s.a. allah razı olsun...:çok beğendm hatırladım sağolun..:
Ve Aleyküm Selam
Sendende INSALLAH Okuyan Gözlerine Saglik olsun
s.a. allah razı olsun...:çok beğendm hatırladım sağolun..:
bende yeni okudum emeginize saglik
Selamünaleyküm değerli kardeşim,
Uzun zamandır forum içerisinde yokluğunuzu farkettim belkide bana denk geldi,inşaALLAH sağlık sıhhat ve keyfiniz yerindedir.
Bu vesile ile bayramınızın mübarek ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hayırlı,bereketli geceler olsun kardeşim.Selametle kal kardeşim.
Rabbim razı olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşım olmuş.
Emeğine,yüreğine sağlık kardeşim.
selamünaleyküm BAHAR_58 kardeşimiz...
Uzun zamandır sizi aramızda göremiyoruz.
İnşaAllah yokluğunuz hayırlı sebeplerdendir ve herşey yolundadır.
Forumda sizi ve paylaşımlarınızı eskiden olduğu gibi sık sık görebilme duasıyla...
Hayırlı geceler kardeşim.
Esselamu aleyküm
Sizleri görmek....unutulmadığımızı bilmek...
Ne güzeldir....
selamun aleykum canim bende hatirliyorum seni neden yoksun sende beni hatirladinmi acaba...........
Baharcım hatırlanmak hatırda olmak güzeldi bende siteye giremesemde sen ve birçok kardeşimi nutmuş değilim hepsine selam eder RAHMAN dan güzellikler dilerim sende ALLAH a emanet ol inşaALLAH ..selam du a ve muhabbetleVe Aleyküm Selam, Hatirlamaz olurmuyum hic! Bu Sitede cok Degerli insanlar tanidim hic görmeden kimdir nasildir bilmeden Gönül Bagi Kurduk... Birbirimize dua ettik dua aldik.. birbirimizin dertlerine ortak olduk en güzel sekilde dua ile destek olduk birbirimize..
Islamiyet adina insanlik adina Kardeslik adina cok sey ögrendim,
Senide Unutmam Mümkün degil, Bu sitede cok degerli insanlar Tanidim, Sende dahil nigdeli,berat,Gevher, Kaan abi, Receb i Kamer, Yunus25, Hüzünlü Gurbet, resul, esmani abi, Unutulmasi mümkün olmayan kisiler.... ismini yazamadigim daha bircok kisi, saymakla bitmez...
.... ALLAH´a Emanet olun