eminesena yazdı:
mustafa_xtar kardeşim sana sorum ismini nasıl değiştirdin..profil düzenleden olmuyor ki..bende değiştirmek istiyorum ya..
o kadar emek etmişiniz okumazmıyım..msj için tşk..değiştiricm..sizde allaha emanetsiniz..mustafa_xtar yazdı:
eminesena yazdı:
mustafa_xtar kardeşim sana sorum ismini nasıl değiştirdin..profil düzenleden olmuyor ki..bende değiştirmek istiyorum ya..
Emine hanım bilgiyi yolladım size bi bakarsınız inş.
Yazıyı okumanıza da sevindim allah razı olsun.
Allaha emanet olun.
ferit yazdı:
SelamünAleyküm ALLAH RAZI OLSUN paylaşımın çok güzel...ALLAH kalemini daim etsin İNŞAALLAH...ALLAH'A EMANET OLUN...B)
eminesena yazdı:
bu arada isminizin mustafa olduğunu bi forumda görmüştüm zaten..ama hakkaten doğru yani nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaw..
![]()
BAKIN SİZiman yazdı:
çok güzel bi yazı haklısın kardeş iman çok önemli ahirzaman belirtilerinden biride şu:
- İmanı kalpte tutmak,kor ateşi elde tutmak kadar zor olacak,mümin sabah kafir olarak kalkacak veya bunun tersi olacak.
kendimizi Allaha emanet edelim evet çok güzel ben hiç bunu düşünmemiştim saolasın kardeşim
Arkadaşlar hakkınızı helal edin sapıklar çoğalınca ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaaa
şimdide kızlardan yana çekermişsin senin erkek olduğu ögrenince kızlar bilemiyorum artk Allah yardımcın olsun![]()
teessüf ederim kardeş valla çok kırıldım.Şok oldum acaba yanlış bişe mi yazdım diye kaç saattir bakıyorum yazıma ben bu lafı haketmiyorumFATMA_ERGUN yazdı:
BAKIN SİZiman yazdı:
çok güzel bi yazı haklısın kardeş iman çok önemli ahirzaman belirtilerinden biride şu:
- İmanı kalpte tutmak,kor ateşi elde tutmak kadar zor olacak,mümin sabah kafir olarak kalkacak veya bunun tersi olacak.
kendimizi Allaha emanet edelim evet çok güzel ben hiç bunu düşünmemiştim saolasın kardeşim
Arkadaşlar hakkınızı helal edin sapıklar çoğalınca ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaaa
şimdide kızlardan yana çekermişsin senin erkek olduğu ögrenince kızlar bilemiyorum artk Allah yardımcın olsun![]()
.şaka galiba diye düşündüm ama gülme ifadesi olmayınca ciddiye aldımFATMA_ERGUN yazdı:
YOK YA YANLIŞ ANLATTIM GALİBA BEN ONU YAZARKEN GÜLÜYORDUN.TAKMAYIN KAFANIZA.ÖZÜR DİLERİM
eminesena yazdı:
valla şahsen benden bekleme mustafa abi......![]()
iman yazdı:
.şaka galiba diye düşündüm ama gülme ifadesi olmayınca ciddiye aldımFATMA_ERGUN yazdı:
YOK YA YANLIŞ ANLATTIM GALİBA BEN ONU YAZARKEN GÜLÜYORDUN.TAKMAYIN KAFANIZA.ÖZÜR DİLERİM
tamam kardeş içim rahatladı şimdi
mustafa_xtar yazdı:
eminesena yazdı:
Ya şimdide züleyha_xtar diye değiştirecem![]()
![]()
şimdiden dalga konusu olduk
Öle ama msn yi açık bırakıyoruz belki birine yardımımız dokunur diye
adam geliyo sellam veriyo msnde ismimi görünce gidiyo
bende seviniyodum konuşacak arkadaş geldi diye hey allahım ya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mustafa_xtar yazdı:
eminesena yazdı:
Ya şimdide züleyha_xtar diye değiştirecem![]()
![]()
şimdiden dalga konusu olduk
Öle ama msn yi açık bırakıyoruz belki birine yardımımız dokunur diye
adam geliyo sellam veriyo msnde ismimi görünce gidiyo
bende seviniyodum konuşacak arkadaş geldi diye hey allahım ya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iman yazdı:
![]()