selamun aleykum
almış olduğum 300 adet fatihayı okudum.
Rabbim acil şifa versin
Aleyküm selam.
Allah ( cc ) razı olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
selamun aleykum
almış olduğum 300 adet fatihayı okudum.
Rabbim acil şifa versin
Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu kardesim ben yeni gördüm Allah (c.c.) acil sifalar versin kardesim.InsAllh ben 500 tane ihlas-i serif alabilirim.Rabbim acil sifalar versin.Dua edicem insaAllah kardesim.
selamun Aleyküm Kardeşim..
Rabbim şifalar Versin Inşallah..
Bende Bir Yasin Okudum...
Rabbime Emanet Olun Dua Ile..
Essalamun aleykum kardesim ben 500 tane demistim ama 600 tane okudum.Rabbim kabul etsin insaAllah.Dua ile...
selamun aleyküm
nesrin kardeşim tahanın durumu nasıl ?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
selamun aleyküm ablacım sevindim ateşinin düşmesine,İnşallah diğer tahlil sonuçlarıda temiz çıkar. Allah'a emanet olun.Aleyküm selam kardeşim.
Taha Arda' nın durumu Allah' a ( cc ) şükürler olsun 2 haftanın sonuda ateşi kontrol altına alındı.
Fakat hala hastanelerdeyiz. Tanı konulmuş değil henüz.
Beyninden ve belinden sıvı alındı sonuçları bekliyoruz. Sonuçların biri ayın 11' de diğeride ayın 23' ünde belli olacak.Hayırlı haberler alacağız inşallah. Diğer tahliller temiz çıktı Allah' a ( cc ) şükürler olsun.
Bunlardanda hayırlı sonuçlar çıkacak rabbimizin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Aleyküm selam kardeşim.
Taha Arda' nın durumu Allah' a ( cc ) şükürler olsun 2 haftanın sonuda ateşi kontrol altına alındı.
Fakat hala hastanelerdeyiz. Tanı konulmuş değil henüz.
Beyninden ve belinden sıvı alındı sonuçları bekliyoruz. Sonuçların biri ayın 11' de diğeride ayın 23' ünde belli olacak.Hayırlı haberler alacağız inşallah. Diğer tahliller temiz çıktı Allah' a ( cc ) şükürler olsun.
Bunlardanda hayırlı sonuçlar çıkacak rabbimizin izniyle.
Dualarınızı eksik etmeyin.