Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

'Namaz'a Gelenler (1 Kullanıcı)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 'Namaz'a Gelenler

ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR ALLAH BİZLERİN B) NAMAZA GİDENLERDEN OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞAALLAH

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A NE KADAR GÜZEL Bİ DAVRANIŞ NAMAZA GELEN HERKESİ İFTARA ÇAĞIRMAK:)
AMA SONRASI Bİ OKADARDA ÜZÜCÜ:( MALİSEF BİZLERDE ŞEYTANA VE NEFSİMİZE NAMAZLARIMIZDA ÇOKÇA YENİK DÜŞÜYORUZ. ALLAH ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORUSUN.
KARDEŞİM SENİNDE EMEĞİNE SAĞLIK. A.E.O S.A

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

SelamUn Aleykum. Cümleten Hayırlı Sabahlar inş..
desertrose kardeşim çok güzel ve önemli bir konuya değinmişsin. yun_us25 abininde paylaştığı resimide okudum. Allah (C.c.) razı oLsun İnşAllah.. Bu şekildeki Namazlar bazen bendede olur. Allah (C.c.) af eylesin inş. O vakit kendimden utanıyorum. Allah (C.c.) bizleri Namazını dosdoğru kılanlardan eylesin İnşAllah..(Amin) Paylaşımınız için Teşekkür ederim.. Allah razı olsun..

Namazı dosdoğru kılın, zekatı verin ve rüku edenlerle birlikte siz de rüku edin. (BAKARA SURESİ / 43)

Allahaısmarladık... B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsunB)B)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
leyla_serdar yazdı:
Selamun aleykum güzel Kardesler,

yaziyi ve resimleri okudum, ellerinize saglik, güzel bir konuya deydiniz.
Ne yazik ki üzülerek soyluyorum, resimleri görünçe bazen kendimi görüyorum bunu soylemek bile zor cünku utançlik duygusunu yasiyorum buda elde degil...
Bu durumda kalmak degil, insallah allah'in yardimiyla sizlerin desteklerinizle kendime bir cözüm yolu bulmak istiyorum. Tekrar bu duyguyu yasamak istemiyorum, fazlasiyla rahatsiz oluyorum, allah bizlere yardimci olsun insallah.
Namazimiza dönerken sadece aklimizla ve kalbimizle yüce allah'a dûalarimizi okumayi nasib olur insallah.
Bu konuda, küçücuk bir yardiminiz bile fayda eder.

Allah sizden razi olsun, ellerinize saglik,

Dua ile kalin... B)B)B)

Aleykum selam güzel kardeşim benim.. Malesef şeytan en çok namazda bulaşıyor, bir şekilde dikkatimizi dağıtıyor..
Ben bunun önüne surelerin anlamlarını öğrenerek ve sureyi okurken anlamını düşünerek geçtim. Benim çok işime yaradı ayrıca namazın huşu içinde kılınmasını sağlıyor..
Benim nacizane fikrim ve tavsiyemdir..
Rabbim yardımcınız olsun..
SelametleB)B)

Aleykum selam,

yardimciniz için allah sizden razi olsun, bende dualarin anlamlarini ögrensem iyi olur, insallah bir cikar yol olur benim için.
Dua ile kalin güzel kardes,

allah yar ve yardimciniz olsun... B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)Allah razı olsun kardeşlerimB)B)B)B)B)B)

walia

Kayıtlı Kullanıcı

namaza çağırdınız zaman unu alay ve eğlence konusu yaparlar, bu onların akıllarını kullanamayan bir toplum olmalarından dolaidır.(MAİDE-58) Eğer kendilerine sorarsan,-biz sırf lafa dalmış şakalaşıyorduk,derler.Deki:ALLAH ile Ayetleri ile ve Peygamberi ile mi alay ediyorsunuz?.(TEVBE-65)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Cümlemizden Allah razı olsun kardeşlerim.. Cezakellahu hayranB)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt