Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

°°Ne Güzeldir... (1 Kullanıcı)

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
bende yeni okudum emeginize saglik

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşim,

Uzun zamandır forum içerisinde yokluğunuzu farkettim belkide bana denk geldi,inşaALLAH sağlık sıhhat ve keyfiniz yerindedir.

Bu vesile ile bayramınızın mübarek ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hayırlı,bereketli geceler olsun kardeşim.Selametle kal kardeşim.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm değerli kardeşim,

Uzun zamandır forum içerisinde yokluğunuzu farkettim belkide bana denk geldi,inşaALLAH sağlık sıhhat ve keyfiniz yerindedir.

Bu vesile ile bayramınızın mübarek ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.Hayırlı,bereketli geceler olsun kardeşim.Selametle kal kardeşim.

Ve Aleyküm Selam Abi

Iyiyim cok sükür abi Tesekkür Ederim. Dogru uzun zamandan beri yokum. Dersler cok yogun..cok vaktimi aliyor Abi zamanim olmuyor.
InsALLAH sende iyisindir..

Dualarda Unutulmamak Dilegiyle
ALLAH´a Emanet Ol Abi

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşım olmuş.
Emeğine,yüreğine sağlık kardeşim.

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm BAHAR_58 kardeşimiz...

Uzun zamandır sizi aramızda göremiyoruz.
İnşaAllah yokluğunuz hayırlı sebeplerdendir ve herşey yolundadır.

Forumda sizi ve paylaşımlarınızı eskiden olduğu gibi sık sık görebilme duasıyla...
Hayırlı geceler kardeşim.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm BAHAR_58 kardeşimiz...

Uzun zamandır sizi aramızda göremiyoruz.
İnşaAllah yokluğunuz hayırlı sebeplerdendir ve herşey yolundadır.

Forumda sizi ve paylaşımlarınızı eskiden olduğu gibi sık sık görebilme duasıyla...
Hayırlı geceler kardeşim.

VE Aleyna Aleyküm Selam​

Cok sükür Hersey yolunda Dersler yüzünden pek vakit bulamiyorum Bu dönem daha yogun dersler..
Fark edilmek Güzel.. Ilgin icin Tesekkür ederim ALLAH Razi Olsun​

Dualarini Eksik Etme INSALLAH
ALLAH´a Emanet Ol​

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
...ve ne güzeldir arkadaşlarınızdan, sevdiklerinizden alacağınız sıcak bir merhaba... :)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canim bende hatirliyorum seni neden yoksun sende beni hatirladinmi acaba...........

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canim bende hatirliyorum seni neden yoksun sende beni hatirladinmi acaba...........

Ve Aleyküm Selam, Hatirlamaz olurmuyum hic! Bu Sitede cok Degerli insanlar tanidim hic görmeden kimdir nasildir bilmeden Gönül Bagi Kurduk... Birbirimize dua ettik dua aldik.. birbirimizin dertlerine ortak olduk en güzel sekilde dua ile destek olduk birbirimize..
Islamiyet adina insanlik adina Kardeslik adina cok sey ögrendim,
Senide Unutmam Mümkün degil, Bu sitede cok degerli insanlar Tanidim, Sende dahil :) nigdeli,berat,Gevher, Kaan abi, Receb i Kamer, Yunus25, Hüzünlü Gurbet, resul, esmani abi, Unutulmasi mümkün olmayan kisiler.... ismini yazamadigim daha bircok kisi, saymakla bitmez...

.... ALLAH´a Emanet olun :)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
Ve Aleyküm Selam, Hatirlamaz olurmuyum hic! Bu Sitede cok Degerli insanlar tanidim hic görmeden kimdir nasildir bilmeden Gönül Bagi Kurduk... Birbirimize dua ettik dua aldik.. birbirimizin dertlerine ortak olduk en güzel sekilde dua ile destek olduk birbirimize..
Islamiyet adina insanlik adina Kardeslik adina cok sey ögrendim,
Senide Unutmam Mümkün degil, Bu sitede cok degerli insanlar Tanidim, Sende dahil :) nigdeli,berat,Gevher, Kaan abi, Receb i Kamer, Yunus25, Hüzünlü Gurbet, resul, esmani abi, Unutulmasi mümkün olmayan kisiler.... ismini yazamadigim daha bircok kisi, saymakla bitmez...

.... ALLAH´a Emanet olun :)
Baharcım hatırlanmak hatırda olmak güzeldi bende siteye giremesemde sen ve birçok kardeşimi nutmuş değilim hepsine selam eder RAHMAN dan güzellikler dilerim sende ALLAH a emanet ol inşaALLAH ..selam du a ve muhabbetle

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Vefa -lı olabilmek NE GÜZELDİR!

mir_erhan

Moderator
Bir gün eskiden olduğu gibi,

''herkesin yine burda toplanıp tebliğ ve destek verecek umudu çok daha güzeldir.''

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sizleri tanımak.. ALLAH rızası için çok sevmek..
ne güzel nekadar güzeldir..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt