Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz kılmayana Allah'ın verdigi 15 sıkıntı.. (2 Kullanıcı)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Namaz kılmayana Allah'ın verdigi 15 sıkıntı..

Allah RAzi olsun Muaz Kardes
Dogru Kusursuz kilmaya calisiyorum ama olmuyo okulda oldugum icin yetisemiyorum, cogu zaman kaza ya birakiyorum... kusursuz kilmak cok önemli ama olmuyo.......

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:
Allah RAzi olsun Muaz Kardes
Dogru Kusursuz kilmaya calisiyorum ama olmuyo okulda oldugum icin yetisemiyorum, cogu zaman kaza ya birakiyorum... kusursuz kilmak cok önemli ama olmuyo.......

ecmain kardeşim..evet husu içinde kılmak gerekir namazımızı Rabbim yardımcınız olsun kardeşim..selametle..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN..YAZINI OKUYUNCA Bİ TUHAF OLDUM YAA..RABBİM NAMAZLARINI DOSDOĞRU KILAN KULLARINDAN ETSİN BİZLERİ İNŞALLAH..DUA EDİNİZ

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN..YAZINI OKUYUNCA Bİ TUHAF OLDUM YAA..RABBİM NAMAZLARINI DOSDOĞRU KILAN KULLARINDAN ETSİN BİZLERİ İNŞALLAH..DUA EDİNİZ

VE A.SELAN KARDEŞİM..AMİN KARDEŞİM..İNŞ..SELAMETLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt