Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

« Namaza Yahut Hayata Durmak » (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
GÜL KARDEŞİME....

Selamün aleyküm Nur Damlası, güzelim benim resim ekleyebilmişsin hamd olsun..Çok sevindim:B... Güzel kardeşim benim..Rabbim c.c razı olsun, muvaffak etsin kardeşimi inşallah..Bak bu da benim çok sevdiğim bir resim, benden sana olsun inşallah..Hayırlı ve nurlu geceler güzel kardeşim..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile..B)B)

kanayan_gul.jpg

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Cok Güzel bir Paylasim ALLAH (c.c) Razi Olsun Kardesim:H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Nur Damlası, güzelim benim resim ekleyebilmişsin hamd olsun..Çok sevindim:B... Güzel kardeşim benim..Rabbim c.c razı olsun, muvaffak etsin kardeşimi inşallah..Bak bu da benim çok sevdiğim bir resim, benden sana olsun inşallah..Hayırlı ve nurlu geceler güzel kardeşim..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam ve dua ile..

kanayan_gul.jpg

aleykum selam gül kardeşim benim
en sonunda zor oldu ama oldu teşekkür ederim canım kardeşim benim
gece gece beynim durdu bazı şeyleri zor algılıyorum cevdet abi de görev verdi ama yapamadım bana yardımcı olurmusun kardeşim:A:A
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim
selam dua ve muhabbetle inşallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleykum selam gül kardeşim benim
en sonunda zor oldu ama oldu teşekkür ederim canım kardeşim benim
gece gece beynim durdu bazı şeyleri zor algılıyorum cevdet abi de görev verdi ama yapamadım bana yardımcı olurmusun kardeşim:A:A
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Tabi yardımcı olmaya çalışırım..Resimleri ekleyebildiğine gerçekten çok sevindim..:) Sen de güzel Rabbimize emanetsin inşallah güzel kardeşim. Selam ve baki dualar ile inşallah..B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Tabi yardımcı olmaya çalışırım..Resimleri ekleyebildiğine gerçekten çok sevindim.. Sen de güzel Rabbimize emanetsin inşallah güzel kardeşim. Selam ve baki dualar ile inşallah..B)

aleykum selam gül kardeşim
ben bazen pcnin başından kalkıyorum ama site açık duruyor mesajını yeni gördüm ben dün gece yazdım canım kardeşim ama sende birşeyler ekle istersen ;)
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallahB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleykum selam gül kardeşim
ben bazen pcnin başından kalkıyorum ama site açık duruyor mesajını yeni gördüm ben dün gece yazdım canım kardeşim ama sende birşeyler ekle istersen ;)
rabbimize emanetsin inşallah

Bir tane konum vardı, ordan kopya çekeyim o zaman;).. Tamam güzel kardeşim. Bakayım inşallah..Rabbimize emanetsin..Selam ve duaların en güzeliyle B):H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Bir tane konum vardı, ordan kopya çekeyim o zaman;).. Tamam güzel kardeşim. Bakayım inşallah..Rabbimize emanetsin..Selam ve duaların en güzeliyle :H

tamam kardeşim fazla belli olmasın kopya olduğu cevdet abi anlar :)
inşallah okucam kardeşim yazdıklarını
kaan abi diliyle selametle kal inşallahB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
tamam kardeşim fazla belli olmasın kopya olduğu cevdet abi anlar :)
inşallah okucam kardeşim yazdıklarını
kaan abi diliyle selametle kal inşallah

Yok güzel kardeşim benim, resimleri başka yerden koydum..Sanırım, eski konumda sorun olmuş, linkler açılmıyordu..Ben de başka yerden kopyaladım inşallah;) Yorumları beğendiğine sevindim nur damlası..Rabbimiz c.c senden de razı olsun inşallah..Rabbimize emanetsin..Selam ve dua ile. B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm canım kardeşimPaylaşımınız faydalıydı.Rahman razı olsun.Yüreğinize sağlık inşaallah.
Güzel kardeşim Namaz konusunda ne azsam yeterli gelmez.Hadislerde ve ayetlerde biz aciz kullara sıkça önemi sunulmaktır ama her nedense gereği gibi önemini anlayıp idrak etmiyoruz.
Namazını kılıp sıradaki namazına niyet eden muratıbdır.Muratıbın sevab defteri kapanmaz.Rabbim her namazımı mirac eylesin inşaallah selam ve dua ile...

“Kitaptan sana vahyedileni oku ve insanlara ulaştır. Namazında dikkatli ve devamlı ol çünkü namaz insanı çirkin işlerden, vahye ve ona teslim olan akla aykırı her türlü şeyden alıkoyar. Allah'ı gündemde tutmak elbette en büyük ibadettir. Allah ne işlerseniz hepsini bilir. (Ankebut: 29/45)

Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre,Resûlullahsallallahualeyhive sellem’i şöyle buyururken işittiğini söyledi:

– “Ne dersiniz? Birinizin kapısının önünde bir nehir olsa da, o kimse her gün bu nehirde beş defa yıkansa, kirinden bir şey kalır mı?” Sahâbîler:

– O kimsenin kirinden hiçbir şey kalmaz, dediler. Resûl–i Ekrem:

– “Beş vakit namaz işte bunun gibidir. Allah beş vakit namazla günahları silip yok eder” buyurdular.

Riyasüz salihin

Ve aleyküm Selam canım kardeşim ;).. Mevla-ü Teala razı ve memnun olsun inşallah sizden..Değerli katkılarınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c ecrinizi en güzel şekilde versin inşallah..Haklısınız güzel kardeşim, namaz konusunda ne anlatılırsa anlatılsın bu boş bir çaba olur..Ama bir gerçek var ki, o da namazları ''en güzel şekilde kılabilenlerden olmak'', ''ve de kıldığımız namazların şuurunda olmak''..Rabbimiz c.c bizleri o şuur ve olgunluğa eriştirsin inşallah..Rahman ve Rahim olan biricik sahimize emanetsiniz güzel kardeşim, selam ve duaların en güzeli ile..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH razi olsun.yuce rabbim kildigimiz namazlari dergahi izzetinde kabul etsin.namaz benim icin tek kelimeyle 'HUZUR''dur

Amin, ecmain inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c cümlemizden razı olsun inşallah.Duanıza içten bir amin.. Rabbimiz c.c bizlerin namazlarını kabul eylesin, hakkını verenlerden eylesin inşallah..Huzursuzluktan şikayetçi olan gönüllerin günde 5 vakit uğradıkları (uğramaları gereken) bir mekan var : ''Allah'ın huzuru..'' Bir inanana bundan daha evla bir ''huzur'' olamaz gerçekten..Allah'a emanet olun kardeşim..Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
S.A.ALİYCİĞİM CANIM BENİM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

Bize: "Namazı dosdoğru kılın, Allah'a karşı gelmekten sakının" (diye emredildi), toplanacağınız yer O'nun huzurudur. (En'am / 72)

RABBİM SENDE RAZI OLSUN BİZE HATIRLATTIĞIN İÇİN CANIM BENİM ALLAHA EMANET OL DUALARINI EKSİK ETME İNŞALLAH :)

Ve aleyküm Selam ablacım. Beğendiğinize sevindim. Allah c.c razı olsun sizden de daimen.. Rabbimiz c.c, namazın önemini kavrayanlardan eylesin bizleri.. ''Vay o namaz kılanların haline ki kıldıkları namazın şuurunda değillerdir..'' ayetindeki duruma düşmekten Rabbimiz c.c korusun bizleri.. Dualarımdasınız:evet. Rabbimize emanet olun..Selam ve dualar ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Rablerinin rızasını kazanmak arzusuyla sabrederler ve namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıklardan gizli ve açıkça Allah yolunda harcarlar ve çirkinlikleri güzelliklerle yok ederler. İşte bunlar, bu hayatın akibeti kendilerinin olacak olanlardır. (RAD / 22)

Ki o (müminler) namazı dosdoğru kılarlar, zekatı verirler ve ahirete de kesin olarak iman ederler. (NEML / 3)

Rabbin, senin gecenin üçte ikisinden daha azında, yarısında ve üçte birinde kalktığını, seninle beraber bulunanlardan bir topluluğun da böyle yaptığını biliyor. Gece ve gündüzü Allah takdir eder. O, sizin onu sayamayacağınızı bildi de sizi affetti. Bundan böyle Kur'ân'dan size ne kolay gelirse okuyun. Allah, içinizden hastalar, yeryüzünde gezip Allah'ın lütfunu arayan başka kimseler ve Allah yolunda savaşan daha başka insanlar olacağını bilmiştir. Onun için Kur'ân'dan kolayınıza geldiği kadar okuyun, namazı kılın, zekatı verin ve Allah'a güzel bir borç verin (Hayırlı işlere mal sarfedin). Kendiniz için gönderdiğiniz her iyiliği, Allah katında daha hayırlı ve sevapça daha büyük olarak bulacaksınız. Allah'tan bağış dileyin. Kuşkusuz Allah bağışlayandır, merhamet edendir. (MÜZZEMMİL / 20)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM.VERDİĞİN KIYMETLİ BİLGİLER İÇİN ALLAH C.C RAZI OLSUN.

RAD SURESİ

22. Rablerinin rızasını kazanmak arzusuyla sabrederler ve namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıklardan gizli ve açıkça Allah C.C yolunda harcarlar ve çirkinlikleri güzelliklerle yok ederler. İşte bunlar, bu hayatın akibeti kendilerinin olacak olanlardır.

RAB'BİM AKIBETİMİZİ HAYIR ETSİN İNŞAALLAH.DUALARIMDASIN.SELAMETLE...B)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
Kim bir nefsi, kısas yahut yeryüzünde fesat çıkarma sebeplerinin biri olmaksızın öldürürse bütün insanları öldürmüş gibidir.”
(Mâide Sûresi, 32)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt