarda dememiştim...Ama Biz zerreye göre büyük...

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı
Bakın size güzel bir sünnet örneği...Her an af dileyin...

heran af dilemek onun yoluna feda etmek demek değil mi kendini?

Ârızun yâdıyla nem-nâk olsa müjgânum n'ola
Zayi olmaz gül temennâsıyla virmek hâra su

Gam güni itme dil-i bîmârdan tîgun dirîğ
Hayrdur virmek karanu gicede bîmâra su

Dest-bûsı ârzûsıyla ger ölsem dostlar
Kûze eylen toprağum sunun anunla yâra su

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı
Hâk-i pâyine yetem dir ömrlerdür muttasıl
Başını daşdan daşa urup gezer âvâre su

Zikr-i na'tün virdini dermân bilür ehl-i hatâ
Eyle kim def-i humâr içün içer mey-hâra su

Yâ Habîballah yâ Hayre'l beşer müştakunam
Eyle kim leb-teşneler yanup diler hemvâra su

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Şahiner İLİM deryası Büyüklerimiz...o kadar çok ki hamd olsun...Lütfen her şeyi kenara bırak gerçek Allah C.C. sevgililerini ara hemen bulursun...İnşallah...
''Yaşayan değil ... Onlara halk arasında Veli,Evliya vs...derler...'' Yaşayanı bulmak zor...çok zor buluruz onlar gizli hazinelerdir...Kendilerini ifşa etmezler...

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı
Umduğum oldur ki rûz-ı haşr mahrûm olmayam
Çeşm-i vaslun vire men teşne-i dîdâra su

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı
Şahiner İLİM deryası Büyüklerimiz...o kadar çok ki hamd olsun...Lütfen her şeyi kenara bırak gerçek Allah C.C. sevgililerini ara hemen bulursun...İnşallah...
''Yaşayan değil ... Onlara halk arasında Veli,Evliya vs...derler...'' Yaşayanı bulmak zor...çok zor buluruz onlar gizli hazinelerdir...Kendilerini ifşa etmezler...

onlar beni bulsun ben Allahın değer verdiği bir kulum, Allahı seviyorlarsa ahaa burdayım gelsinler..bulsunlar....... şimdi senin dilinden konuşmaya başladık... üstelik derya falan bilmem ben çok susuzum ,hemen bitiririm damlacıkları...

sahiner

Kayıtlı Kullanıcı

niye öyle saklanıyorlar ..Allahın kullarını merhamet edip çıksınlar ortaya ... O nun as. gibi. gelin desinler """ücrette istemesinler ,nebiler gibi..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Şahiner her an yazılarını okuyamıyorum...Kusura bakma ...Mutlaka cevap yazacağım...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Onlar Allah C.C. 'nun sırlarıdır...Allah C.C. 'nun emri dışında hareket etmezler...Ben aciz kul gibi...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Ama Vücudu Şahaneleri ile yatan Evliyalar her yerde onları kolay bulursun ama ders alır mısın bilmem...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Onu da siz anlayıverin...Allah C.C. 'dan emir almayan emrini yapmayan biri var mı hayatta...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O Zaman dilinizle abdest alın veya gözünüzle O da uygun değilse AKLINIZ la ...Düşüncenizle...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İşte şimdi Kur'an -ı Kerime dönmek gerekir...Allah C.C. nun Vahyi konusuna... Allah C.C. nasıl iletirse öyle...Onlarda duyma cihazı vardır...Allah C.C. yayın yapar onlar alır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt