Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nasreddin Hoca mı? (1 Kullanıcı)

hasanserkandemir

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Nasreddin Hoca mı?

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. BİZİ BUNLARA KARŞI DUYARLI YAPTIĞIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN... NEler var Neler!!!....

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı

bence de Allah (cc) sizden razı olsun daha önce hiç böyle bişey aklıma gelmemişti demekki yanlış yaoıyomuşum beni bundan alı koyduğunuz için siz eçok teşekkür ederim... Allah (cc) ın rahmeti ve bereketi Resulullah Efendimiz' in selamı üzerinize olsun!!!

isikli

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH hepimizden razi olsun

halukoztemur

Kayıtlı Kullanıcı

Nasrettin Hoca gibi büyük bir zata atılan bu çamurların yersiz olduğunu bize tekrar hatırlatan kardeşimize teşekkür ederim.

gunahkar1

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
Allah razı olsun... önemli bir konu daha bizler artık öyle bir toplum olmuşuz ki duyduğumuzu doğru kabul etmiş ve hiç bir şekilde doğruluğunu araştırmaz olmuşuz... bu kişi söylüyorsa doğru söylüyordur deyip geçmişiz... yapılması gereken büyük küçük önemli önemsiz konu ne olursa olsun doğruluğunu araştırmak... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BİZİ NASRETTİN HOCA İLE İLĞİLİ BİLĞİLER VERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM UMDUĞUNA NAİL KORKTUĞUNDAN EMİN EYLESİN.AEO

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM BİZİ NASRETTİN HOCA İLE İLĞİLİ BİLĞİLER VERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM UMDUĞUNA NAİL KORKTUĞUNDAN EMİN EYLESİN.AEO

Amin ecmain bu güzel temmenilerin için teşekkür ederim kardeşim Allah sendende razı olsun Sende Alemlerin Rabbi olan Allah'a emanet ol kardeşim selametle Selamünaleyküm;

numo

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum cok tşk bu yazıyı bana .....

Eray Atabey

Kayıtlı Kullanıcı
RE: TEBRİK

RE: TEBRİK

serkan390 yazdı:
bence de Allah (cc) sizden razı olsun daha önce hiç böyle bişey aklıma gelmemişti demekki yanlış yaoıyomuşum beni bundan alı koyduğunuz için siz eçok teşekkür ederim... Allah (cc) ın rahme
ti ve bereketi Resulullah Efendimiz' in selamı üzerinize olsun!!!

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun. ben de Hoca'ya böyle atfedilen yalan yanlış şeyleri duydukça çok sinir oluyordum. Allah gafil düşmekten korusun hepimizi. selam ile..

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

nuresma yazdı:
Allah razı olsun. ben de Hoca'ya böyle atfedilen yalan yanlış şeyleri duydukça çok sinir oluyordum. Allah gafil düşmekten korusun hepimizi. selam ile..

Amin ecmain Allah sizdende razı olsun inşAllah dualarda daim olmak dileği ile s.a.

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı

alah razı olsun böyle bir paylaşım yapan kişiden çok güzel bi konuya değinmişsiiniz selametle kalın

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM COK YARARLI BIR FORUM OLMUS!BAZEN BENIDE CILEDEN CIKARAN SÖZÜM ONA FIKRALAR OLUYOR.ALLAH SELAMET VERSIN.BIZDE AKLI SELIM DÜSÜNÜP GÜLENLERDEN OLALIM INSALLAH!

HaMSiYe

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun bilgiler icin.. komedyen hale getirmisler mursidi...ne yazikki

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel konuya değinmişsiniz Allah (c.c.) razı olsun benim bildiğim kadarıyla Nasreddin Hoca Hocasından beddua aldığı için kendisine gülünüyor. Hocası bir olaydan ötürü olayı tam olarak bilmediğim için yazamıyorum inşallah kıyamete kadar gülünürsün diye bir beddua ediyor bu nedenle fıkralarda konu diye düşünüyorum gerçekliğine emin değilim ama rivayet...

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN Kardeş Paylasım Güzel Olmuş güzel Bİr Konuya Deginmişsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt