Selamün Aleyküm Can Hocam..
Emeğinize, güzel gönlünüze sağlık olsun.. Güzel bir şiirdi yine.. Allah c.c razı olsun inşallah.. Sabrın meyvesi olan tüm güzellikler, vadeleri gelince bir bir kendilerini gösterecekler inşallah.. O yüzden merak etmeyelim inşallah
Can Hocam.. Elhamdüllillah, Rahman ve Rahim olana ki, sizin de tevafuken açtığınız o yağmur forumunuzun ardından, yağmurlara olan özlem ve dualarımız da depreşivermişti ki bugün yağmura kavuştuk.. Dışarısı çok güzel şimdi.. Kurstaki hoca arkadaşlarımla ve diğer arkadaşlarımla güzel bir yağmur yürüyüşü yaptık bugün Harika idi hocam.. Tabi ki yürüyüşümüzün her bir adımında Mevla c.c'ye hamd vardı dilimizde, bir de dualarımız.. Hep yağmurlu günün duasından bahsediyorduk ya sizinle hocam, bugün size böyle bir havada dua etmek nasip oldu hamd olsun.. Rahman c.c dualarımızı makbul dualardan eylesin, iki cihanda da saadet ve selamet versin inşallah..Bu arada minik öğrencilerimden de size Selam'lar var.. Rabbimize emanetimsiniz can hocam..Dua ve muhabbetle inşallah..B)
aleykumselam
güzel yürekli kardeşim
allah razı olsun
o güzel dualarına bınlerce kez amın dıyorum
allah bu duaların kat kat fazlasını sana versın amın
evet
bugun yağmur yağdı
cıktım
o kadar hızlı yağdı kı
komşularım baktı gülnisa napıyor dıye
ama dua ettım
allah o güzel gönlüne göre versın