Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıka (3 Kullanıcı)

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur benim içinde okuyun yalvarıyorum size öyle bir bela varki başımda yuvamı yıkaca yüce rabbim benden uzaklaştırsın onu ne olur çok kötüyüm küçük çocuğum var yalvarıyorum konuşamasın beni ne olur yardım edin rabbime sığındım ben yalvarıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm pisikolojimi bozdu benima rtık yardım edin benden uzaklaşın allahım dardayım yarapim

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim ilk önce sakin ol allah ımız dan başka sığınılacak kimsemiz yok ona dua edelim sen de dua et bizde edelim inşallah allah kendisine açılan elleri geri çevirmeyi kendine layık görmez bol bol la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek hasbünallahu ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir (allah bize yeter o ne güzel vekildir o ne güzel dost ne güzel yardımcıdır) çek esmaül hüsna (alah cc 99 ismi güzel isimleri) faziletleri çek allah ın izniyle allah seni selamete çıkarsın yardımcın olsun inşallah bizde dua edelim allah kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez bir de inşirah suresini oku rabbi yessir ve la tuassir rabi temmim bil hayr (rabbim kolaylaştır zorlaştırma rabbim hayırla sonuçlandır) diye dua et la ila he illa ente sübhanneke inni küntü minezzalimin diyerek dua etnamazlarını devamlı kılmaya dikkat et inşallah onlar sana huzur verir allah yardımcın olsun allah a emenet ol selam ve dua ile

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardimciniz olsun merve arkadasim sana cok guzel zikirler soylemis inan hepside cok iyi ve etklidir zikire sarili inan rabbim acilan eli asla bos cevirmez rabbim yardimcin olsun dualarim seninle sen su tesbihleri dilinden hic ama hic dusurme emi..inan cok faydasini goreceksin rabbimin izniyle..rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuk yuklemez..

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ne olur yardım edin bana 7 yaşında çocuğum var çile çile bıktım bu kötü insanlardan allam ağızların dileri bağlar yarapim mutlu yuvam var bozmaya çaılışırlar gücüm yok kimsem yk allahımdan başka

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah içinde bulunduğunuz çızmazlardan sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Rabbim.
Allah bir ömür boyu yuvanızda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin Rabbim.
Yuvanızda huzur mutluluk dirlik düzen sevgi muhabbet geçim için 400 Ya Vedud, 114 Ya Cami'u, 209 Ya Muksid, 217 Ya Rafiğ yine kardeşim dediği dualar esmalar bire bir kardeşim Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Rabbim kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
Ne olur dualarını eksik etmeyi yalvarıyorum sizler kardeşlerim allahrızası için yalvarım

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bu konuda ve diğer sıkıntılı tüm hallerinizde yardımcınız olsun.
sizi feraha ulaştırsın.
galip getirsin.
Hiç bir emanetin zayi olmadığı Yüce Allah a emanetsiniz.

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim allah yardımcın olsun bol bol dua et bende ederim... rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin... allah'a emanet ol...

ECENAZ123

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ne olur dua edin bana

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin İnşallah kardeş Allah Yar ve yardımcımız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt