Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne zaman mutlu olunur (3 Kullanıcı)

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Sonra, bir çocu-ğumuz olduğunda, daha iyi olacağını düşünürüz. Sonra onlar büyüyünce daha mutlu olacağımızı; yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, hayatımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterir. Gerçek olan ise; şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır.

Eğer şimdi değil ise ne zaman?.. Hayatımız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip, her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir.

Alfred D. Souza der ki:

"Uzun zamandan beridir hayatın (gerçek hayatın) başlamak üzere olduğu izlenimine ka-pılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim haya-tımdı..."

Öyleyse sahip olunan her anın kıymetini bilelim!.. Unutmamalıdır ki; zaman hiç kimse için beklemez. Öyle ise şunları boşuna beklemeyelim, her an mutlu olmaya bakalım:
# Büyüyünceye kadar,
# Okulu bitirene kadar,
# İş bulana kadar,
# İşe başlayana kadar,
# 10 milyar kazanana kadar,
# Evlenene kadar,
# Çocuklar olana kadar,
# Çocuklar büyüyene kadar,
# Bir araba alana kadar,
# Bir ev alana kadar,
# Çocuğu evlendirene kadar,
# Borçları ödeyene kadar,
# İlkbahara kadar,
# Yaza kadar,
# Sonbahara kadar,
# Kışa kadar,
# Pazartesi sabahına kadar,
# Maaş gününe kadar,
# Tatile kadar,
# Emekli olana kadar,
# Hastalıktan kurtulana kadar,
# Ve, ve, ve, ölene kadar...

2009 Türkiye Takvimi

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Abicim hayırlı günler.. Allahü teala razı olsun, inşallahü teala istifade edenlerden oluruz.

Bir şey sormak istiyorum, Türkiye Takviminden paylaşım yaparken foruma yazıda bozukluk oluyor, sizde de olmuyor mu? Ya da düzeltmenin bir yolu mu var? :) Teşekkür ederim.

Afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
abicim hayırlı günler.. Allahü teala razı olsun, inşallahü teala istifade edenlerden oluruz.

Allahü teala cümlemizden razı olsun ablacım.amin.

Bir şey sormak istiyorum, türkiye takviminden paylaşım yaparken foruma yazıda bozukluk oluyor, sizde de olmuyor mu?

Bende herhangi bir bozukluk olmadı ablacım.

Ya da düzeltmenin bir yolu mu var? :) teşekkür ederim.

Bilmiyorum ki ablacım.ben teşekkür ederim yardımcı olamadıksada:)

afiyet ve selametle kalın inşallahü teala.

sizde selametle kalın inşallahü teala..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim emeğine sağlık
Faydalı bir paylaşım teşekkür ederim...

Yarın dün ile birlikte gömülüdür...Bugünün kıymetini bilmek ve onu en iyi şekilde değerlendirmek lazım...Dün geçti gitti geri dönüşü yok, yarın gelecekmi bilinmez meçhul
öyleyse bugün bize verilmiş en güzel hediyedir...

selam ve dua ile kalın...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi. Sonra, bir çocu-ğumuz olduğunda, daha iyi olacağını düşünürüz. Sonra onlar büyüyünce daha mutlu olacağımızı; yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, hayatımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterir. Gerçek olan ise; şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır.

Eğer şimdi değil ise ne zaman?.. Hayatımız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip, her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir.

Alfred D. Souza der ki:

"Uzun zamandan beridir hayatın (gerçek hayatın) başlamak üzere olduğu izlenimine ka-pılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir şey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim haya-tımdı..."

Öyleyse sahip olunan her anın kıymetini bilelim!.. Unutmamalıdır ki; zaman hiç kimse için beklemez. Öyle ise şunları boşuna beklemeyelim, her an mutlu olmaya bakalım:
# Büyüyünceye kadar,
# Okulu bitirene kadar,
# İş bulana kadar,
# İşe başlayana kadar,
# 10 milyar kazanana kadar,
# Evlenene kadar,
# Çocuklar olana kadar,
# Çocuklar büyüyene kadar,
# Bir araba alana kadar,
# Bir ev alana kadar,
# Çocuğu evlendirene kadar,
# Borçları ödeyene kadar,
# İlkbahara kadar,
# Yaza kadar,
# Sonbahara kadar,
# Kışa kadar,
# Pazartesi sabahına kadar,
# Maaş gününe kadar,
# Tatile kadar,
# Emekli olana kadar,
# Hastalıktan kurtulana kadar,
# Ve, ve, ve, ölene kadar...

2009 Türkiye Takvimi

ewt gerçekten çok güzeldi eline sağlık
selametle....

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı...!

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
selamünaleyküm kardeşim emeğine sağlık
Faydalı bir paylaşım teşekkür ederim...

Yarın dün ile birlikte gömülüdür...Bugünün kıymetini bilmek ve onu en iyi şekilde değerlendirmek lazım...Dün geçti gitti geri dönüşü yok, yarın gelecekmi bilinmez meçhul
öyleyse bugün bize verilmiş en güzel hediyedir...

selam ve dua ile kalın...

Allahü teala razı olsun ablacım.Biz teşekkür ederiz.Selamet cümle mü'minlerin üzerine olsun İnşallahü teala..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
ewt gerçekten çok güzeldi eline sağlık
selametle....
Teşekkür ederiz.Selametle kalın..
Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı...!
Yaaaaaa...
emeğinize sağlık..

Allahü teala cümlemizden razı olsun.Rızasına uygun işlerinde istihdam eylesin.Kendimizi düzeltip başkasının ayıplarını görmekten kurtarsın İnşallahü teala..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt