aleyküm selam fatma kardeşim yaşını bilmediğim için kardeşim diyorum teşekkür ederim beğenmenize sevindim rabbime emanet olunSelamün Aleyküm . Bu Güzel Paylaşim Için Allah Razi Olsun..... Selametle...
aleyküm selam fatma kardeşim yaşını bilmediğim için kardeşim diyorum teşekkür ederim beğenmenize sevindim rabbime emanet olun
FATIMAA;SİZDE MEVLAYA EMANETSİNİZ...[/quote' Alıntı:teşekkür ederim söylediğiniz için fatma kardeşim rabbime emanet olun
ÖNEMLİ DEĞİL.. BENDE SİZİN YAŞINIZI ÖĞRENEBİLİRMİYİM. ONA GÖRE SİZE ABLA DİM YADA DEMİM..teşekkür ederim söylediğiniz için fatma kardeşim rabbime emanet olun
değerli kardeşim ben senden büyüküm :evetister abla de ister deme sen bilirsin kardeşim :KÖNEMLİ DEĞİL.. BENDE SİZİN YAŞINIZI ÖĞRENEBİLİRMİYİM. ONA GÖRE SİZE ABLA DİM YADA DEMİM..
değerli kardeşim ben senden büyüküm :evetister abla de ister deme sen bilirsin kardeşim :K
selamun aleyküm ben elif sibel
uzun zamandır çok istiyordum ve dün mübarek mevlid kandilinde nasip oldu ve ilk namazımı kıldım rabbim sana şükürler olsun..
şimdilik sadece yatsı namazını kılmasını öğrendim rabbibim izniyle sabah namanızı ve diğer vakitleride öğrenicem..
çalıştığım için sadece sabah ve yatsıyı kılabilirim şimdilik ama bu bile çooooook güzeeeeeeeeeeeeeeel