Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nanomatik yıkama topu inceleme buyrun..!! (2 Kullanıcı)

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Selamün Aleyküm Değerli Arkadaşlar,

Özellikle bayan arkadaşları ilgilendiren bir konuyu paylaşmak istiyorum.Gerçi değişik bir konu ama sonuçta buda bir hayırdır.

Uzman bir teknisyen olarak nanomatik yıkama topunu yaklaşık iki aydır kullanma kulavuzundaki kullanma talimatlarına uygun
olarak test ettim.Sonuç tam bir hüsran..Bunu paylaşmamın sebebi bu yıkama topuna umut bağlayanlara bir nebze ışık
tutmak.

1..İkbal Gürpınarın internet sitesine üye olup İkbale sorular bölümünden sorular sorabiliyorsunuz.Sorulan soruları ve cevapları
görebiliyorsunuz.Ben bu testimi paylaşarak soru sordum ama yayımlamadılar.Sorulan sorulara baktığımda övgü dolu
sözcüklerden ibaret yani hem ikbal hemde nanomatik övülmüş.Bu durumda ikbal hanım sınıfta kalmıştır.

2..Nanomatik satıcı frimayı direk arayıp üründen memnun olmadığımı belirttim ve telefonumu alıp bana dönüş yapacaklarını
söylediler.Sanırım 15 gün oldu daha dönecekler.Nanomatik siteside aynı şekilde kullanıcı yorumlarına baktığımızda hep
övgü dolu sözlerden ibaret..Bu durumda Nonomatik siteside ve müşteri hizmetleride sınıfta kalmıştır.

Sonuca gelecek olursak hem ikbal hemde nanomatik sınıfta kalmıştır biz bunları Yüce Allaha havale ediyoruz.

Slm ve Dua ile..

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Bazı yerlerde reklamını görüyordum bu çamaşır yıkama topunun.
Açıkçası pek söylenenler kadar verim vereceğini düşünemiştim.Demekki doğruymuş.
Ve reklamlarada fazla kanmamak gerek.
Selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Bu ürünün verimli olamayacağı zaten ortada,
fakat ikbal hanım güven telkin ettiği için ürünü bu şekkilde pazarladılar.
Fakat ikbal hanımın para uğruna emin olmadığı bir ürünü halka sunması,
kul hakkına giriyor.bu paranın hayırını görürler mi ???????????
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Bu ürünün verimli olamayacağı zaten ortada,
fakat ikbal hanım güven telkin ettiği için ürünü bu şekkilde pazarladılar.
Fakat ikbal hanımın para uğruna emin olmadığı bir ürünü halka sunması,
kul hakkına giriyor.bu paranın hayırını görürler mi ???????????
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Her alanda neye alet olduğumuzu ve neye hizmet ettiğimizi iyi analiz etmeliyiz.Üç kuruşa dinimizi satmamalıyız.

Özellikle bu yıkama topunu kullanan arkadaşlar varsa lütfen katılsınlar memnun yada değil mutlaka yazsın.

Katılımlarınız için teşekkürler sizlerde Allaha emanet olun.

Slm ve Dua ile.

hLL.yncy

Kayıtlı Kullanıcı
biz de bu ürünün maduruyuz:) iki tane aldık hem bize hem ablama 160 lira verdik ama bunun kadar berbat bişey görmedim heralde dedim biz kullanmayı beceremedik ama reklamlarda olduğu gibi kullandık sonuç aynı... kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar on kere de yıkasanız temizlemiyor... ve hiç sağlıklı olduğunu düşümmüyorum...

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
biz de bu ürünün maduruyuz:) iki tane aldık hem bize hem ablama 160 lira verdik ama bunun kadar berbat bişey görmedim heralde dedim biz kullanmayı beceremedik ama reklamlarda olduğu gibi kullandık sonuç aynı... kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar on kere de yıkasanız temizlemiyor... ve hiç sağlıklı olduğunu düşümmüyorum...

Katkılarınız için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

fairman

Kayıtlı Kullanıcı
çamaşır yıkama topları ve nanomatik

çamaşır yıkama topları ve nanomatik

Nanomatik çamaşır yıkama topu ve bulaşık pedinden kesinlikle uzak durun. ben ikisinide aldım ve hiç bir temizleme
etkisi olmadığını gördüm. ayrıca kirece karşıda hiç bir etki göstermiyor.bunun üzerine ürünleri iade etmek istediğimi
söyledim ve dediler ki kullanılmış ürünü almıyoruz bunun üzerine bende kullanmadığımı söyledim ve yetkili kişiye ulaş
mam bile günler aldı. yetkili kişi ürünü iade almamak için çok uğraştırdı beni. denemeden nerden biliyorsun ürünün işe
yaramaz olduğunu dedi. bende satış sözleşmenizde denenmiş ürünü geri veremeyeceğim yazıyor bu sebepten ve ürününüzün
işe yarar olmadığını düşündüğümden kullanmak istemiyorum ve paramı geri almak istiyorum dedim. uzun uğraşlar ve tüketici
makemesine şikayette bulunacağımı söyledikten sonra, iade almayı kabul ettiler. kargoyla yolladım ve paramın bana ödenmesi
bir ayı buldu. bu sürede çok kere aramak ve sıkıştırmak zorunda kaldım. bu ürünleri iddia ettikleri avantajlardan ötürü
ve İkbal Gürpınar hanıma güvendiğim için almıştım. fakat bu iyi bir ders oldu. bu ülkede kimseye güvenilmez. bunlar
tamamen sahtekar ve insanların paralarını işe yaramaz bir plastik top vererek çalıyorlar. denememi de şöyle anlatayım:
60 derece sıcaklıkta ve her zamanki kullandığım deterjanın 1/3 ini koyarak yıkama yaptım. çocuğumun kakasıyla az kirlenmiş
çamaşırının aynen kaldığını, beyazların beyazlamadığını yani hiç temizleme etkisi olmadığını gördüm.yani deterjansız temiz
lik diye birşey söz konusu değil ve olamaz. zaten bu hileye düştükten sonra konu hakkında araştırma yaptım ve wikipedia'a
da bu çamaşır topları hakkında yazılmış ingilizce bir makale buldum(Laundry ball - Wikipedia, the free encyclopedia).
özet olarak orada diyorki: bazı kişiler bilimselmiş gibi iddialar ve açıklamalar ileri sürerek(bunların bazıları yalan
bazılarıda gerçek olsa bile çamaşır temizleme üzerine etkileri yok) bu toplarla temizlik yapılacağını söyleyip bir
kandırmaca yapıyorlar.Dünya ticaret örgütüncede sahte iddialarından ötürü bu topları satan bazı firmalar cezalandırılmış
ve kapatılmış.Kısaca sadece nanomatik değil bu tip yıkama topu vs. ürünlerden kesinlikle uzak durun aksi takdirde
paranızı boşa harcamış olacaksınız.ben bu metini insaniyet namına yazmak ihtiyacı duydum.başkalarıda benim yaşadığım
sıkıntıyı yaşamasın ve bu sahtekarlara paralar kaptırılmasın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt