Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Neden Parmaklarımızı Çıtlatırız (1 Kullanıcı)

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Ama Ben çitlatmadimmi Sanki Parmaklarim Ağiriyor Artik Yapmamaya çalişacağim

seherce

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardes annem hep derdi ayip su parmaklarini citlatma diye söyleyeyimde rahatlasin annecigim aeo

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar zararlı olsa da, bunu bilsek de hep yapıyoruz yahu.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
FAYDALI Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ İNŞALLAH..ALLAH(CC)RAZI OLSUN..EVET PARMAKLAR ÖMÜR BOYU ÇITLATMAYA DEVAM EDİLDİKÇE,YAŞLANDIĞIMIZ ZAMAN ELLERDEKİ TİTREME DAHA DA FAZLALAŞIR..ÇÜNKÜ EKLEMLERE ZARAR VERİYOR..
Bİ DE AĞRI OLDUĞU İÇİN,O NEDENLE ÇITLATANLARA CVP:
ASLINDA ÇITLATTIKÇA PARMAK ALIŞIYOR,VE YENİDEN ÇITLAT BENİ UYARISI YAPIYOR..BUNU DA AĞRILARLA İLETİYOR..

Bİ ARA ORTAOKUL DÖNEMİMDE BOYNUMU KITLATMAYA ALIŞTIRDIM KENDİMİ..VE AĞRI OLUYORDU,KITLATTIĞIMDA AĞRI BİRDEN KESİLİYORDU..SONRA BAKTIM BU İŞİN SONU YOK,ALLAH(CC)KORUSUN,BOYNUMDAN OLACAĞIM DİYE O ALIŞKANLIĞI TERKETTİM VE BOYNUM Bİ DAHA AĞRIMADI..:H
selam ve dualarımla..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel paylaşım teşekkürederiz:) bende biri çıtlatınca kesin çıtlatmam gerekiyo parmaklarım tuhaf oluyo hastalık bu yaaa vazgeçemedim :)

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.
Paylaşım çok makbule geçti.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
saolasin kardesim etkili bi paylasim merak ediyodum zararli mi die demek zararliymis bende azaltayim bari ama ne yapayim ellerim yoruluyo çitlatinca dah iyi hissediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt