selamünaleyküm değerli kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.faydalı kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşgul olup istifade etmenizi dua ve ümid ediyoruz.
gelelim samimi olarak yaptığınız açıklamaya yaşınıza bakınca sizden büyük bir müslüman abiniz olarak şunları söylemek isterim;
ben çok günahkarım çok,demek yerine nasıl halis niyette hakiki bir kul,ümmet ve kardeş olabilirim şuuruna düşmeli ve soluk alıp verdikçe bunun hakkını nasıl vermeyelim çabası içersinde olmalıyızı tasa etmeliyiz inşaALLAH.
diğer bir mühim konu ise cümlemizin yaptığı körlük ve gaflet hali patronun hışmından yada yapabileceklerinden korkarak adım atamamadaki acizlik,ama ALLAH celle celalühunun rızsını kazanamamadaki boş vermişlik ne kadar vahim bir durum değil mi?
şimdi şeytan bize nefsimize vesvese yaptıracak,zaman,mekan,şimdi şöyle eskiden böyle,hayat şartları,kazanmalıyım,aileme bakmalıyım vs....örnekler çoğaldıkça çoğalır....işte bunlar bizlerin bahaneleri..konu mühim ve kaynak delil ile izahı bolca sohbeti uzunca olmalı bir iki kelime yeterli kalmaz ama anlamak isteyen bir hakikat içerikli cümlede tesir eder.
mevlam sizi iyi insanlar ile karşılaştırıp hakikatleri ehil kişilerden öğrenmenizi nasip eylesin.ve farzlarını sünnetlerini hakkı ile yerine getiren halis niyetli kullardan etsin inşaALLAH kardeşim.
bu arada aşkınız daim şevkiniz sabit olsun.tekrardan aramıza hoş geldiniz kardeşim.halen soluk alıp veriyorken güzel rabbim fırsatı esirgemezken hadi farzı edanızın başına.bir kuytu bir kapı arkası bir karton parçası üzerinde,çay saatinizde yada yemek vaktinizden ödün vererek yerine getireceksiniz inşaALLAH.
SELAMÜNALEYKÜM.............
BEN BÖYLEYDİM İŞTE EZAN SESİNİ DUYUNCA MÜZİGİ KAPATMAZDIM YA YİNE OKUNUYOR BEN MÜZİK DİNLEMEK İSTİYORUM v.s vs BEN ÇOK GÜNAHKARIM ÇOK ALLAHIM NE OLUR AFFET BENİ YARABBİM
HİDAYET VER YARABBİM BİRSİN TEKSİN :A
ŞU ANDA ÖGLEN NAMAZI AMA KILAMIYORUM BÜRODA TEK BAŞIMAYIM PATRN YOK KAPIYIDA KİTLEYİP KILAMIYORUM PATRON BİR ŞEY DER DİYE :A