Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namazdayken Bunlari Düşünün.... (1 Kullanıcı)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Hayırlı bir paylaşımdı Allah c.c. sizden razı olsun...
Namaz kılarken okuduğumuz ayetlerin meallerin bilirsek bu bizde namaz kılarken huşumuzu artıracak ve namazımızdan tad almayı fazlalaştıracaktır. Böylece inşallah Allah c.c. istediği gibi yaşama noktasında daha da ilerlerlere gideriz Allahın izniyle.Bizler inşallah en yakın zamanda ayetlerin meallerini bilmiyorsak Allah rızası için öğrenmek zorundayız.
Allah c.c. emanet olun,hayırlı akşamlar.

VE ALEYKÜM SELAM.HAYRINI RAB'BİM HEPİMİZE YAZSIN İNŞAALLAH.EVET AYETLERİN MEALLERİNİ BİLMEK ÇOK ÖNEMLİ.NE OKUDUĞUMUZU BİLMELİYİZ.TAVSİYELERİNİZ İÇİN ALLAH C.C SİZDEN DE RAZI OLSUN.AMİN İNŞAALLAH.SELAMETLE...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun sizden.yueginize saglik.yuce rabbim namazlarimizi husu icinde kilmamizi nasip etsin.seytanin hilelerinede bulastirmasin bizi insaalah.

RAHMAN SİZDEN DE RAZI OLSUN.FAYDALANABİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH.AMİNNN.SELAM VE DUA İLE....B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Kardeşim;

Rabbim cümlemizi "Namazımızı dosdoğru ve tadil-erkan üzere" kılanlardan eylesin inşaAllah.İbadetlerimizi şuurla,huşuyla eda edebilmeyi-gayretinde olabilmeyi nasib etsin.Ellerinize sağlık,Rabbim razı olsun.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok güzel yazmışsın Allah cümlemize huşu içinde namaz kılmayı nasip etsin ve kıldığımız namazlarıda kabul etsin inşallah

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Allah c.c. senden razi olsun.Böyle muhtesem bir konuyu bizlere sundugun için, hiç bu sekilde düsünmemistim namaz kilarken, Allah razi olsun Dua ile...

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizin namazini kabul etsin.cok degerli bi paylasimdi emegine saglik.a.e.o

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Kardeşim;

Rabbim cümlemizi "Namazımızı dosdoğru ve tadil-erkan üzere" kılanlardan eylesin inşaAllah.İbadetlerimizi şuurla,huşuyla eda edebilmeyi-gayretinde olabilmeyi nasib etsin.Ellerinize sağlık,Rabbim razı olsun.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ TALİP AMCAM.İÇTEN DUALARINIZA HEPİMİZ İÇİN AMİN DİYORUM.SİZDEN DE RAB'BİM HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH.SELAMETLE...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Allah c.c. senden razi olsun.Böyle muhtesem bir konuyu bizlere sundugun için, hiç bu sekilde düsünmemistim namaz kilarken, Allah razi olsun Dua ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.RAB'BİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN.BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.UYGULAYABİLMEK DUASI İLE....B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
''Ya Rabbi, herkesten ümidimi kestim. Kuluna melce ancak Sensin. Senin rahmet ve mağfiretine sınır yoktur.''
selamun aleyküm kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız bizlerle paylaştığınız için..daha önce de okuduğum ve de çok beğendiğim güzel bir paylaşımdı..Mevlana Hazretlerinin yaklaşımı çok güzel gerçekten de..acizliğimizi belgeleyen satırlardı bunlar..dikkatle okumalı,namaz esnasında bu halet-i ruhiye içersinde olmalıyız..Rabbimiz yardımcımız olsun kardeşim..namazlarımızı en makbul şekilde kılabilenlerden olalım inşAllah..Rabbime emanetsiniz,selamun aleyküm kardeşim

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
SELAMUNALEYKÜM...ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık İNŞALLAH namazlarımızı hakkı ile eda edenlerden oluruz...(cümlemiz) ALLAH c.c. emanet olun...selametle...:H

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
''Ya Rabbi, herkesten ümidimi kestim. Kuluna melce ancak Sensin. Senin rahmet ve mağfiretine sınır yoktur.''
selamun aleyküm kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız bizlerle paylaştığınız için..daha önce de okuduğum ve de çok beğendiğim güzel bir paylaşımdı..Mevlana Hazretlerinin yaklaşımı çok güzel gerçekten de..acizliğimizi belgeleyen satırlardı bunlar..dikkatle okumalı,namaz esnasında bu halet-i ruhiye içersinde olmalıyız..Rabbimiz yardımcımız olsun kardeşim..namazlarımızı en makbul şekilde kılabilenlerden olalım inşAllah..Rabbime emanetsiniz,selamun aleyküm kardeşim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.RAB'BİM TÜM MÜMİN KULLARINDAN RAZI OLSUN İNŞAALLAH.NAMAZINI VE İBADETİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİREN KULLARININ ARASINA KOYSUN BİZ ACİZ KULLARINI.GÜZEL DUALARINIZA AMİN DİYORUM İNŞAALLAH.SİZDE EMANETSİNİZ RAHMAN'A.SELAMEM VE DUA İLE....B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt