Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok kardesim ben calmıyorum Arkadasim var o ilgileniyor Denedim ama kolay degil calması ..
Rapidshare den paylasim verdim tıkladıgınızda direnk oraya baglanip free olarak indirebilirsiniz
Yok kardesim ben calmıyorum Arkadasim var o ilgileniyor Denedim ama kolay degil calması ..
Rapidshare den paylasim verdim tıkladıgınızda direnk oraya baglanip free olarak indirebilirsiniz
Link mi eror verdi yoksa indirdikten sonra dosyamı eror verdi ? Link eror verdiyse yukardaki linki kopyala yapıstır yapın arama cubuguna ( google daegil ) Cıkacaktır