Artık hayattan bıktım , herkesten daha ezik hissediyorum kendimi öyleyim de çünkü..Çirkin yüzüm dalga geçmeye cok müsait , 1000 kişide bir var benim kadar yüz çirkinliği.İsyan etmiyorum , ama Allah'ım nolur beni biraz güzelleştir.Güzelleştir derken en azından çirkinliğimi al yarabbim.Konusmayı bile beceremiyorum.Diksiyon sıfır , çelimsiz zayıf vücudum ve çirkin yüzümle insanlar beni hep aşağılıyor , eziyor , kusurlarımla dalga geçiyor.Bu kusurları kapatamıyorum da.Kendime güvenim 0.Çekingenlik , utangaclık tavan yapmış durum da.Üniversiteye hazırlanıyorum bir de.Ben okusam ne olur ki ? Bu kadar özgüvensiz , iki kelimeyi bi araya getiremeyen , getirmeye calısırken de kızaran, çogu insan tarafından tipiyle dalga geçilen bi insandan ne olur.Sırf bu ezikliğimden arkadaş bile edinemiyorum.Doğma büyüme yaşadıgım mahallemde cagırıp takılabileceğim bir arkadaşım bile yok.Dirençsiz vücudum yüzünden sürekli hastalanıyorum , okulda benim kadar hastalanan biri yok.Hayatı en kötü yaşayanlardanım neyseki evim barkım ailem var yine de.Ama ne yapıyım ben şimdi , nasıl insan gibi insan olacagım , ne zaman diğer insanlar gibi olacagım , ne zaman benim de arkadaşlarım olacak , insanlar benimle dalga geçmeyi bırakacak.Beddua edicem coguna artık yeter..Kullugumu yerine getiremediğim için öbür tarafa gitmeye de hazır değilim henüz , diyemiyorum ki yarabbi al canımı kurtar beni bu lanet hayattan.Derdimi de kimseyle paylaşamıyorum görünmeyen ezikliklerim de ortaya çıkmasın diye.En azından burada paylasayım sorunlarımı dedim.Ne olur bari siz benim için bi hayırlı dua okuyun.2 yıldır bunlar için dua ediyorum Allah'ıma ama hala aynıyım.Şu kardeşinizin dertlerine derman olabilmesi için Allah'a bir de siz benim için hayır dua da bulunun..Okuyup vaktini harcayandan Allah razı olsun.