-->>namazi Sevebiliyormuyuz<<--
-->>namazi Sevebiliyormuyuz<<--
RAVZA_NUR kardesim, ilk önce bütün siteye slmün aleyküm ve hayirli bir cuma günü diyerek sözüme baslamak istiyorum.
Yaziklar olsun ama, malesef kendime böyle soru soruldugunda, yazik ve yazik, hayir demeliyim.
Yalniz bu güzel ve düsündürücü yazilarinizi okudukca, bir degismeler kendimde adeta hissedebiliyorum.
Biliyorsunuz, ben yurtdisinda kaliyorum, ama inaninki, memleketimize adim attigimizda, hele ilk o güzel ezani duyunca, adeta durup gökyüzüne bakip aglamak gelir icimden, aynen bunlari yazarken bile, gözlerim doluyor.
Anlattigim gibi, ben Depresiyondan devamli rahatsizlik geciriyorum, ve farkina vardimki, namaz kildigim zaman moralim düzelip huzurlu oldugumuda bilincli bir sekilde hissettim.
Türkiyede oldugum zaman, o mübarek ezan sesine doyamiyorum, malesef herhangi birsey icin moralim bozuldugu zamanda, adeta bana huzur veren seylerden uzak kaliyorum, sanki ALLAH ALLAH,sanki seytan varmis gibi isin icinde. Bilemiyorum anlatabildimmi.
Sizler güzel insanlar, böyle zamaninizi verip güzel seyler yazdiginizda, ve benim gibileri de, zaman sarf edip okurlarsa, cok inaniyorumki, cok kisiler benim gibi güzel hislerin tasidigi gonca gülleri yüreklerinde fark edebilecekler.
Allahim sizden ve sizin gibi yardim sevenlerden bin kat razi olsun, dualarinizin amellerinizin kabul ve gerceklesmesi dilegiyle, Allaha emanet olun, saygi ve dualarimla, hayirli ve huzurlu günler dilerim.