Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namazla Dirilmek... (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc çalışmalarınızı hayra vesile kılsın,razı olsun,selam ve dua ile AEO.

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Bende uzun zamandan sonra yeniden dogru buldum ve bu siteye uye oldum. Allahima sukur olsun ki, sizin bu anlatimlariniz bu yazilariniz sayaesinde biraz daha bilgilenmiyorum,

Allah hepiniziden razi olsun

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Senden çok Güzel Bir Paylaşim,okudukça Kendimi Sorguladim.a.e.ol.dua Ile.

Rabbim sizdende razı olsun kardeşim beyenmiş olmanıza sevindim
Tefekkür etmenizde yardımcı olduysam ne mutla bana
Yaradan a emanetsiniz kardeşim selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
ben imam olduğum iç cemaatin karşıısnda namaz kıldırmadan daima şunu düşünürüm acaba ben namaz kıldıracak bi insanmıyım diye...

Maşallah kardeşim ne güzel kendinizi sorgulamanız ömrünüz boyunca Rabbim sizi görevinizi lakıyla yerine getirmenizde yardımcı olsun inşaallah
selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardesim Allah beni gafletten kurtarsin ve namazlarimi daha guzel bir sekilde kilmami nasip etsin.benim gibi gaflette olan herkese Allah c.c. yardim etsin.amin ecmain Allah c.c. ye emanet olun.Paylasiminiz icin Allah razi olsun.

Kardeşim Rabbim kalbini mutmayin eylesin inşaallah Rabbimin hidayeti üzerinizden hiç eksilmesin... Rabbim sizdende razı olsun her daim inşaallah selam ve dua ile...B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Bende uzun zamandan sonra yeniden dogru buldum ve bu siteye uye oldum. Allahima sukur olsun ki, sizin bu anlatimlariniz bu yazilariniz sayaesinde biraz daha bilgilenmiyorum,

Allah hepiniziden razi olsun

Rabbim sizi bu doğru yolundan ayımasın inşaallah...Rabbim sizdende razı olsun kardeşim selam ve dua ile...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm canım kardeşim. Mevla Teala sizden razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah. paylaşımınız ayetler eşliğinde çok güzeldi. "Rabbim Cümlemize namaz ile dirilmeyi nasib etsin" amin, inşaAllah..selam ve dua ile kalın. Allah'a emanet olun..;) B) B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm canım kardeşim. Mevla Teala sizden razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah. paylaşımınız ayetler eşliğinde çok güzeldi. "Rabbim Cümlemize namaz ile dirilmeyi nasib etsin" amin, inşaAllah..selam ve dua ile kalın. Allah'a emanet olun..;) B) B)

Aleyküm selam canım kardeşim;
Rahman razı olsun.Ecmain olsun inşaallah.Beyenmiş olmanıza sevindim.Rabbim bildiklerimizle amel etmeyi nasib etsin inşaallah...Güzel duanıza canı gönülden amin diyorum selametle kalınız güzel kardeşim
B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt