herşeye Kadir Sen'sinSen herşeyi en iyi bilensin
Sen Rahman'sın Rahim c.c. olansın
Sen Es Sabur'sun c.c.
Sen HERŞEYE Şahitsin
Sana sığındık....
.............
...................
Sen HERŞEYE Şahitsin
Sana sığındık....
Rabbim belalarını versin inşaAllah en kısa zamanda adi şerefsizler
KEŞKE AÇMASAYDIM SAYFAYI ...!!! BAŞINA KARDEŞİM + 18 İBARESİ KOYSAYDINIZ KEŞKE..
ya sabır ya sabır !!
selametle kardeşim....
ya rab bu karanlık gecenin yok mu sabahı..............
Kafirler için yaşasın cehennem.
Inşaallah dünyanızda cehennem olur
http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/72978-sansursuz-israil-vahseti-18-a-4.html?
aminenur abla.. bu konuyu açan siz değilmisiniz?buradaki görüntülere bakabilen siz pektabi buna da bakabilmişsiniz.. mademki konuyu +18lik görmüşsünüz, gördüğünüz gibi kapasaydınız veya cevap yazıp anasayfaya taşımasaydınız.. siz kendi açtığınız bu konuyu +18 koyarak sitede yayınlamışsanız küçüklerin hiç bakmamış olabileceğine inanıyomusunuz?..tvler bile internet bile bu görüntüleri artık gizleme gereği görmüyolar ..+18 gereği de pek görmedim açıkçası.+18 olamayabileceğimizi hesaba katmamış olmalılar ki bize de ulaşabilmiş bu görüntüler.. Dağıtırken +18 var mı yok mu diye pek önemsemiyolar..bugün bu görüntülere +18i de -18i de isterse ulaşabiliyor ...
selam ve dua ile
güzel kardeşim benim... ben o konuyu tereddüt etmiştim açarken..
ben bakamıyorum ciddi sağlık sorunları yaşıyorum..haber vs izleyemiyorum ..güzel kardeşim acı bir gerçek bu görüntüler ...ben sen açtın diye birşey demedimki .. yanlış anlamışsın..
sonundaki ya sabır sizin için değildi cannn... üzüntümüzden çaresizliğimizden..
inşaALLAH bu zülümü unutmayız.. inşaALLAH ..
rabbim razı olsun güzel kardeşim
selam ve dua ile