Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana, 'Sen şuna buna niçin sataştın? ' diyorlar.
Farkında değilim.
Karşımda müdhiş bir yangın var.
Alevleri göklere yükseliyor.
İçinde evlâdım yanıyor,
îmanım tutuşmuş yanıyor.
O yangını söndürmeğe, îmanımı kurtarmağa koşuyorum.
Yolda biri beni kösteklemek istemiş de ayağım ona çarpmış. Ne ehemmiyeti var?
O müdhiş yangın karşısında bu küçük hâdise bir kıymet ifade eder mi?
Dar düşünceler! Dar görüşler!
Sonra, ben cemiyetin îman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim.
Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu.
Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur.
Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.
Birbirinize buğuz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; Ey Allah’ın kulları, kardeş olun. Bir müslümana, üç günden fazla din kardeşi ile dargın durması helâl olmaz.
» Anladım ki gönül çuvalında ki kelimeler sana yetmez, Oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde gül dahi bitmez. Ey sevgili, senin Aşkın daim olsun, Benim yaram olsa da fark etmez...
- Hz.Mevlana