Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne kadar müslümanız (2 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
İLK EMRİ " OKU " OLAN , " İKİ GÜNÜ EŞİT OLANI ZARARDA " İLAN EDEN BİR DİNE İNANDIĞINI İDDİA EDENLER ,

İÇKİ TÜKETİMİNDE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ ,

SİGARA TÜKETİMİNDE AVRUPA BİRİNCİSİ ,

RÜŞVET VE YOLSUZLUKTA DÜNYADA 8. SIRADA GELEN ,

HALKI MUTSUZ ÜLKELER ARASINDA İLK BEŞTE ,

ENFLASYON'DA DÜNYA İKİNCİSİ

GÜNDE 16,2 TRİLYON LİRA FAİZE VEREN, TOPLANAN VERGİNİN % 66'SI İÇ BORÇA GİDEN ,

SOSYAL GÜVENDE OECD ÜLKELERİ ARASINDA SONUNCU ,

ÇOCUK İŞÇİ ÇALIŞTIRMADA DÜNYADA DÖRDÜNCÜ ,

200. 000 SOKAK ÇOCUĞU OLAN ,

BİRBİRLERİNE GÜVEN DUYMADA SONDAN İKİNCİ OLAN ,

SON ÜÇ YILDA UYUŞTURUCU KULLANIMINDA % 350 ARTIŞ OLAN ,

GÜNLÜK 66 MİLYON EKMEK ÜRETİLEN TÜRKİYE'DE 12 MİLYONUNUN İSRAF EDİLDİĞİ ,

400.000 'DEN FAZLA KAHVEHANE'NİN BULUNDUĞU ,

" PARA BİRİMİ EN DÜŞÜK ÜLKE " OLARAK 2000 YILINDA GUİNESS REKORLAR KİTABINA GİREN ,

AHLAKI YAPISI ÇÖKMÜŞ : MARDİN MİDYAD'TA 12 YAŞINDA KIZA TECAVÜZDEN ARALARINDA YÜZBAŞI, ŞUBE MÜDÜRÜ , OKUL MÜDÜR YARDIMCISI ,VEZNEDAR ,MEMUR...OLAN YAKLAŞIK 30 KİŞİ TUTUKLANIR.

BİR TOPLUM NE KADAR MÜ'MİN OLABİLİR . . . ?

" EY İMAN EDENLER ! ALLAH!'A VE RESULÜNE ( YENİDEN ) İMAN EDİN, ALLAH'TAN KORKUN ...! " K.KERİM

Zafer

Yasaklı Kullanıcı
RE: ne kadar müslümanız

:(:(:( Bizlere ve Diyerlerine Yazıklar olsun Yok Değilimiz İnsanLarın içiinde Dünya kadar kötü düşünce var ALLAH BizLeri AFFEtsin İNŞALLAH :(:(:(

ANELKA

Kayıtlı Kullanıcı

SELMAUN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SONUMUZ HAYIR ETRSİN KARDEŞİM.SAHİDEN ÇOK İYİ KONUYU ELE ALMIŞ SIN BUNU OKUYAN KARDEŞLERİM NİŞ DOGRU YOLA GELİRLER
B)ALLAHA EMANET OL.HAYIRLI AKŞMALRB)

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Zerda Hanım, iyi bir araştırma yapmışsınız. Rabbim sizden razı olsun. İnanın bu bilgilere nasıl ulaştığınızı merak ediyorum ve yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum Bakıyorum bir gün tarihi teferruattan bahsetmişsiniz birgün sosyolojik açıdan bakmışsınız çok güzel.
Selam ve dua ile saygılar...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

en azından türkiyede %66 kadar müslümanız ancak bunların arasından sanatçı kısmını ayıralım lütfen en fazla olsa olsa %20 30 yinede iği bir rakam değil mi? Türkiye için ama unutmayalım burası müslüman bir ülke değil

AMMAR79

Kayıtlı Kullanıcı

ahir zamandayız kardeşim bunlara çok şaşırmıyorum...Hele hele işe gidip gelirken yollarda gördüklerimi burdan yazamıyorum...Allah o insanları ıslah etsin Herşeyi bi tarafa bırakırsak ahlaki çöküş üst seviyede..Şöyle diyorum kendi kendime hadi manevi olarak zayıfsınızda kadınlık kızlık gururrunuzda yokmu sizin. Ama birazda suçu kendimizde görüyorum o insanlara gerekli tepkiyi vermiyoruz.Allah onların hesabını inşallah bizden sormaz...s.a.

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

AMMAR79 yazdı:
.Şöyle diyorum kendi kendime hadi manevi olarak zayıfsınızda kadınlık kızlık gururrunuzda yokmu sizin. Ama birazda suçu kendimizde görüyorum o insanlara gerekli tepkiyi vermiyoruz..

SEVGİLİ KARDEŞİM AMMAR79 BUNDAN BİR HAFTA ÖNCE BU KONUYU TARTIŞMIŞTIK. BU KONU HAKKINDA BEN O TÜR İNSANLARA ANLAYIŞ GÖSTERİLMEMESİ TARAFTARIYDIM AMA İÇİMİZDE HLA BUTUR AŞŞAĞLIK İNSANLARA HOŞGÖÜYLE YAKLAŞABİLEN ARKADAŞLARIMIZ VAR. DUA İLE AEO.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

AMMAR79 yazdı:
.Şöyle diyorum kendi kendime hadi manevi olarak zayıfsınızda kadınlık kızlık gururrunuzda yokmu sizin. Ama birazda suçu kendimizde görüyorum o insanlara gerekli tepkiyi vermiyoruz..

TEBRİKEDİYORUM SİZİ SİZ ZATEN HERŞEYİ SÖYLEMİŞSİNİZ.

BİRBİRLERİNE GÜVEN DUYMADA SONDAN İKİNCİ OLAN
YAZIK BİZE

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

NEDEN ACABA FATMA HANIM. HOŞGÖRÜYLE YAKLAŞILMAMASI GEREKEN İNSALARA YAKLAŞIYORUZ SONRA SIRTIMIZDAN VURUYOR. SİZ BİR TAKIM OLAYLARLA KARŞILAŞMAMIŞINIZ. NERDE YAŞIYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA TOZ PEMBE BİR ORTAMINIZ VAR GALİBA.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

İSTANBULDA YAŞIYORUM BENİM ÇEVREMDE ÇOK FAZLA YOBAZ İNSALAR YOK.YANİ İSLAMI ANLATTIGIMIZ ZAMAN ANLIYORLAR VE UYGULUYORLAR.BU NEDENLE KİMSE BENİM SIRTIMDAN VURMADI HATTA ŞUNU SÖYLİM BİR BACIMA ÖRTÜNÜN GÜZELLİGİNİ ANLATTIM O ALLAHIN İZNİYLE ÖRTÜNÜYOR.ŞU ÇOK ÖNEMLİ ÖNCE BEN DEMESİNİ BİLMELİYİZ MÜSLÜMAN TİKSİNDİRİCİ DEGİL,ÖZENDİRİCİ OLMALI.BENİM ÖRTÜNME ŞEKLİMİ ONA GÜZEL YANSITMASAYDIM O DİREK ŞU CEVABI VERİRİDİ ÖNCE KENDİNE BAK,KENDİNİ DÜZELT DERDİ YANILIYORMUYUM YOKSA..

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

erdal kardeşim başından geçen olayları anlatabilirmisiniz acaba.

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN FATMA HANIM ÖRNEK ALINAN BİR İNSANMIŞINIZ NE MUTLU SİZE. AMA HOŞ GÖRÜYLE YAKLAŞILACAK İNSANLAR VAR YAKLAŞILMAYACAK İNSAN VAR. ERKEKLER BAYANLARDAN BİR TAKIM KONULARI DAHA İYİ BİLİRLER.

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

EN BASİDİ ERKEKLERİ ANLAYAMAZSINIZ VE ONLARIN NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ DÜŞÜNEMEZSİNİZ. SİZ BİR BAYAN OLARAK BAYANLARI BENDEDN DAHA İYİ ETÜD EDEBİLİRSİNİZ.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

EVET DOGRU BİZ ERKEKLRİ ERKEKLER BAYANLARI ANLAYAMAZLAR

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

O ZAMAN O KONULARI SİZE ANLATAMAM VE DE BU KONULAR HAKINDA KESİN YARGIYA VARMAYIN LÜTFEN.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

s a değerli kardeşler neden bukadar uzamış anlayamadım eğer biz din kardeşiysek hepimiz birbirimizin halinden derdinden anlarız ben anlayabileceğimi düşünüyorum erdal bey haklısınız dışarıdaki ortamı bizler erkekler kadar bilemeyiz ama herne olursa olsun güzellikle hoşgörüyle yapılan bir davranış herkesi yola getirebilir bir insana davranışıyla değilde insan olduğu için değer verip ilgi göstersek olmazmı?benim yakın akramabamda bile var ama inanın ben onlara rabbimin yarattıı insan olması dolayısıyle güzellikle yaklaşıyorum ama şu varkiii elinden geleni yptığın halde bir faydası olmamışsa onu allaha havale edersin kenara çekilirsin fatoş kardeşim bence erkeklerin konuştuğu ortamda biz bayanlar biraz kenardan baksak olmazmıııı sana şu tavsiyemdir bir erkek konuşurken kadın susupen uygun zamanda söyleyeceğini söylerse daha etkili düşüncesindeyim katılırmısın bilemem ama denemelisin bence tabi ki biz kapalı olarak örnek olmak zorundayız bu ama örnek olacağım diye dışarıda süslenip gezmek değildir değilmi kardeşim bence her müslüman temiz giyinse dışardaki hal ve hareketlerine dikkat etse buda örnek olabilir ama günümüzdeki genç bayanlar dışarda örnek olacağım derken herşeyi mahv edebiiyorlar yaşadığınız ortamın size uygun olması çok güzel birşey ama unutmayalımki tamamen zıt ortamda çalışmak zorund akalan erkek kardeşlrimizin ruh halini biz bilemeyiz değilmi bence biraz anlayışşş

ErdalOZSARAC

Kayıtlı Kullanıcı

ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞK.EDERİM FATMA HANIM.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt