elmedja
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun MEHBUL kardesım içimi ferahlattın. ALlah razı olsun... Allah a emanet ol... selam ve dua ile...
tabiki de çekinme kardeşim.her insanın hakkı olduğu gibi senin de en doğal hakkın.yeter ki rabbim gösterişli olmaktan alıkoysun bizi.yoluna devam et kardeşim.hep destek tam destek.Allah a emanet ol.
selamunaleyküm kardeşim;kendi fikirlerimi yazacağım bunu ister yap ister yapma karışmıyorum....Onlar bence Namaza değil sana tahammül edemiyorlar...Kendini sevdirememiş olabilirsin....ve senin Namaz kılmanda onların Nefislerini körüklüyor...benimde çalıştıgım yerde inancı cok zayıf hatta islama hakaret eden insanlar var...ve çok dindar bir Abim var bu abi birgün calıstıgımız bu resmi kurumun kolidorunda NAMAZ kılarken bu ATATURK resmını ters cevirmişti,inancı zayıf hatta islam düşmanı diyebileceğim zatlardan biri bunu gördü ve onun namazını bitirmesini bekledi.namaz bittiğinde ise abiye birsürü laf söyledi ve o abi bir daha orada namaz kılmadı,aradan 1 hafta gecmedi ben aynı yerde aynı şekilde namaza durdum ..yine resmi ters çevirerek...o kişi beni de o şekilde yakaladı...ve odasına gitti...namaz bittikten sonra ne yanıma geldi nede o konuyu sordu ...O ABİYLE BENİM ARAMDAKİ TERK FARK NEYDİ SENCE ?...söyleyeyim ben HERZAMAN O İNANCI ZAYIF KİŞİYLE VE DİYERLERİYLE ÇOK İYİ GEÇİNİRİM..kendimi sevdirir ve onu sevdiğimi ona yansıtırım ....bence orda namaz kılmayı bırak önce sosyal birlikteliğinizi kuvvetlendir....yazdıklarımı seni tanımadan yazıyorum,yanılıyorsam zaten demek istediğimi anlamış olacağına güveniyorum...selam ve duaile kal
S.A.KARDEŞİM.İSLAMİYET BİZE ÇOK GÜZEL İMKANLAR TANIMAKTA.DİĞER DİNLERE BAKTIĞIMIZDA İBADETLERİNİ SADECE KENDİ MESCİDLERİNDE YAPABİLMEKTELER.FAKAT İSLAMİYETTE TEMİZ PAK OLAN HER YERDE İBADET YAPILA BİLMEKTEDİR.NAMAZIMIZI İSTEDİĞİMİZ HER YERDE KILABİLMEKTEYİZ.FAKAT İBADETLERİMİZİ YAPAR İKEN GÖSTERİŞ VEYA NAMAZDAKİ İHLASI ZEDELEYİCİ ALANLARI TERCİH ETMEZ İSEK NAMAZIN SIHHATİ BAKIMINDAN DAHA GÜZEL OLUR.İNSAN NAMAZDA İKEN ALLAH'LA BİR RABITA BİR HUŞU HALİNDE OLMALI.BUYÜZDEN GECE NAMAZLARI(TEHECCÜD)GÖSTERİŞ İHTİMALİ OLMADIĞINDAN DEĞER KAZANMAKTADIR.İNSANLAR İBADETLERİYLE BULUNDUKLARI ALANLARI MESCİDLERE ÇEVİRMEKTEDİRLER.BENCE KORİDORLAR VS.GİBİ YERLER YERİNE NAMAZDAKİ GÜZELLİKLERİ DAHA İYİ EDEBİLECEĞİMİZ ALANLARI TERCİH ETMEMİZ DAHA UYGUN OLACAKTIR.SELAM VE DUA İLE KALIN
s.a kardeşim ben turizmde otelde çalışıyorum.
bu halde iken bile çok şükür namazımı eda ediyorum
buna allah ın izniyle kimse dur diyemez
allah yardımcın olacaktır