Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne çok "seni seviyorum" larınız var!! (1 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ne çok "seni seviyorum" larınız var!!

mavi22 yazdı:
s.a yüreğimde hissetmediğim bir duyguyu söylememe gibi bir huyum olduğu için. eğer ki söylüyorsam gerçekden hissettiğim için söylerim. emeğinize sağlık günümüzdeki seni seviyorumları çok güzel anlatmışsınız.a.e.oB)

A.S. VESİLE OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA.. BU YAZININ GERÇEK YAZARINDAN ALLAH RAZI OLSUN.. ASIL ÖVGÜLERİ O HAK EDİYOR İNŞAALLAH..;);)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
ÇOK GÜZEL BİR ŞEY SEVGİYİ İKİ KELİMEYLE ANLATABİLEK...
FAKAT BU SEVGİLERDEN GERÇEK OLANLAR PEK AZDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
VE BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM;
SİZLERİ

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

SEVİYORUM......................B)B)B)B)B)

s.a küçük kardeşim iki kelıme dıyorsun ama bu iki kelımeyı hakkıyla taşımak okadar zor ki
her önüne gelene seni seviyorum dersin ama sadece dersin basit bir kelime gibi geliyor ama hiçte basit değil umarım ablanı anlamışındır ;););) selametle

ABLACIĞIM FARK ETTİYSEN BENDE ONU VURGULAMAYA ÇALIŞMIŞTIM...
DEMEK Kİ YAZDIKLARIMDAN BU SONUCU ÇIKARAMAMIŞSIN...:|:|

anladım ben senın demek istedığini güzelim sadece ıkı kelıme dıyorsun ya o açıdan söledım ben ıkı kelıme gibi gözukuyor ama degeri okadar büyükki

DOĞRU SÖYLÜYORSUN FAKAT BENİM SÖYLEDİĞİM SÖZE GÖRE SÖYLEMEN BENİM BİRAZ KAFAMI KURCALADI...B)B)B)

kurcalancak birşsey yok guzelım sadece alıntı yaparak yorum yaptım ben sen yanlış düşünüyorsun demedim ki

EVET CENNET GÜLÜ KARDEŞİM SENİN SÖYLEDİĞİNE TERS DÜŞECEK BİŞEY SÖYLEMEDİ CENNET AĞACI.
ENDİŞE ETMENE GEREK YOK GÜZEL KARDEŞİM;);)

sağol kardeşim yaa neyı yanlış anladı CENNET GULU anlamıyorum Neyse ben yanlış bırsey demedım ama üzdüysem kardeşim özür dılerım

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

YAV NEYSE GEÇTİ GİTTİ BOŞVERİN.. BİZ BİRBİRİMİZİ ALLAH RIZASI İÇİN SEVİYORUZ YA YETER;);)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
YAV NEYSE GEÇTİ GİTTİ BOŞVERİN.. BİZ BİRBİRİMİZİ ALLAH RIZASI İÇİN SEVİYORUZ YA YETER;);)

OLMASI GERKENDE O ZATEN AILEMIZDE OLSA, EŞİMİZDE OLSA, ARKADAŞIMIZDA OLSA, DOSTUMUZDA OLSA HEPSINI ALLAH RIZASI İÇİN SEVIYORUZ ;);););)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
desertrose yazdı:

OLMASI GERKENDE O ZATEN AILEMIZDE OLSA, EŞİMİZDE OLSA, ARKADAŞIMIZDA OLSA, DOSTUMUZDA OLSA HEPSINI ALLAH RIZASI İÇİN SEVIYORUZ ;);););)

NE GÜZEL Bİ DUYGU YA ALLAH RIZASI İÇİN DİYE DÜŞÜNÜNCE İÇİ BİR HOŞ OLUYOR İNSANIN..
DAHA ÇOK SEVESİ GELİYOR.. RABBİM İNSANLARI SEVME DUYGUSUNU KALBİMİZDEN
EKSİK ETMESİN..:):)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
cennet_agaci yazdı:
desertrose yazdı:

NE GÜZEL Bİ DUYGU YA ALLAH RIZASI İÇİN DİYE DÜŞÜNÜNCE İÇİ BİR HOŞ OLUYOR İNSANIN..
DAHA ÇOK SEVESİ GELİYOR.. RABBİM İNSANLARI SEVME DUYGUSUNU KALBİMİZDEN
EKSİK ETMESİN..:):)

AMİN kardeşim Allah RIZASI için oolunca sevdikçe sevesn geliyo, insanlar ne kadar kötülük yaparsa yapsın ama bazıları hariç tabi ;););)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
neye yarar sevmek?
Yaradandan ötürü sevmedikten sonra..
neye yarar seni seviyorum demek
onu gösteremedikten sonra..
ne değeri olur ki sevmenin
asıl sahibini bulmadıktan sonra...Rabbim cümlemize sevileni gerçek sevginin sahibi için sevmeyi nasip etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt