berat05
Yönetici
halen vakit varken kalkın seccadenizin başına haydin namaza haydin kurtuluşa haydin ALLAH celle celalühu'nun huzuruna,vesveseye düşmek yok üşenmek yok ümid kesmek yok dua etmek çok haydin namaza...
Selamün aleyküm
Bütün gece bu formu okumakla gecirdim. Yatsi ile sabah namazini kildim arada. Cok güzel, sözler, hadisler, ayetler, siirler, resimler ve hatta video buldum. Bircogunu kopyaladim. Dün iftarda bütün aile toplanmistik, namaz kilmayanlarimizi topladim ve sitede cok begendigim namazla ilgili bir video izlettim. Bazilari nasiplenirken, bazilari malesef konu degistrmeye, rahatsiz olmaya basladilar. Bu formu önceden de görmüstüm, eger ki ahirettte bundan dolayi bizden hesap soracaklarsa ben onlara anlatmaya, heveslendirmeye, hatirlatmaya devam edecegim. Burada dedigim gibi bircok bilgi, davet kelimeleri buldum. Hangi isimleri saymakla bitirebilirim ki bircok sahislarin emegi gecmis. Allah c.c. heminizden razi olsun. Bu etkili sözlerden dolyai ailemde namaz kilmayanlar da namaza baslarlarsa emeginizin bir kisim olsun karsiligini sevabi ile bulmus olur.
Allah razı olsun,
Secdeden ayırmasın bizleri Rabbim...