Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Kadar Ihlasliyiz (1 Kullanıcı)

beyazz

Kayıtlı Kullanıcı
NE KADAR İHLASLIYIZ
Köyün birinde pek namazında niyazında olmayan bi adam yaşarmış.köyün imamı da cemaati de bu adamdan pek hoşnut değillermiş.derken bigün bu adam ölmüş
köyün imamı ben bu adamın cenazesini kıldırmam diye diretmiş.köy haklı da bizde zaten bu adamın ne namazını kılarız ne de gömeriz diye tutturmuşlar. durumu gören yaşlı bi kadın köyün dışındaki tepede yaşayan bi köylüye haber vermiş.o da köye gitmiş cenazeyi almış ve kendi evinin yanına gömmüş.
o akşam imam ve diğer köylüler aynı rüyayı görmüşler.rüyalarında ölen kişi çok güzel bi mertebede imiş.ve keyif yapıyormuş.sabah herkes birbirine rüyayı anlatmış ve hemen yola koyulup tek başına yaşayan köylünün yanına gitmişler
imam sormuş kardeşim hayırdır bu ne iş biz bundan hiçbişey anlamadık sence bunun sebebi nedir demiş.o köylüde;valla bilmiyorum ben sadece o köylüyü gömdüm.sonrada şöyle dua ettim
Allahım soğuk kış gecelerine ,sıcak yaz günlerinde insanlar kapımı çaldı ve biz Allah misafiriyz dediler.ben de senin hürmetine onları en iyi şekilde ağırladım.misafirleri güvenip bana gönderdiğin için elimde ne var ne yoksa onlara ikram ettim.ben sana ilk defa misafir gönderiyorum.sende benim güvenimi boşa çıkarma olurmu ALLAHIM.....BİZLER NE KADAR SAMİMİ OLURSAK RABBİMİZ DE BİZE KARŞI O KADAR SAMİMİ OLUR..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt