Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne kadar müslümanız (1 Kullanıcı)

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ne kadar müslümanız

ZERDA HOCAMA SAYGILAR ANLAYIŞINDAN DOLAYI. NE GÜZEL ANLATMIŞINIZ. İZEDE YAKIŞAN BUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ne demek kardeşim saygı benden size rabbim razı olsun hak etmediğim halde gösterdiğiniz saygıdan dolayı rabbim dünyevi ve uhrevi sıkıntılarınızı gidersin

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

HİÇ KİMSE HAKETMEDİĞİ SAYGIYI GÖRMEZ HOCAM.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

siz öyle görüyorsanız öyledir değerki kardeşim çok sağolun ne diyeyim rabbim gönlünüze göre versin

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

zera ablacım çok üzücü vede okdar doğru bilgiler vermisinki:(:(:( müslüanlğın vede islamın elimizde bir ateş topu olduğu dönemdemde yaşıyoruz
rabbim bizi doğru yoldan ayırmasınB)B)

abdullahazzam

Kayıtlı Kullanıcı

haccac-ı zalim kabeyi mancınıkla yıkmaya geldiğinde mekke"yi muhasara altına alıyor gece olunca mekke halkı korkularından ellerine kandiller alıp kabenin etrafında dolanıyorlar,haccac bunları görünce yanlarına gelip ne aradıklarını soruyor onlarda dolaylı yoldan hz.ömer"in bıraktığı adaleti arıyoruz.haccac da kaçıp oda bir kandil alıp geliyor oda onlarla beraber aramaya başlıyor oradaki halk şaşırıyor buna sen ne arıyorsun diye soruyorlar? oda ben hz.ömer"in bıraktığı halk"ı arıyorum.

"allah islamı bizlere sevdirsin onunla amel etmeyi bizlere nasip etsin kalbimizi ayaklarımızı sıratel mustekim üzerine sabit kılsın gerçek manada iman edenlerden eylesin amin

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

çok tşk kardeşim paylaşımın için hem çok güzel hemde ibretlik evet rasul gelse herhalde bizi değilde bıraktığı ashabını arardı rabbim utandırmasın

ALLAHindir-Can

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) BIZI YANLIS YOLLA SAPTIRMASIN,NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM !!! IYI INSANLAR,BUTÜR KÖTÜ INSANLARIN ICINDE YASAMAK MECBURYETINDE KALIYOR,YAZiK !! ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN !! ( A M I N )

SELAMETLE...B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim cümle inananları yanlış yola saptırmasın biz elimizden geleni yaparsak kötüler rabbimin izni ile düzelecek

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm kardeşim saolasın bize kaçmak istediğimiz doğruları verdiğin için bizim milletimiz yaptığı yanlışa yanlış ekleyen bir millet oluyo ne kadar istedim ki şurada sadece milletimize övgüler yazılsın malesef acı gerçekler ama yaılması gereken tövbe edi Allah yoluna baş koymaktır İNŞAALLAH bizim milletimizde bunu yaar Allah sonumuzu hayır etsin selametle kardeşler...B):(

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim bu sadece görünüşte olan bizim ülkemizin örneği ama diğer müslüman ülkelerde de durum farklı değil rabbim yardımcımız olsun dua ile

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.AMİN. DUA İLE HOCAM A.E.O.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

dualar müşterektir kardeşim rabbim yar ve yardımcınız olsun dünyevi ve uhrevi sıkıntılarınızı gidersin inş

guleryuz

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜNAHLARI İŞLEMEK KADAR SEYİRCİ KALMAKTA AYRI BİR GÜNAH
RABBİM BİZLERİ ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORUSUN VE BİZLERE KALBİMİZLE KARŞI KOYMANIN ÖTESİNDE TEPKİ GÖSTEREBİLECEK CESARETİ VE GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH
GÖRDÜGÜMÜZ HATALARDA SUSKUN KALMAYALIM ARKADAŞLAR

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ZERDA ABLA COK $A$IRDIM COK UTANDIM ALLAH HIDAYET VERSIN ALLAH YARDICIMIZ OLSUN:(

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim utanmakd eğil ibret alıp elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız tamammı kardeşim müslüman gayretli olmalı fedakar olmalı bir allah kulunun elinden tutup kaldırmalı itmemeli sevgi dolu olmalıki bu saydıklarımız azalsın hatta bitsin dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt