Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz Sorunum Var? (1 Kullanıcı)

bir mekke aşığı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşım ALLAHA sığınarak güzelce bir abdest al ve kalbini namaza ve mekkeye hazırla orayı düşün ve teheccüd iki rekat veya herhangi bir vakit namazından başla ALLAH BÜYÜKTÜR
kalbindeki niyet öyle temiz olsunki mekkede,arafatta yapılan dualar niyetine.ALLAH AZZE CELLE yardımcın olsun.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Kuranda "innassalata tenha 'ani-lfahşai ve'l-munker''
namaz insanı her fenalık ve kötülük işlemekten korur" buyuruluyor.

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim günahkarkul önce selamlarımı arz ederim.namaza başlamışsın ALLAH CC mübarek ve daim etsin.Bizde senin gibi hakkı yezdanın günahkar aciz naçar kullarıyız.Rabbim bizleri kulluğuna kabul etsin inşallah.şimdi burada gözden kaçan bişey vardı ibadeti engelleyen birinci faktör haram yemektir.haram işleyenin demiyorum haram lokmanın vucuda girmesi 40 gün okimsenin duasının kabul olmamasıdır.alınan bir lokmanın tesiri vucutta 40 gün devam eder.rabbimizin bize olan rahmetinden biride ramazan ayıdırki oay vucudumuza haram sokmamaya çalışırız ıı ay zarfında vucuda giren herhangi bir haramı ramazanda temizleriz.bu işin sadece bir boyutu.ibadet için önce haramı terketmek şarttır.mesela namaz kılmak için necasetten taharet etmen lazımdır.üstünde necaset varsa istediğin kadar namaz kıl.kabule şayan olurmu zannederim bunların üstesinden geldin .ALLAH ibadetlerini makbul dualarını kabul etsin.şu duayıda bırakma.bu dua peygamberimiz S.A.V efendimizin hz muaza vasiyetidir.Allahümme einniy ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetik.ALLAHIM seni zikretmemde sana şükretmemde ve sana ibadet etmemde bana yardım et.ALLAHIN selamı üzerine olsun.Rabbim ibadetlerinde sana yardımcı olsun.

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
allah kildigin namazlari kabul etsin cok sevindim basladigina bende yeni baslayanlardanim

banada tesvik oldu allah razi olsun sizlerden elimizden geleni yapalim din yolunda olelim hic degilse daha iyi yapmaya cabalarken ecel gelsin
ya hic bisey yapmadan gelse allah korusun nerden baslarsak kardir diyenlerdenim tovbelerle namazlarla allah yolumuzu acik etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt