Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne olur bana bir fikir verin.ALLAH RIZASI İÇİN (7 Kullanıcı)

filizcik

Kayıtlı Kullanıcı
Benim ikinci evliliğim bu.29 yaşındayım ilk eşimden bir oğlum var yanımda..bu ikinci evliliğimi yapmış olduğum adam en ufak bir tartışmada hemen boşanalım diyor,oğlumun yanında bana küfür ediyor.ve sonra evi terk ediyor bu arada bende kendimi savunuyorum bazan bende sinirlenip ona kızabliyorum ama ayrılığı asla dile getirmiyorum ..öyle dır dır eden bir kadın değilim,mesela sanal alemde kadınlarla sohbet etme lütfen dediğim zaman kıyamet kopuyor ve evi terk ediyor..benim karnımdaki bebeğimi aldırdı ve beni terk etti şimdi arasam eve döner ama aramıyorum bıktım çünkü ama gelmezse perişanım param yok kimsem yok..ben ne yapacam...ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana

sparrow

Kayıtlı Kullanıcı
kürtaj mı??zorla mı?? bu adam insan değil :(:(

Aslankaplankartal

Kayıtlı Kullanıcı
Ailen ne diyor bu ise? Ailene danis, onlar ne olursa olsun sana destek çıkmalı!

En önemlisi korkma. Cesur ol. Kötü bir insanla hayatının sonuna dek yaşayabilir mısın? Bu insan hatalarını anlar ve iyi bir insan olur mu? Cok gencsin, belki senin icin hayırlı birisi karsına çıkar. Çıkmazsa, hayatini tek basına geçirecek kadar cesur olmalısın. Bu sorulara cevap vermeye çalış.

Bu arada Allah korusun eğer şiddet varsa, polise gitmeni tavsiye ederim.
Bol bol dua et, Allah'tan senin icin en hayırlısını iste. Bütün sıkıntılarını ona havale et.
Allah yardımcın olsun

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
Allah akıl fikir versin diyorum.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM once keske evladını aldırmasydın.. ama olan olmus sımdı oyle ne yapıcam dıye aglamanın manası yok yanındakı evladını dusun bı sure aılenden destek al ve sora calıs hamdolsun saglıksın ınsallah sımdı solemesı kolay dıyrsun belkı ama hayatn boyunca sıddet grmenden ıyıdr helekı oglunu boyle bırının ynında buyutmakten ıyıdır Rabbım benım yanımda de ve yola cık emın ol supesz ettgın duan senı kımseye muhtac etmıcektr hem artık eskısı kadar zor degıl devletın bı cok yardımı var rabbım yardımcn olsun..

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel kardeşim bu durumun nereye kadar tahammül edilecek birşey?
Bir an evvel kendine nasıl yaşamak istediğini sor? nasıl?
Adımların ona göre olacak, Ya Rabbi karşıma hayırlı bir insan çıkar, bir iş güç sahibi olayım helal lokma kazanayım de, kendine
Çevrende yardım alabileceğin iyi insanları araştır, yardım iste ama dikkatle (kurtlar çok bu alemde)
Çocugun ve senin için zaten bu yaşam şeklin karın toklugu ile unutulacak bir durum değil, bunun ilerisi de var
Rabbim bir kapıyı kapatmadan birini açarmış , tabiki çaba gerekir, mücadele gerekir, sabır gerekir , güzelşeylere ulaşmak için
Konuşması kolay biliyorum ama kendimi senin yerine koymaya çalışıp, yanıt veriyorum
İyi insanlarda çok bu alemde aramalısın ki sana yardım eli uzansın (tabiki bol dua ile Rabbimden isteyeceksin ve sebep de ondan bileceksin)
Rabbim yardımcın olsun, sana ve evladına hayırlı kapı açsın, yüce Rabbim

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm..keşke elimizden birşey gelse..
bize düşen yalnızca dua etmek sanırım burda.
Allah yardımcınız olsun daima.
dünyadaki sıkıntılarınızı günahlarınıza bedel kılsın

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam filizcik Kardesim

Ilk önce Allah sana ve cocuguna hayirli insanlarindan eylesin.Hakkinizda hayirlisina nasip eylesin.
Durumuna cok üzüldüm.Allahdan sabir dilerim.Esin sana bunlari yapmis ve yaptirmis ise,ondan sana hayir gelmez.
Islam ölcüsünün disinda yasayan birisi senide cehenneme götürür.Allah korkusu yok demekki.

Belliki ailenden yardim eden yok sana.Sana tavsiyem kula kulluk yapma hic bir zaman.
Herkez kendi cikarina arar.Namazini kil,zikiri dilinden birakma(la havle ve la kuvveti,illa billahil allil aziym),
Gecmis muhasebesi yap(hatalarin nerde) ve ictenlikle tevbe et(bulug cagindan simdiye kadar yaptigin günahlarin icin.
Hergün 100 defa Estagfirullah de.Amacini maneviyati yasamak istedigine sec ve bu dogrultuda yürümek istedigine inan.
Sonunda ihlasli ve cani gönülden istekle dua edersen,inaniyorumki yolun acilacakdir.

Her olayda bir hayir vardir.Yeterki Yüce yaradana yönel,olmayacak gibi görünen seyler bir an olu veriyor.
Allaha siginip,dayanip ve güvenerek yola cik,kapin acilakdir.

Allah hayirli yöne yönelmene nasip eylesin.
Dualarimdasin

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Eline saglik sen sag ol bunu bizimle paylasmis oldugun icin sana gecmis olsun derim Filiz kardesim.
Yüce rabbim senin yar ve yardimcin olmasini sana dilerim.
Bu senin yazdiklarina bakarsak sizler bir anlasip gecinemiyorsunuz buda demektir ikiniz bir kafa dengi degilsiniz.
Senin bu yazdiklarindan bunlara bakip bir yola cikarsak senin böyle bir kisi ile evli olmaman lazim gelir esin olacak adam günah islemekte ayni zamanda sanada bir zulüm etmektedir.
Malesef sana sunu diyeyim senin yerinde olsaydim ondan bosanirdim daha sonra basiminda bir caresine bakardim.
Bana göre sende kendi kendine bakabilirsin ayaklarinin üzerinde durabilirsin kimseyede bir muhtac olmadan.
Umarim sana bir yardimci olabilmisimdir senin sorununa ve sorduklarina tek tek cevab vermeye calistim.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
Benim ikinci evliliğim bu.29 yaşındayım ilk eşimden bir oğlum var yanımda..bu ikinci evliliğimi yapmış olduğum adam en ufak bir tartışmada hemen boşanalım diyor,oğlumun yanında bana küfür ediyor.ve sonra evi terk ediyor bu arada bende kendimi savunuyorum bazan bende sinirlenip ona kızabliyorum ama ayrılığı asla dile getirmiyorum ..öyle dır dır eden bir kadın değilim,mesela sanal alemde kadınlarla sohbet etme lütfen dediğim zaman kıyamet kopuyor ve evi terk ediyor..benim karnımdaki bebeğimi aldırdı ve beni terk etti şimdi arasam eve döner ama aramıyorum bıktım çünkü ama gelmezse perişanım param yok kimsem yok..ben ne yapacam...ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana
selamün aleyküm canım benim ya inan listede konuyu görünce bi bakayım dedim ve çok üzüldüm benimde başımdan geçti bu tür ayrılıklar 1. eşimden 2 kızım oldu yanlızlık zor hele çocukda olursa tabi 2. önce çok iyi idi ve çpcuklaarım çoğaldı fakat aynı sorun lar başladı bende dayanamadım ayrıldık çocuklarımı yanlız tek başıma bbüyüttüm bak canım eğer sana bu kadaracımasız davranıyorsa ne bekliyorsun ondan hala zor durumdayım diyorsun tamam haklısın ama bir lokma ekmek içinde ömrünce onu çekmek zorundamısın sadece boğaz tokluğu için sanda yazık evladınada o çocuk ne yapsın ufacık yavru ne gücü yeter ne sözü geçerli sen gençsin canım elinden gelen bir iş vardır güzelim bir şeyler yapmaya çalış nerede ikamet ediyorsun belki yardımcı oluruz iş konusunda ne bileyim YÜCE ALLHIM c.c. bir kapıyı kapatır diğerini açar hakkında hayırlısı ne ise o kapı açılsın bak canım hiç umutsuzluğa kapılma ALLAHIMIZA c.c. sığın inan bak en geç zamanda sıkıntılarından kurtulacaksın öyle zülüm eden birisine ne diye hala geri çağırasınki daha acı çekmek içinmi bizleri ALLAHIM c.c. sadece kendisine muhtac etsin nolur akıllıca düşün metanetini gücünü kaybetme dediğim gibi daha çok gençsin benim kızımda 4 çocuğuyla kaldı eşi başkasını terçih etti oda evlatlarına yanlız bakıyor çalışıyor ne yapsın hayat bu dediğim gibi hiç ümüdünü kaybetme YARADANIMI c.c. sığın canım baak göreceeksin inş tez zamanda feraha erişirsin inş bi yardımımız olur sen ve evladın ALLAHIMMIZA emanet ol RABBİM yar ve yardımcın olsun inş dualarımdasın canım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt